Hvordan lage glass i Minecraft

Glass er en enkel å lage blokk i Minecraft. Du kan bruke den som en byggekloss, men gitt den er glass, kommer den ikke til å bygge noe som er motstandsdyktig mot sprengning. Den er flott som en estetisk blokk, og du kan bruke den til å lage noen nyttige ting som et fyrtårn eller en glassflaske som er avgjørende for brygging i Minecraft.

Glass i Minecraft

Glass forekommer ikke naturlig i Minecraft. Du må lage det. Den er laget som en blokk og kan farges for å lage farget glass. I tillegg til å lage en beacon og glassflasker, kan den også brukes til å lage glassruter som passer i vinduene dine.

  Slik skriver du inn null før et tall i Google Sheets

Lag glass i Minecraft

For å lage glass i Minecraft trenger du;

Sand forekommer naturlig. Samle så mye sand du vil for å lage glass. En blokk med sand vil gi en blokk med glass. Du kan også bruke rød sand til å lage glass.

Kull, eller annen type drivstoff du vil bruke, vil smelte sanden til glass. Når du har både sanden og kullet, plasser sanden i ovnen. Tilsett drivstoffet. Samle glassblokker.

Lag glassruter

For å lage glassruter;

Åpne håndarbeidsbordet.
Plasser en glassblokk i hver celle i første og andre rad.
Samle 16 glassruter.

Farge glass i Minecraft

Hvis du vil farge en glassblokk i en av de støttede fargene, følger du disse trinnene.

  Hva er algoritmer, og hvorfor gjør de folk ukomfortable?

Åpne håndarbeidsbordet.
Plasser en glassblokk i alle cellene bortsett fra den midterste cellen (andre celle i den andre raden).
Plasser fargestoffet i den midterste cellen.
Samle åtte fargede glassblokker.

Merk: du kan erstatte glassblokker med glassruter og få fargede glassruter. Hvis du bruker fargede glassblokker for å lage glassruter, vil rutene ha samme farge som glasset.

Konklusjon

Når en glassblokk eller en glassrute er plassert, kan du bare samle den eller knuse den og få den igjen hvis du bruker et verktøy med silkepreg. Ethvert annet verktøy du bruker vil føre til at glasset knuses og ingenting faller. Gitt at glass er enkelt å lage, er det kanskje ikke verdt å bruke et verktøy med Silk touch for å få det. Du kan alltid knuse glass og erstatte det med nye glassblokker. Minecraft har også herdet glass, men det er laget med forbindelser. Men det gjør ikke så mye i spillet.

  Hvor bekymret bør du være for helserisikoen ved 5G?