Se og sammenlign vedleggsversjoner i Gmail-tråder [Chrome]

E-post er verktøyet vi nevner hver gang vi diskuterer produktivitet. Vi ville stoppet, men e-post er fortsatt noe som folk sliter med å temme, og det spiser opp timer med tid som kan brukes på faktisk arbeid, så vi gikk og fant enda et nytt verktøy for å gjøre e-post mye enklere å håndtere. Det er en Chrome-utvidelse kalt Draftable for Gmail som gjør det enkelt å finne vedlegg som virkelig er oppdaterte versjoner av den samme filen som sendes ut over og over en lang samtaletråd. Høres det ut som et mareritt du kanskje har levd? Prøver du å finne riktig versjon av et dokument fordi ingen synes det er en god idé å legge til et versjonsnummer i tittelen? Det er det Draftable for Gmail hjelper deg med, blant noen få andre e-post- og vedleggsrelaterte ting.

  Hvordan laste ned Android-apper på Chromebook

Draftable for Gmail trenger litt tid før det kan begynne å fungere for deg. Det kan ta opptil en dag å indeksere e-postene dine, og den vil be om tillatelse til å få tilgang til kontoen din. Når kontoen din er indeksert, kan du åpne en e-posttråd, og utvidelsen vil vise alle dokumenter som ble lagt ved i den i høyre sidelinje. Utvidelsen viser når et vedlegg ble mottatt og nummererer dem for deg.

Draftable for Gmail har en tjeneste bak seg som sammenligner to dokumenter for forskjeller. Klikk på Sammenlign-rullegardinmenyen og velg deretter de to dokumentene du vil sammenligne. En ny fane åpnes og tjenesten bak utvidelsen vil finne forskjellene mellom dokumentene. Det er standard tekstsammenligning, men det gjør jobben din litt enklere. Personlig føler jeg at indeksen med tidsstemplet i høyre sidelinje er nyttig i seg selv for å finne det riktige dokumentet.

  Slik fikser du ERR_EMPTY_RESPONSE Chrome-feilen (fullstendig veiledning)

I tillegg til å sammenligne to dokumenter og liste opp alle vedlegg som er sendt i en samtaletråd, legger Draftable for Gmail til en ny Dokumenter-fane når du søker etter e-poster fra en bestemt kontakt.

Sist men ikke minst, hvis du holder musepekeren over et dokument som er oppført i høyre sidelinje, avslører det alternativer for å legge ved dokumentet til en ny melding, laste det ned, åpne dokumentet og mer.

Draftable for Gmail integreres veldig bra med Gmails grensesnitt; den er diskret og egentlig veldig funksjonell. Det er heller ikke bare begrenset til e-postsamtaler, noe som fremgår av Dokumenter-fanen som legges til når du søker etter en e-post. Det er egentlig ingenting å ønske seg og bare bedre tilgang til e-postvedlegg å nyte.

  Slik tar du et bilde på en Chromebook

Installer Draftable for Gmail fra Chrome Nettmarked