Slik legger du til video i Google Slides

Presentasjoner bør imidlertid ikke være en vegg av tekst, de trenger ikke å være diagrammer, tabeller og tekstbokser. Hvis det hjelper med å få et poeng hjem, kan du inkludere videoer i presentasjonen.

Videoer i Google Slides

Google Slides er Googles presentasjonsverktøy. Det er et nettbasert verktøy som betyr at du kan lage lysbildene dine og jobbe med dem hvor som helst. Nettbaserte verktøy har en tendens til å være lettere når det kommer til funksjoner, men Google Slides er et ganske anstendig verktøy som lar brukere laste opp alle slags medier og bruke det i en lysbildefremvisning.

  Hvordan formatere hevet eller senket tekst i Word eller PowerPoint

Legg til videoer i Google Slides

For å legge til en video i Google Slides, må du først laste den opp til Google Disk. Alternativt, hvis videoen du vil vise under en presentasjon er tilgjengelig på YouTube, kan du ganske enkelt legge til lenken til den i Google Slides og hoppe over Google Disk-trinnene.

Besøk Google Disk.
Klikk på Ny-knappen og velg Filopplasting fra menyen.
Velg videoen du vil legge til presentasjonen.
Gå til Google Slides.
Åpne filen du vil legge til videoen til.
Gå til Sett inn> Video.

Hvis videofilen er tilgjengelig på YouTube-video, går du til URL-fanen og setter inn URL-en. Hvis du vil velge videoen du la til Google Disk, går du til Google Disk-fanen.
Velg videoen (du kan bruke søkefeltet for å finne den).
Videoen vil bli lagt til presentasjonen.

  Hvordan fikse Firestick vil ikke koble til Wi-Fi

Videoavspillingskontroller – Google Slides

Når du setter inn en video i Google Slides, har du muligheten til å;

Velg hvor videoen skal begynne å spille fra
Demp videoen
Endre størrelsen på videospilleren

Videospilleren du får er lik den du ser på YouTube. Du kan kontrollere avspillingshastigheten når du spiller av videoen, og du kan også bruke automatisk genererte undertekster (selv om de ikke er de mest nøyaktige).

Konklusjon

Når du bruker videoer i en presentasjon, sørg for at de ikke er opphavsrettsbeskyttet. Siden Google Slides er et nettbasert verktøy, er videoene du legger til i hovedsak online. For å spille dem under en presentasjon, må du også være online. Google Slides har en offline-ode, men det er alltid best å bruke verktøyet online når du kan. Det er ikke noe å si hvilken data/fil som kan ha lastet ned eller ikke, og du vil ikke bli fanget uten en fullstendig presentasjon mens du er midt oppi den.

  Hvordan finne skjul e-posten min i e-postappen

Innlegget Hvordan legge til video i Google Slides dukket først opp på wdzwdz.