Legg til Ok Google-deteksjon på alle skjermer på enheten din [No Root]

En nylig oppdatering til Google Nå gjorde det slik at det lyttet etter kommandoordet på startskjermen uten at du måtte starte det eller gjøre noe annet. Naturligvis gikk alle «yay» og det var business as usual. Oppdateringen, selv om den ikke var så fantastisk, gjorde det litt enklere å bruke Google Nå, men den har fortsatt ikke noe på Siri som, selv om den ikke er stemmeaktivert, kan startes fra hvilken som helst skjerm. Det viser seg at du kan få Google Nå til å lytte etter OK Google-kommandoordet på hvilken som helst skjerm, selv om du spiller et spill eller bruker Facebook. Det er et triks for å låse det opp som ikke innebærer noe mer enn et raskt stemmesøk og litt fiksing i Google Nås innstillinger.

  Slik fikser du et ekko eller Google Home som ikke kobles til WiFi

I Google Nå, søk etter Ok Google overalt. Du må først si «Ok Google» for å fortelle appen at du er i ferd med å gi en kommando, og deretter si «Ok Google, overalt». Se bort fra søkeresultatene og gå til Google Nås innstillinger.

Trykk på Voice hvor du vil finne en «Ok Google Detection»-preferanse for å tilpasse. Her kan du så velge hvilke skjermer Google Nå skal lytte på. Merk at «Alle skjermer» betyr hvilken som helst appskjerm, og hvis du vil at den skal fungere på låseskjermen din, må du aktivere alternativet fra dens egne preferanser.

  Slik løser du problemer med zoom-ekko under en samtale

Så vi tok det for en test og spilte noen spill, surfet på Facebook, osv., og hver gang «Ok Google»-kommandoen ble sagt, dukket den opp og ventet på ytterligere instruksjoner. På låseskjermen kan du si «Ok Google» selv om skjermen er i dvale og den vil våkne, klar til å høre neste kommando.

Prosessen er enkel nok, men det får meg til å lure på; hvorfor må alt være en skattejakt med Google? Jeg husker da Google Nå mottok den siste oppdateringen; Jeg likte det, men følte at det fortsatt manglet fordi hvor mye tid bruker du egentlig på startskjermen når du ikke leter etter en app å starte? Dette var det jeg lette etter, og det var ikke akkurat i sikte.

  Slik tilpasser du Gmail på nettet

via Phandroid