Hvordan se hvem som ser på Twitch

Hvis du er fokusert på å øke Twitch-seerne eller bekymret for visningsroboter, vil du kanskje vite hvor mange seere du har som ser på strømmene dine.

I artikkelen vil vi diskutere hvordan du kan se hvem seerne dine er, hvordan du gjenkjenner view-bots, og hvordan du bruker Twitch-innsiktsinformasjonen for å øke antallet visninger og følgere.

Hvordan se hvem som ser på Twitch?

Twitch kategoriserer typen seere i to grupper:

Seertall

Når noen med eller uten konto ser på deg live, regnes de som seere. Når en seer slutter å se, reduseres antallet. Antallet seere er tallet som vises i rødt under videospilleren.

Seerliste

Dette viser brukernavnene til kontoer som er koblet til chatten din, selv om de ikke snakker aktivt. For å se alle i chatten, naviger til bunnen av chatten og klikk på knappen ved siden av Innstillinger-ikonet.

Hvordan sjekke analysene dine?

Tilgang til statistikken din er nyttig for å forstå seertrender for å hjelpe til med å utvide kanalen din. Fra Twitch Channel Analytics-siden kan du se seerengasjement og inntektsinformasjon over angitte datoperioder. Slik ser du kanalens analyse:

  • Klikk på navnet ditt/profilbildet ditt øverst til høyre på skjermen.
  • Velg «Opprett et dashbord.»
  • Klikk på hamburgermenyen, og velg deretter «Innsikt» > «Kanalinnsikt».
  • Data fra de siste 30 dagene vises som standard. Slik justerer du datoene:

    • Klikk på venstre og høyre piler på hver side av datoen for å gå tilbake eller fremover med 30 dager.
    • Eller, for en bestemt datoperiode, velg datovelgeren for å velge start- og sluttdatoene fra popup-kalenderen.

    Hvordan bruke Twitch-statistikk for å forbedre spillet ditt?

    Twitch-innsikten din gir nyttig informasjon for å overvåke hvordan kanalen din gjør det. For å komme til «Innsikt:»

      Slik sletter du en Twitch-konto
  • Klikk på navnet ditt/profilbildet ditt øverst til høyre på skjermen.
  • Velg «Opprett et dashbord.»
  • Klikk på hamburgermenyen, og velg deretter «Innsikt».
  • Her ser du tre hovedkategorier:

    • «Kanalanalyse» – for inntekter og følgersdetaljer,
    • «Strømsammendrag» – for et øyeblikksbilde av strømmene dine, med publikumsinnsikt, ytelsesstatistikk, toppklipp og mer.
    • «Prestasjoner» – for å se hvor langt du har kommet i prosessen med å bli en affiliate eller partner.

    Her vil vi diskutere hvordan du kan bruke noe av informasjonen til å forbedre strømmene dine.

    Statistikk

    Disse inkluderer antall seere, følgere og chatter basert på din siste live. Sammenlign disse tallene med tidligere strømmer for å se hvor effektiv du gradvis blir til å gjøre seere til følgere.

    Chatter

    Basert på de siste strømchattene dine, dekker dette gjennomsnittlige seere, nye følgere og mer. Dette er spesielt nyttig for å undersøke hvilken type samtaler/innhold som ble strømmet rundt et bestemt tidspunkt som kan ha bidratt til en økning i følgere.

    Det hjelper å gi deg en idé om hva seerne liker å snakke om og hva de synes er underholdende som du bør gjøre mer av.

    Hva var mine beste klipp?

    Dette er de beste klippene i strømmen din (opptil fem). Igjen, ved å analysere hva som gjør klippene dine statistisk sett til en hit blant seerne, vil du vite hva slags ting du bør fortsette med. Ved å sammenligne tidligere strømmer som genererte færre eller ingen toppklipp, får du en ide om hva du bør gjøre mindre av.

    Hvor kom mine synspunkter fra?

    Å kjenne kildene til synspunktene dine og tallene, for eksempel siden en seer kom fra før de kom til strømmen din, bidrar til å bygge en forståelse av hva seerne kan være interessert i, spesielt hvis du legger merke til små mønstre. Du kan bruke denne informasjonen til å inspirere til diskusjonsideer eller emner for meningsmålingene dine.

    Hva er videoen for denne strømmen?

    Ved å vise videoen av strømmer, kan du lage videoklipp av dine beste biter for å bruke som reklame på dine andre sosiale mediekanaler. Ved å vise frem hvor kule og underholdende strømmene dine er, vil du sannsynligvis tiltrekke deg noen flere seere og følgere.

      Hvordan chatte i Twitch-strømmer på Linux-skrivebordet med Chatterino

    Prestasjoner

    Prestasjoner hjelper deg med å holde deg motivert ved å vise målprogresjonen din hvis du jobber mot å bli en affiliate eller partner for å begynne å tjene penger på strømmene dine.

    Ytterligere vanlige spørsmål

    Hvordan kan du vite om noen er View-Botting på Twitch?

