BDReader har paneldeteksjon for tegneserieentusiaster [Windows]

Jeg husker fortsatt den store spenningen med tegneserier på 80-tallet da barna vanligvis brukte lunsjpengene sine, hvis de måtte, for å få et glimt av favorittkarakteren deres fra Marvel. Men den tiden er for lengst forbi, og nå har vi en rekke høyteknologiske måter å lagre og lese tusenvis av tegneserier på datamaskinen vår uten å betale en krone. BDReader har som mål å gjøre nettopp dette ved å la deg lese tegneserier som er lagret i PDF-, CBR- og CBZ-formater. Åpen kildekode-applikasjonen støtter et helt enkelt brukergrensesnitt og hurtigtaster for enkel navigering. Men det som virkelig skiller seg ut fra mengden er Panel-modus, som automatisk oppdager paneler på en side og viser dem i riktig leserekkefølge.

  Hva gjør jeg hvis søkemenyen ikke fungerer i Windows 11

Hovedapplikasjonsvinduet til BDReader har en bare-bones-design. Du kan begynne å lese tegneserier med en gang ved å enten klikke Fil > Åpne > Filnavn eller ganske enkelt dra og slippe målfilen i programvinduet. Som nevnt tidligere, kan den åpne PDF-, CBR- og CBZ-filer. Og når en tegneserie er lastet inn, kan du bruke venstre-, høyre-, opp- eller ned-knappene på skjermen, eller alternativt piltastene på tastaturet, for å navigere på sidene. Men bortsett fra det føles applikasjonen ganske mangelfull når det gjelder navigering; det er for eksempel ingen variabel zoom, eller ingen hopp til siste side og bokmerkealternativer.

  Slik tømmer du DNS i Windows 10

På den lyse siden har utvikleren kastet inn en ganske interessant Panel-modus som gjør tegneserielesing til en mer behagelig opplevelse. Panelmodus oppdager i utgangspunktet hvert panel (bilde med bildetekst) på en side og viser det som en separat forhåndsvisning. På denne måten trenger du ikke å zoome inn eller ut bildet for å gå gjennom hvert enkelt bilde (paneler gjør det bare for deg). Det er også en delt modus som ruller en side fra topp til bunn slik at du ikke trenger å gjøre det selv.

I tillegg til trioen av lesemoduser, lar BDReader deg også bytte til fullskjerm for lesing uten forstyrrelser, og veksler sidelinjeminiatyrbilder og forhåndsvisningsinnstillinger.

  Hvordan tilordne en hvilken som helst kontroller til tastaturtaster på Windows og MacOS

BDReader er på ingen måte en funksjonsfylt applikasjon, men panel- og splittmodusene er et interessant forslag. Applikasjonen fungerer på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8. Testingen ble utført på Windows 8.1 Pro, 64-biters utgave. Du kan laste den ned gratis via lenken nedenfor.

Last ned BDReader