Deaktiver og koble fra kontoen din på uønskede enheter i Netlifx

Netflix er en strømmegigant på nett, men hva gjør du når for mange enheter er aktivert på kontoen din? Hva med når du vil fjerne en enhet noen bruker for å få tilgang til kontoen din? Det er ingen grense for hvor mange enheter du kan ha på Netflix, men det er en grense for hvor mange enheter som kan strømme samtidig. Grensen er basert på abonnementet ditt: Basic er én, Standard er to og Premium er fire. Disse grensene gjelder ikke for forskjellige filmer eller serier; de er for å se hva som helst samtidig, selv om det er det samme innholdet.

Dessverre kan du heller ikke logge av bestemte enheter fra Netflix-kontoen din. Videre kan du ikke stoppe dem fra å logge på igjen med mindre du endrer passordet. Du KAN imidlertid logge av alle enheter ved å bruke kontoen din og deretter endre passordet ditt. Denne prosessen tvinger alle enheter til å logge på igjen for å få tilgang i det hele tatt.

Uavhengig av utloggingsbegrensninger og uautorisert kontotilgang, er det en juridisk løsning du kan gjøre for å redusere eller kontrollere enheter som bruker Netflix-kontoen din. I tillegg er det en annen løsning du kan bruke på egen risiko, kjent som nettfester. Her er scoopet.

Slik logger du av alle enheter på Netflix

Siden du ikke kan logge av individuelle enheter fra Netflix-kontoen din, kan du logge av alle enheter ved å bruke trinnene nedenfor, og deretter tvinge hver enhet til å logge på igjen.

  De beste stedene å kjøpe et domenenavn
  • Logg på «Netflix-kontoen» din fra hvilken som helst nettleser på hvilken som helst enhet.
  • Velg hovedprofilen din ved å klikke på «profilikonet» eller «navnet».
  • Klikk på «profilikonet» ditt øverst til høyre, og velg deretter «Konto».
  • I «INNSTILLINGER»-delen klikker du på «Logg av alle enheter.»
  • Bekreft valget ditt om å synge ut av alle enheter ved å velge «Logg av».
  • Ved å følge trinnene ovenfor krever alle enheter nå å logge på Netflix igjen for å bruke tjenesten.

    Slik endrer du Netflix-passordet ditt

    Et annet viktig skritt for å sikre kontoen din og kontrollere enhetstilgang og bruksgrense er å endre passordet ditt. På den måten trenger alle enheter den nye påloggingsinformasjonen for å koble til og strømme.

    For å endre Netflix-passordet ditt, gjør dette:

  • Fra kontosiden klikker du på «Endre passord».
  • 2. Skriv inn ditt «nåværende passord» og et «nytt passord» i tekstboksene nedenfor.

    Forutsatt at du brukte et passord som er sterkere enn hundens navn og året du ble født, bør du være klar. Ingen enheter kan logge på med mindre brukeren skriver inn det nye passordet.

    Arranger en Watch Party på Netflix for å kontrollere visningsenhetsgrensene

    I stedet for å logge ut manuelt av alle registrerte enheter i Netflix eller logge ut av dem alle fra Netflix-kontoen din, kan du være vert for en visningsfest for å redusere samtidig visning og kontotilgang. Selvfølgelig krever denne prosessen fortsatt individuelle enhetsendringer, men det hjelper hvis andre i husstanden eller vennene dine har Netflix-kontoer. Ja, så lenge hver person har en Netflix-konto, kan de bli med på se-festen din.

      Slik deltar du i et Zoom-møte: logg på med passord

    Flere nettbaserte utvidelser for Chrome (og andre nettlesere) lar deg arrangere en klokkefest, men Teleparty (tidligere Netflix Party) er valget til mange brukere. Denne utvidelsen/tillegget har vært på Chrome en stund, men det er nå tilgjengelig i Microsoft Edge.

    Selv om Teleparty opprinnelig het Netflix Party, er Teleparty IKKE eid eller tilknyttet Netflix, som mange tror. Netflix støtter heller ikke utvidelsen. Bruk derfor Teleparty eller andre nettfester på egen risiko. Kommer du i trøbbel? Svaret er mest sannsynlig nei. Kan du komme i trøbbel? Det kan du absolutt. Slik bruker du Teleparty (Netflix Party).

