Slik legger du til Google Kalender i Outlook

Google Kalender fungerer med alle skrivebords- og nettbaserte e-postklienter. Outlook er i stand til å koble til alle typer e-posttjenester. Det er naturlig at data kan synkroniseres mellom de to.

Google Kalender til Outlook

Outlook er både en e-posttjeneste og en skrivebordsapp. Desktop-appen og nettappen lar deg koble til andre e-poster som ikke kommer fra Outlook og ikke fra Microsoft. Du kan motta e-post fra andre kontoer i Outlook, noe som er flott hvis du liker funksjonene. I tillegg til e-post vil den også synkronisere hendelser fra Google Kalender.

  Hvordan falske anmeldelser manipulerer deg på nettet

Når det er sagt, hvis du bare vil legge til hendelser fra Google Kalender til Outlook, men ikke vil legge til e-postkontoen, kan du også gjøre det. Dette er hvordan.

Legg til Google Kalender i Outlook

For å legge til en Google-kalender i Outlook, uten å logge på den relaterte Google-kontoen i Outlook, må du legge til kalenderen som en feed.

Åpne Google Kalender.
I kolonnen til venstre klikker du på knappen for flere alternativer ved siden av kalenderen du vil legge til.
Velg Innstillinger og deling.
På skjermbildet Innstillinger og deling blar du ned til delen Integrer kalender.
Se etter feltet Hemmelig adresse i iCal-format.
Kopier adressen til utklippstavlen din.

  Hvordan legge til musikk i PowerPoint-presentasjonen

Åpne Outlook.
Gå til Fil>Kontoinnstillinger>Kontoinnstillinger.
Velg kategorien Internett-kalendere.
Klikk Ny.
Skriv inn den kopierte adressen i adressefeltet.
Klikk på Legg til.
Kalenderen legges til, og du vil kunne se dine Google Kalender-hendelser i Outlook.

Siden du henter informasjon direkte fra Google Kalender, vil alle nye hendelser du legger til i kalenderen automatisk synkroniseres med Outlook. Du må åpne Outlook for å synkronisere hendelsene. Du trenger ikke logge på Google-kontoen din, og denne metoden tvinger deg ikke til å gjøre kalenderen offentlig.

Konklusjon

Google Kalender tilbyr noen av de beste interoperabilitetene mellom apper. Den prøver ikke å blokkere andre apper fra å samhandle med den og lar data fritt synkronisere med dem hvis de har mekanismen satt opp for det. Ikke bare kan du synkronisere alle hendelser fra én eller alle Google Kalender-kalendere til Outlook, du kan også laste ned hele Google-kalenderen i ZIP-format. Hvis en skrivebordsklient tillater det, kan denne eksporterte ZIP-filen importeres og gi deg en fullstendig historikk over alle hendelsene i Google-kalenderen din. Husk at en enkelt Google Kalender-konto har flere kalendere under seg. Pass på at du legger til den riktige.

  Hvordan legge til linjenumre i et Microsoft Word-dokument