    View-botting er en aktivitet som oppnår simulert engasjement ved å kunstig blåse opp visninger. For å undersøke om visningsroboter plager kanalen din, se etter følgende:

    • Unaturlige publikumsmønstre. Noe sånt som en ny følger hvert femte minutt eller så er en død giveaway, spesielt når den er kontinuerlig over en tid.

    • useriøse brukernavn. Bots har vanligvis en tendens til å ha tilfeldig genererte brukernavn som ikke provoserer bilder. For eksempel ligner de fleste brukernavn litt på noens navn eller har i det minste personlighet, f.eks. hardcoregamer1979.

    Sjekk ut kontoene til brukere du mistenker er falske. Bots vil mest sannsynlig ikke ha et Twitch-profilbanner eller følgere.

    Det er tilgjengelige tredjepartsverktøy for å overvåke hvordan fellesskapet ditt er bygget opp; Sosial Blade er en populær en. Å se den naturlige nedgangen og veksten til publikum kan hjelpe deg med å oppdage uvanlige mønstre som vanligvis forårsakes av roboter.

    Følg-Botting

    Dette er når en kanals følger inkluderer falske kontoer. Vanligvis opprettet i grupper, blir falske kontoer slettet fra tid til annen, og derfor kan en plutselig nedgang i mange følgere være nede til en gruppe følger-boter.

    Hvis du tror at kanalen din blir målrettet av roboter, bør du gjøre det sende inn en rapport.

    Hva kan folk se på Twitch?

    Twitch-brukere kan se stort sett alt fra videospill til musikkfestivaler og TV-serier. Vanligvis stiller folk inn for å se favorittstreamerne deres spille interessante spill.

    Se på fester

    Twitch «Watch Parties» er når samfunn kommer sammen for å se, reagere og debattere filmer eller TV-serier som tilbys på Amazon Prime- eller Prime Video-abonnementene deres.

    Se-fester er for øyeblikket tilgjengelige for skapere og seere via skrivebordsnettet, med mobiltilgang som skal gjøres tilgjengelig i løpet av de kommende månedene.

    Kan Twitch-streamere se Lurkers?

    Det er vanskelig å oppdage lurere til ingen nytte i Twitch…

      Hvordan chatte i Twitch-strømmer på Linux-skrivebordet med Chatterino

    «Lurkers» er definert som seere som ikke chatter eller aktivt engasjerer seg. De vil dempe strømmen eller kan se på forskjellige strømmer samtidig. Siden noen seere bare stiller seg inn for å nyte streamerens spilling og kanskje ikke vil delta i chatten, er denne typen lurking akseptabel på Twitch.

    «Seer Count» viser antall personer som bare ser på, de med og uten kontoer. «Seerlisten» inkluderer de som er koblet til chatten selv om de ikke bidrar aktivt. Det er sannsynligvis trygt å anta at seere som oppriktig ønsker å se, uten intensjon om å snakke eller negative lurende hensikter, ikke vil koble seg til chatten.

    Hvordan kan jeg se hvem som følger meg på Twitch?

    Slik ser du følgerlisten din:

    1. Gå til kanalen din og gå til profilbildet/navnet ditt som du finner øverst til høyre på skjermen.

    2. Høyreklikk på den og velg «Creator Dashboard».

    3. Klikk på hamburgermenyen øverst til venstre på skjermen.

    4. Velg «Preferanser» > «Kanal.»

    5. Rull til høyre til bunnen av skjermen til «Følgere».

    6. Klikk på «Følgerliste».

    Hva er «Twitch Live Views»?

    Twitch Live-visninger er en samling av hver seer som ble med i en strøm. Antallet kan inkludere unike seere som forlot og returnerte til strømmen, og telles dermed som to separate direktevisninger. De andre visningstypene er:

    Samtidige visninger

    Dette er seere som ser på direktestrømmen din eller ser på en strøm samtidig.

    Unike seere

    Dette er unike seere som har sett strømmen din i en gitt periode. Hvis en unik seer skulle se kanalen din ved separate anledninger innenfor en annen visningsperiode, vil det telle som én visning. Dette forhindrer overtelling av seere når en seer har åpnet flere økter med én strøm.

    Hvordan ser jeg seere på Twitch Mobile?

    Selv om du kan streame direkte fra mobilenheten din, kan muligheten for å se seerne for øyeblikket bare gjøres via skrivebordet.

    For å se seerne dine via skrivebordet:

    1. Få tilgang til kanalen din.

    2. Nederst i chatten klikker du på knappen ved siden av Innstillinger-ikonet.

    Du kan se antallet følgere dine via appen, for å gjøre dette:

    1. Start Twitch-appen.

    2. Dobbeltklikk på navnet eller profilbildet ditt.

    Dette bør åpne profilvisningen din der antallet følgere du har vises under bildet ditt.

    Ser på Who’s Watching You på Twitch

    Å kunne se ekte brukere som regelmessig stiller inn på strømmene dine er oppmuntrende. Spesielt når du først starter, er det en måte å bekrefte at innholdet ditt er på rett vei.

    Nå som du vet hvordan du kan se hvem seerne dine er, vet du hvem dine faste er? Har du brukt innsiktsinformasjonen til å øke antallet visninger og følgere? Vi vil gjerne høre hvordan det går med Twitch-kanalen din. Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.