Lagre Instagram-bilder og -videoer på systemet ditt [Windows]

Instagram er en populær mobilapp som har hatt stor suksess de siste årene. Selskapet har jobbet industrielt for å forbedre design, funksjoner og tilgjengelighet. Men siden det i hovedsak er en mobiltjeneste som lar deg laste opp og dele bilder rett fra telefonen din, med sine stilige vintagefiltre som får selv de kjedeligste bildene til å se interessante ut, betyr det at vi kanskje aldri ser dens skrivebordsmotstykke. Tidligere har vi kontinuerlig gitt deg ulike tredjepartsverktøy som lar deg samhandle med Instagram-bildene dine på den ene eller andre måten rett fra datamaskinen. Og i dag vil vi dele en lignende Windows-applikasjon kalt InstagramSaver som lar deg laste ned Instagram-bilder og -videoer for visning uten nett.

  Hva er nytt i Windows 10? Vi dekker 10 funksjoner med skjermbilder

InstagramSaver er en åpen kildekode-applikasjon som er kompatibel med alle Windows-versjoner. Den har et rent grensesnitt og lar deg laste ned interessante bilder du liker fra enhver bruker. Det er ganske enkelt å bruke og krever minimalt med innspill fra din side for å få jobben gjort. Grensesnittet har en rad med ikoner øverst, nemlig nedlasting, stopp, logger, innstillinger, doner og hjelp. Øverste venstre hjørne består av brukernavnfeltet der du må spesifisere brukernavnet hvem du vil ta bilder.

Den generelle prosessen med å laste ned bilder med InstagramSaver er enkel, bare skriv inn brukernavnet i det tilhørende feltet og trykk «Last ned» for å komme i gang.

  Slik endrer du navnet ditt på påloggingsskjermen til Windows 10

Applikasjonen henter deretter offentlige bilder og videokoblinger til spesifisert bruker. Denne prosessen kan ta en stund, avhengig av hvor mange bilder og videoer som er lagt ut totalt. Etterpå begynner InstagramSaver å laste ned bildene og videoene for deg og åpner utdatakatalogen når den er ferdig. Du kan selvfølgelig stoppe denne prosessen når du vil. Som standard lagres bildene i en DocumentsInstagramSaver-mappe, men du kan enkelt velge en egendefinert katalog du ønsker. Instagram tilbyr ikke mange alternativer, men de som er der finner du under Innstillinger-vinduet.

InstagramSaver laster ikke ned videoer som standard, men du kan aktivere det fra Innstillinger. I tillegg kan du også angi hvor mange filer som kan lastes ned parallelt. Til slutt lar Innstillinger-konsollen deg også endre standardskinn mellom mørk og lys, som begge ser ganske fantastiske ut.

  Se prishistorikk for apper for iOS, Android og Windows Phone

Last ned InstagramSaver