Hvordan få en engangs-e-postadresse

Det er nesten umulig å leve uten e-post. Det meste har flyttet på nettet og nesten hvert skjema du fyller ut ber om e-posten din. For apper eller tjenester som Google Disk som du bruker ofte, er det ingen stor sak å dele e-posten din. For tjenester du ikke har tenkt å bruke ofte, åpner du for unødvendige meldinger ved å gi hoved-e-postadressen din.

Engangs e-postadresse

En engangs-e-postadresse er en e-post som er aktiv i en kort periode. Du kan sende og motta e-post til og fra denne adressen. Når du ikke lenger trenger det, kan du slette det. Dette lar deg for eksempel bruke en tjeneste midlertidig, men ikke at e-poster fra den fyller hovedinnboksen din.

  7 mindre kjente men bemerkelsesverdige Muzei Live Wallpaper Extensions

Få engangs e-postadresse

Det er ganske mange tjenester som tilbyr en engangs-e-postadresse. Du kan bruke hvilken som helst av dem til å opprette en e-post, og bruke den der du trenger det.

Temp Mailo: Temp Mailo tilbyr kun en e-post som du kan bruke til å registrere deg. Den gir deg ikke en innboks, noe som betyr at du ikke kan sende eller motta meldinger. Eventuelle bekreftelseskoder eller lenker som sendes til denne adressen kan ikke hentes.

10 minutters e-post: 10 minutters post tilbyr en e-postadresse som utløper etter ti minutter, men den gir deg også en innboks. Det er prefekt for å registrere deg for en tjeneste som vil få deg til å bekrefte e-posten din eller sende deg en bekreftelseskode. Hvis du trenger adressen i mer enn ti minutter, kan du be om mer tid.

  Moodies For iPhone analyserer humør og følelser fra stemmen din

Maildrop: Maildrop lar deg lage en egendefinert e-post, dvs. du kan bruke navnet ditt slik at e-posten ser «ekte» ut. Du får en innboks og det er ingen utløpsdato på e-postadressen. Innboksen din kan inneholde ti meldinger, og ikke flere.

Opprett en alternativ e-post

Hvis du ikke vet hvor lenge du trenger en «engangs» e-post, eller du ikke stoler på tjenestene som gir dem, kan du opprette en ekte e-post og bruke den for «søppelpost». Vurder å opprette en ny Gmail-e-post eller Protonmail-e-post. Bruk den når du ikke vil bruke den virkelige eller hovede-postadressen din.

  Slik deler du et statisk øyeblikksbilde av Google-kalenderen din

Du vil kunne hente meldinger når du vil.

Bruk iCloud+

Hvis du eier en iPhone, kan du kjøpe et iCloud+-abonnement. I tillegg til skylagringsplass, vil tjenesten aktivere et «Skjul e-posten min»-alternativet i aksjepostappen. Du kan i stedet sette opp og bruke en midlertidig e-post i Mail. Det er helt opp til deg når du bestemmer deg for å slette den midlertidige e-posten.

Innlegget Hvordan få en engangs-e-postadresse dukket først opp på wdzwdz.