Hvordan rengjøre iPhone ladeport

En iPhone har noe av den beste maskinvaren når det kommer til smarttelefoner. Nyere iPhone-modeller er nå, noe vanntette, selv om du ikke bør ta en for en svømmetur. Maskinvaren fortsetter å forbedres hvert år, men det er viktig å huske at det fortsatt er en datamaskin og den må vedlikeholdes.

iPhone ladeport

En iPhone har Apples proprietære ladeport; en lynport. Teknologien er god, men en lynport kan bli skadet hvis den ikke rengjøres ordentlig. Hvis skitt får bygge seg opp i porten, kan det føre til langsom lading, eller ingen lading i det hele tatt. På iPhones fungerer lightning-porten også som lydport. Problemer med ladeporten kan også føre til problemer med lyd.

  Hvordan se NFL-spill (gratis + betalte alternativer) fra hvor som helst

Rengjør iPhone-ladeporten

Smuss og lo kan bygge seg opp i ladeporten overtid. Det kommer ikke til å bli tilstoppet innen måneder, men du bør holde det rent.

Ideelt sett bør du få en lyssterk lommelykt for å hjelpe med rengjøringen. Verktøyet vi skal bruke til å rengjøre porten er en tannpirker av tre. Pass på at du erstatter det med noe annet som en nål, en bomullspinne eller noe laget av plast.

Slå av telefonen; trykk på volumet opp og deretter på av/på-knappen. Trykk og hold inne Siri/Søvn/Vekke-knappen. Bruk glidebryteren for å slå av telefonen.

  Hvordan duplisere en side i Microsoft Word

Hvis du kan montere telefonen, vil du lettere kunne skinne lys i porten, og du vil ha frie hender til å rengjøre porten.

Bruk tannpirken til å forsiktig fjerne smuss eller lo som kan ha bygget seg opp i porten. Bruk lommelykten for å se hvor du sikter med tannpirkeren. Det er usannsynlig at en tannpirker skader porten, men du bør ikke bare sette den i blindt. Hvis du ser områder der det er skitt, sikt etter dem.

Rust kan ikke renses fra en port. Hvis du mistenker at porten har rustet, ta telefonen inn for reparasjon. Ikke bruk kjemikalier for å rengjøre den.

  Varsling er der materialdesign møter varsler på låseskjerm

Konklusjon

Hvis iPhone-en din ikke har ladet eller den har ladet sakte, er det mulig at porten trenger rengjøring. Det er også mulig at kabelen du bruker eller strømuttaket er skadet. Prøv å bytte den ut også hvis rengjøringen ikke gjør jobben. Hvis du har mistet telefonen fra en betydelig høyde, kan det ha løsnet noe i den. Det er best å ta den inn for en sjekk hvis rengjøring av porten ikke løser problemet.

Innlegget Hvordan rengjøre iPhone-ladeporten dukket først opp på wdzwdz.