Hvordan laste ned Disney+ filmer og TV-serier for å se frakoblet

Hvis du ikke vil bruke opp mobildatalokket ditt, kan du laste ned filmer og TV-serier fra Disney+ å se offline. Selv om du ikke kan lagre filmer og programmer på datamaskinen, kan du laste dem ned til iPhone, iPad og Android-mobilappene.

Hvordan laste ned Disney+ filmer

Først, finn og velg en film du vil lagre for offline avspilling. Du kan enten velge noe fra hjemmesiden eller bruke appens ulike søke- og kategorifunksjoner for å finne en film du liker.

Deretter trykker du på Last ned-knappen, som ser ut som en pil som peker nedover.

Filmen din begynner umiddelbart å lastes ned til din iPhone, iPad eller Android-enhet. Du vil sjekke nedlastingen ved å se på fremdriftslinjen (1) som erstatter Last ned-knappen.

Trykk på Nedlastinger-fanen (2) for å se alle filmene og annet innhold som er lagret på enheten din.

  Hvordan lage animerte kakediagrammer i PowerPoint

Når filmen er ferdig nedlastet, velg Play-knappen (1) som er plassert på toppen av filmens omslag.

Alternativt kan du trykke på Fullt nedlastet-ikonet (2) til høyre for filmens tittel. Knappen ser ut som en smartenhet med et hakemerke midt på skjermen.

En pop-up vises med flere alternativer. Velg koblingen «Spill av» for å begynne å se filmen.

Hvordan laste ned Disney+ TV-serier

Prosessen for å laste ned TV-serier i Disney+-appen er nesten identisk med å lagre filmer. For å begynne, velg en serie du vil beholde for offline avspilling.

Deretter kan du enten trykke på Last ned-knappen ved siden av individuelle episoder (1) eller Last ned-knappen for hele sesongen (2).

Hvis du velger å laste ned en hel sesong, vises en popup nederst på skjermen som bekrefter at du ønsker å lagre et visst antall episoder. Trykk på «Last ned»-knappen for å fortsette.

Last ned-knappens ikon vil forvandles til en fremdriftslinje (1). Du kan velge Nedlastinger-fanen for å sjekke alt som lastes ned til din iPhone, iPad eller Android-enhet.

  Hvordan kontrollere når et bilde vises i PowerPoint

Hver episode du laster ned (selv om det bare er én) vil bli gruppert etter serie. Trykk på serien for å finne en bestemt episode å se.

Som med å se nedlastede filmer i Disney+-appen, kan du umiddelbart hoppe inn i videospilleren ved å velge Spill av-knappen (1) på toppen av seriens omslag.

Alternativt kan du trykke på smartenhetsikonet med haken i midten (2) for å åpne en ny meny.

I hurtigmenyen velger du «Spill av»-knappen for å begynne å se det nedlastede TV-programmet.

Slik sletter du nedlastede Disney+-filmer og TV-serier

Når du kommer til slutten av en nedlastet film eller TV-serie, vil Disney+-appen tilby å slette den. Hvis du gikk glipp av denne knappen eller gikk ut av spilleren før den dukket opp, kan du slette filmer og programmer du har sett eller uønsket, fra fanen Nedlastinger. Trykk på den for å fortsette.

  Hvordan lagre et Word-dokument som en JPEG

Den enkleste måten å fjerne et enkelt nedlastet element på er å sveipe til venstre på oppføringen (1) og deretter velge Slett-knappen (2) som ser ut som en søppelbøtte.

Filmen eller TV-programmet vil umiddelbart bli slettet fra iPhone, iPad eller Android-enhet uten sekundær bekreftelsespop-up.

Du kan også velge flere elementer som skal slettes samtidig. For å gjøre dette, trykk på «Rediger»-knappen øverst til høyre i mobilappens grensesnitt.

Deretter merker du av i boksen ved siden av filmer eller serier (1) du ønsker å slette. En tekstlinje nederst i appen vil fortelle deg hvor mange elementer som er valgt og hvor mye plass som vil bli frigjort når ting er fjernet.

Trykk på Slett-knappen (2) som ser ut som en søppelbøtte for å fjerne de nedlastede filmene og TV-programmene fra enheten din.

Den samme prosessen fungerer hvis du vil velge og slette individuelle TV-serieepisoder. Alt du trenger å gjøre var først å velge serien fra nedlastingslisten. Derfra trykker du på «Rediger»-knappen, velger episodene du vil slette, og trykker deretter på slett-knappen.