Ready er en kontaktapp som sentrerer om samtaler, meldinger og e-post [Android]

Her er én ting om kontaktapper; de er alle praktisk talt like. Men Ready for Android, på den annen side, har forsøkt å finne opp hjulet på nytt ved å ta med de vanligste kommunikasjonsalternativene, det vil si å ringe, sende tekstmeldinger eller utveksle e-poster, rett på forhånd. I stedet for å overbelaste enheten din med påtrengende funksjoner, ønsker Ready å gjøre ting enklere enn noen gang. Og på toppen av det er Readys vakre grensesnitt utrolig intuitivt og enkelt å bruke.

Ready er fortsatt i tidlig beta, og du kan bli en av de heldige testerne ved å bli med i Google+-fellesskapet ved å besøke denne lenken.

  Nå tilbyr nettleseren ren nettsurfing på Android med Flash-støtte

Etter å ha blitt med i fellesskapet, gå over til denne siden, og klikk «Bli en tester» som vist i skjermbildet nedenfor. Du vil da bli forsynt med Ready sin Google Play Store-kobling som lar deg laste ned appen på enheten din.

Den grunnleggende forutsetningen bak Ready er ganske lik den for mange andre kontakt- og ringeapper; for å la deg tukle med adresseboken din. Men i tillegg lar den deg også takle hvordan du samhandler med innkommende anropsvarsling, der du kan velge hvordan du skal kommunisere tilbake med kontakten din på en rekke måter. Når den er lansert, må du først logge på Google-kontoen din, og deretter gå gjennom den korte veiledningen.

  Wireless Manager sparer batteri ved å deaktivere WiFi når du er utenfor rekkevidde [Android]

Det beste med Read er det ryddige og elegante brukergrensesnittet. Den viser kontakter på en helt ny måte, lar deg navigere i listen via en sirkulær urskive og se kontaktminiatyrbilder som ser store og dristige ut. På Readys kontaktskjerm kan du sveipe til høyre eller venstre for å navigere mellom alle kontakter og favoritter. Du kan trykke på en kontakt for å se tilleggsinformasjon, selvfølgelig, samt redigere det som allerede er lagret.

Appen handler ikke bare om å se adresseboken din, men også om hvordan du samhandler med et innkommende anrop. Når du får et anrop, kan du sveipe til høyre på bildet for å godta anropet eller sveipe til venstre for å avvise det. Den skyter også noen ekstra alternativer mot deg angående hvordan du skal kommunisere, dvs. du kan velge å ringe dem tilbake, sende dem tekstmeldinger, møte dem eller sende dem en e-post. I tillegg lar den deg se fullstendig oppringerhistorikk der du kan se dine tidligere kommunikasjonsmetoder med den oppringeren og tidspunktet, for eksempel hvor mange minutter eller timer siden du avviste eller godtok anropet deres, eller om du allerede har prøvd å henvende deg til dem på Hangouts.

  Hva du skal gjøre hvis Android-enhet ikke er oppført etter ADB Devices Command

I et nøtteskall, hvis du leter etter en vakker kontaktapp, er Ready definitivt verdt å prøve.

via: AndroidPolice