Hitman Go kommer til Google Play-butikken [Paid]

Hitman er en videospillserie basert på Agent/Mr. 47, en stille leiemorder som stopper ved absolutt ingenting for å nøytralisere målet sitt. Agent 47 er like hensynsløs som du velger å gjøre ham til, det er essensen i spillet. Du er en høyt trent leiemorder sluppet løs i et område fullt av potensielle mål. Han kan drepe en hel bygning full av mennesker, eller han kan gli inn og ut av et oppdrag ubemerket. Den typen tilnærmingsfrihet er det som gjør Hitman-spillene til en så suksess siden hans første opptreden i november 2000. Oppfølgerne, filmene og romanene har gjort 47 til den typiske videospillkarakteren. Et blankt, følelsesløst ark hvor du kan projisere deg selv og spille bort. Agent 47 har vært ute på mobil (iOS) siden slutten av april, den er nå endelig ute på Android, la oss se hvordan Hitman Go klarer seg i vår anmeldelse.

Spillet er et turbasert strategispill med flere gevinstbetingelser. Spillet har gjort en overgang til mobil overraskende bra, det er ikke noe blod eller gørr å snakke om, som blir tatt vare på gjennom diorama-motivet. Det handler mer om strategi enn å drepe. Spillet har ingen komparativ rival å snakke om; den skiller seg ut av seg selv. Den nærmeste mulige inkarnasjonen kan være Robbery Bob, men selv det er en fjern sammenligning. Dette spillet er unikt, og det alene gjør det verdt å spille.

  Kan min iPhone eller iPad få virus?

Innholdsfortegnelse

Gameplay

Tenk deg å spille et brettspill basert på eventyrene til Agent 47, med den ekstra fordelen av å beholde utseendet og følelsen til serien uten noe av volden og gøren (når et bredere publikum på den måten). Du tror kanskje at dette er oppskriften på katastrofe, men det er tvert imot. Selv om karakteren var en annen enn vår Agent 47 og dette spillet ble kalt noe helt annet; det ville fortsatt vært et bra spill. Hitman-delen av spillet er en ettertanke, og det fungerer. For mange porter av mainstream-titler har en tendens til å gå seg vill i oversettelsen mens de prøver å holde seg tro mot opprinnelsen. Hitman Go holdt seg tro mot et veldig grunnleggende konsept for franchisen. Jobben din er fortsatt å ta ut mål – sikkert det hadde vært morsomt å snike og snike drepe noen tilfeldige tilskuere – men uten eksterne kontrollere går den prosessen fra spennende til trist. Med en touch- og bordplatevariant tjener det samme formålet å bare feie plastlekesettet av brettet, om enn på en helt fri måte.

Spillet starter med noen få minioppdrag for å hjelpe deg med å bli vant til kontrollene, du starter med 5 hint i tilfelle du blir sittende fast. Hvis du bruker tipsene dine, må du kjøpe flere, og du vil bli fristet etter hvert som spillet skrider frem. Utfordringen og kompleksiteten øker for hvert puslespill, noe som gjør det mer og mer engasjerende for hvert bestått nivå. Det er til og med et bonusnivå for fans av Hitman Blood Money, og hvis du er en ekte fan, vil du legge merke til og tilbe de paradigmatiske Silverballers når de endelig kommer ut.

  Icecream Image Resizer er et bildestørrelsesverktøy med forhåndsinnstillinger for størrelse

Grafikk

Dette er første gang vi kan bruke ordet «fantastisk» og ikke være uoppriktige. Kulissene ser virkelig ut som plastikk og ikke bare tilfeldige polygoner, miljøene er nydelige og hele nivådesignet hyller den originale Hitman-belysningen og stemningen samtidig som de klarer å beholde sin egen identitet. Unik er akkurat det rette ordet, da eksempler er vanskelige å finne. Du er en plastisk spillbar representasjon av Agent 47, fiendene dine er fargekodet etter aktivitetsnivå. Svarte konturer definerer bevegelsesalternativene dine. Når du beveger deg, gjør det også resten av karakterene på brettet. Etter noen forsøk vil du forstå hvordan du bakhold og tar ut karakterer. Når de er tatt ut, sitter karakterenes brikker borte fra brettet, som en mer stilisert type sjakk.

Lyd

Å, hvordan vi kunne fortsette og fortsette med lyden. Det er vakkert, noen nivåer spiller det ikoniske Ave Maria-stykket fra Hitman: Blood Money, kulissene høres akkurat ut som å flytte en brikke jevnt over en jevn overflate, å ta ut et merke høres ut som plastbiter som forsiktig dytter hverandre. Menylydene minner også om de originale spillene. Den originale serien brukte musikk for å supplere tempoet i spillet ditt (sakte for stealth, optimistisk for all krig), Hitman Go er ikke så avhengig av musikk, men det er fortsatt fint å ha det på. Det er et nikk til fans av serien, og de må sikkert være glade for det.

  Hvordan konvertere HEIC-bilder til JPG på en Mac på den enkle måten

Konklusjon

I gapet som ble skapt mellom Hitman: Blood Money og Hitman: Absolution, spilte vi fansen og spilte de tidligere utgivelsene om og om igjen til vi husket hver vri og sving på hvert nivå, og fant unike trickshots og hemmelige drap som lydløse hodeskudd gjennom. dører, to mål med ett enkelt skudd, dytte en karakter ut av en avsats og sprenge alle tilskuere, skyte et klippekant-boblebad nedenfra og se svømmere stupe mot undergangene sine… Jeg ser ut til å ha mistet oversikten over poenget på grunn av så deilig vold . Jeg prøvde å konkludere med at disse spillene tilbød så mye i replay-verdi at når neste versjon kom ut, kunne den ha inneholdt 5000 timer med spilling, og det ville ikke vært nok. En mobilversjon gir fansen nytt håp om at vi kan fortsette å utforske eventyrene til den kaldblodige Agent 47 over andre plattformer. Selv om jeg fortsatt savner evnen til å drepe mennesker, bør jeg nok oppsøke en terapeut om det.

Last ned Hitman Go for Android ($4,99)