Tilpassbar kalender som følger arbeidsuken din [Android]

Deltidsarbeid, enten det gjøres eksternt fra hjemmet ditt eller gjøres på stedet, krever vanligvis en tidsplan. Der deltidsarbeid tilbyr ekstra penger og en mer fleksibel timeplan, kommer det også med den lille komplikasjonen av å ha en uvanlig timeplan. Ukene dine begynner ikke alltid på en mandag, noen dager jobber du natt og andre dager jobber du dagskift. Det er vanskelig å holde styr på alt og å legge det til i en kalenderapp er veldig tidkrevende. Møt Shift Work Schedule, en kalenderapp som eksisterer for det eneste formålet å gjøre skiftsporing enkelt. Du får en kalender der du kan velge start og slutt på uken i henhold til arbeidsplanen din og en lang, rikholdig liste over skiftkombinasjoner som du kanskje jobber i for å markere på denne kalenderen. Appen har også en fin søkefunksjon som lar deg sjekke om du skal jobbe en bestemt dag, og den lar deg tilpasse utseendet til bakgrunnen. Appen vil automatisk fremheve alle tilsvarende start- og sluttdager av arbeidsuken din basert på dagen du velger, og den fremhever dagene du jobber.

  Samle og ordne utklippstavletekst i en enkelt melding [Android]

For å tilpasse fargen er starten og slutten av uken uthevet i, og for å velge skiftplanen, trykk på mer-knappen og gå til appens innstillinger. Trykk på en av fargeegenskapene for å endre fargen. Fargevelgeren er ikke den enkleste å bruke; du må flytte glidebryterne og en forhåndsvisning av fargen vises til venstre for glidebryterne. Du velger starten av uken manuelt og setter skiftmønsteret ditt fra listen over støttede mønstre. Appen skiller mellom dag- og nattskift og støtter ulike kombinasjoner av på- og av-dager.

Når du går tilbake til hovedskjermen til appen, vil endringene dine bli behørig uthevet. For å se skift for de kommende månedene, rull ned. Trykk på kalenderikonet og du går tilbake til gjeldende måned. For å sjekke om du skal jobbe en bestemt dag, trykk på søkeknappen og skriv inn en dato. Det vil bli uthevet på kalenderen, og du kan sjekke om det er en arbeidsdag for deg eller ikke ved fargen på den datoen. Til slutt kan du endre bakgrunnen fra mer-knappen.

  Indekser alle interne lagringsfiler, OS inkludert [Android]

Appen er ganske bra; den gjør jobben bra og har en anstendig design å starte opp, slik at du ikke trenger å tvinge deg selv til å bruke den. Når det gjelder funksjoner, lar appen deg ikke legge til dager da du kanskje jobber et ekstra skift, noe som er den eneste ulempen.

Installer Shift Work Schedule fra Google Play Store