Hvilke funksjoner har Minecraft på Wii U Edition?

Det fine med Minecraft er, uavhengig av hvilken ny eller gammel spillplattform du spiller spill på, den vil nesten alltid være tilgjengelig på den. På alle plattformer vil du få både enkeltspillermodus og flerspillermodus.

Minecraft på Wii U Edition

Minecraft er fortsatt i aktiv utvikling på Wii U. Dette betyr at Wii U-utgaven av Minecraft vil fortsette å få oppdateringer som rulles ut til skrivebordsversjonene av spillet. Når det er sagt, er det fortsatt forskjeller i spillet sammenlignet med desktopversjonen, og sammenlignet med andre konsollversjoner.

Minecraft på Wii U er ikke lenger oppdatert. For øyeblikket er den siste oppdateringen som er tilgjengelig Aquatic-oppdateringen, mens alle andre plattformer nå har mottatt Cliffs and Caves-oppdateringen. Hvis du har kjøpt spillet, har det i utgangspunktet nådd slutten av livet for Wii U-plattformen. Oppdateringer til spillet ble avsluttet tidlig i 2019.
Spillvisningen du får i Minecraft for Wii U er kun én spiller. I motsetning til andre spill hvor en tilkoblet skjerm vil vise deg andre spillere og spillplaten vil vise deg din egen spillervisning, viser Minecraft samme visning på begge. Det er ingen måte å endre dette på.
Det er et alternativ for delt skjerm, men det støtter bare to spillere.
Du kan spille på bare spilleplaten, dvs. du trenger ikke nødvendigvis skjermen.
Spillet koster det samme som det gjør på andre plattformer; $29,99.
Opptil 8 spillere kan spille et online spill sammen.
Spillet er det samme; du har en åpen verden som du kan utforske, du samler gjenstander, lager gjenstander og kjemper mot mobber.
Denne utgaven støtter IKKE kryssspill. Du vil kun kunne spille på servere og med spillere som også spiller på Wii U.

  Slik fikser du en systemtjenesteunntaksfeil

Konklusjon

Minecraft er et spill som fortsatt er i aktiv utvikling. Med Wii U-utgaven har de fleste spillere vært borti uflaks. Spillet tok i utgangspunktet lang tid å bli portert til denne konsollen, og på den tiden var Wii U ganske populær. Konsollen beholdt ikke brukerbasen. Dette ga Mojang liten grunn til å fortsette å utvikle spillet for en plattform som konsekvent så færre aktive spillere. Dette er generelt en risiko som følger med nye konsoller og plattformer. Det er ingen å si hvor godt konsollen vil gjøre det, og om det er verdt tiden, innsatsen og pengene å utvikle et spill for det.

  Hvordan fikse DirecTV feilkode 775

Innlegget Hvilke funksjoner har Minecraft på Wii U Edition? dukket opp først på wdzwdz.