  • Åpne «Chrome» eller «Edge» på din stasjonære eller bærbare datamaskin (Mac eller Windows).
  • Gå til tilleggsbutikken «Chrome» eller «Edge» og søk etter «Teleparty», og installer den.
  • Sørg for at nettleseren din er satt til å synkronisere alle utvidelser, ellers må du installere Teleparty manuelt på alle stasjonære/bærbare enheter ved å bruke forrige trinn.
  • Start Netflix i nettleseren (Chrome på hvilken som helst Windows-, Mac- eller Linux-PC), eller velg Microsoft Edge (kun på Windows).
  • Åpne en «Netflix-video» du vil være vert for i Netflix-festen din (du kan midlertidig stoppe den midlertidig hvis ønskelig), og klikk deretter på «Teleparty-ikonet.» og velg «Start festen.»
  • Velg «Godta og fortsett» i popup-vinduet.
  • Klikk på «Kopiér URL», og lim deretter inn koblingen i meldinger sendt til venner og familie.
  • Teleparty-økten begynner. Du kan kontrollere media, legge inn kommentarer i chatten og se gjeldende statusrapporter, for eksempel midlertidig stoppet, gjenopptatt osv.
  • Ved å bruke trinnene ovenfor kan du redusere enhetstilgangen til Netflix-kontoen din, og dermed fjerne spesifikke enheter fra Netflix-kontoen din. Men husk at hver bruker må ha en konto for å få tilgang til Netflix-festen på nett.

    ofte stilte spørsmål

    Hva skjer når jeg fjerner noen fra kontoen min?

    Teknisk sett fjerner du ikke noen fra Netflix-kontoen din fordi du ikke kan gjøre det. Du logger i hovedsak en enhet ut av kontoen din, og blokkerer dermed brukeren fra å få tilgang til Netflix-kontoen din, så lenge du endret passordet ditt.

      Send en melding for å la noen få vite hvorfor du ringer

    Når du følger trinnene ovenfor, vil alle gå tilbake til påloggingsskjermen. Her kan de logge på med passordet ditt eller opprette en ny konto.

    Hvordan vet jeg om noen andre bruker kontoen min?

    Du kan se etter alle påloggede enheter fra kontosiden. Du vil også se innhold du ikke har sett i Nylig sett-delen av kontoinnstillingene dine.

    En annen måte å finne ut om noen bruker kontoen din på er om Netflix kommer med rare anbefalinger (som Anime eller thrillere du aldri ser på). Imidlertid kan disse bisarre forslagene legitimt eksistere hvis du ikke har brukt kontoen din mye eller bare registrert deg for en. Videre, hvis du ikke kan streame fordi grensen for samtidig streaming er nådd, ja, noen er logget på og ser på noe på Netflix-kontoen din.

    Til slutt, hvis kontoinformasjonen din har endret seg, for eksempel e-post eller passord, er det et mer alvorlig problem. Denne situasjonen indikerer at noen hacket og kapret kontoen din. Endre e-post og passord umiddelbart, logg av alle enheter ved å bruke trinnene ovenfor, og kontakt Netflix (send skjermbilder av endringene hvis mulig).

    Jeg vil bare fjerne én enhet. Er det noen andre alternativer?

    Via Netflix kan du bare fjerne «nedlastingsenheter» individuelt, ikke faktiske enheter, med mindre du fjerner dem alle ved å bruke «Logg av alle enheter»-alternativet. Men hvis enheten er på wifi-nettverket ditt og ruteren din lar deg blokkere innhold, kan du logge på ruterinnstillingene og begrense en bestemt enhet fra å bruke Netflix på wifi-en din.

    Du kan selvfølgelig også logge ut av Netflix-kontoen på enheten hvis du har den tilgjengelig. Følg de nøyaktige instruksjonene ovenfor, trykk på alternativet for å «Logg av» fra menyen. Hvis du ikke lenger vil at enheten skal logge på kontoen din igjen, endre passordet for ekstra sikkerhet.