Beste WordPress-hosting i 2024 (april)

Hvis du leter etter den beste WordPress-vertsplanen for deg, start her …

Det er mange fordeler ved å komme i gang med WordPress-netthotell, en nøkkel er at det er billig fordi WordPress i seg selv er gratis (og åpen kildekode).

Selv den billigste delte hostingplanen kommer vanligvis med et WordPress-installasjonsprogram med ett klikk, slik at nybegynnere på blogging kan ha sitt første innlegg klart på mindre enn 60 sekunder (vi tidsbestemte dette faktisk).

Fremover er det imidlertid mye mer utfordrende å administrere en blogg over tid. Du må finne dine egne temaer og plugins, for ikke å snakke om å holde dem, pluss selve WordPress, oppdatert (selv om du til og med kan få det gjort automatisk).

Blogger er ofte målrettet mot skadelig programvare, så det er viktig at du har en måte å oppdage og fjerne eventuelle trusler på, og du vil ha regelmessige sikkerhetskopier for å få en ødelagt blogg til å fungere igjen.

Det er en lang liste over vertsselskaper som tilbyr WordPress-planer, men vi har plukket ut fire av de beste for å peke deg i riktig retning. Enten du er en førstegangsbruker eller en stor bedrift, er det noe for deg her, og med priser som starter på veldig billige nivåer, vil selv de med det strammeste budsjettet finne noe som passer.

Hva er WordPress-hosting?

WordPress er et open source content management system (CMS) som driver over 30 % av internett. WordPress gjør det enkelt å lage, redigere og administrere nettsteder for både nybegynnere og avanserte brukere.

Ved å velge en profesjonell WordPress-vertsleverandør, trenger ikke brukere å investere i en kraftig og sikker serverinfrastruktur, men kan i stedet leie en. WordPress-hosting er optimalisert for alle slags WordPress-nettprosjekter, og sikrer den beste ytelsen, raske lastetider og høyeste sikkerhet.

Bygget av et fellesskap av globale utviklere, blir WordPress kontinuerlig forbedret og raffinert for å gi brukerne den beste funksjonaliteten og ytelsen.

Denne åpen kildekode-tilnærmingen har gjort WordPress til den foretrukne plattformen for nettstedoppretting og -administrasjon for nye og dyktige brukere over hele verden. Enten du ønsker å bygge din e-handelsside eller starte en blogg, har WordPress alle verktøyene og ressursene for å ta nettstedet ditt fra en idé til en oppnåelig drøm på nettet.

Dette er de beste WordPress-vertstjenestene i 2024

1. BlueHost – Beste WordPress-hosting totalt sett

Budsjett WordPress-hosting kan ha mye appell, men det vil vanligvis ikke levere funksjonene, ytelsen eller påliteligheten som nettsteder med høy trafikk virkelig trenger. Hvis du er den krevende typen, eller snarere nettstedet ditt er det, vil å velge en premium hostingplan gi deg mye bedre resultater.

  Slik fjerner du sideskift i Word

Bluehost har laget sin egen VPS-baserte arkitektur for å levere optimal WordPress-ytelse via NGINX, et tilpasset PHP-FPM-oppsett og intelligent allokerte ressurser gjennom KVM-hypervisor. (Hvis du ikke er en vertsnerd, betyr dette bare at Bluehost har tatt seg tid til å optimalisere lavnivåoppsettet av plattformen for WordPress, i stedet for bare å nøye seg med en standardkonfigurasjon.)

Selskapet kaster ikke bort tid ved å late som om de tilbyr «ubegrensede» ressurser, og forteller deg i stedet nøyaktig hva du kommer til å få. For Basic-planen som starter på $2,75 per måned for første periode (fornyes til $8,99), betyr dette 50 GB SSD-lagring, et enkelt nettsted og et gratis domene i ett år.

Ytterligere funksjoner for alle planer inkluderer gratis SSL, ubegrenset MySQL DB, et dashbord for nettstedsanalyse, samt ubegrensede parkerte/underdomener. Det er også Bluehost Marketplace hvor brukere kan få tilgang til premium-temaer og plugins til eksklusive priser. Nye Bluehost-kontoer vil også få en gratis tjeneste kalt Blue Spark, som er designet for å hjelpe nykommere med alt WordPress-relatert samt en gratis nettstedsmigrasjonstjeneste. Med WordPress migrasjonsplugin kan du også enkelt flytte nettsidene dine.

Plus-planen som starter på $5,45 per måned for første periode (fornyes til $11,99) legger til ubegrenset nettsteder og nettstedplass, og tilleggsfunksjoner som spambeskyttelse, gratis CDN og et WP-oppsamlingsmiljø. Choice Plus-planen koster $5,45 per måned for den første perioden (fornyes til $16,99) og legger til enda flere funksjoner. Det er godt å vite at Bluehost tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du føler at tjenesten ikke leverer.

Hvis du trenger mer kraft, tilbyr Bluehost Managed WordPress Hosting som er optimalisert for WordPress-nettsteder, med priser som starter på $9,95 per måned. Disse planene har mange tilleggsfunksjoner, inkludert oppdagelse og fjerning av skadelig programvare, JetPack-nettstedsanalyser, verktøy for forretningsgjennomgang og mer (sammen med ubegrenset alt), noe som gjør dem til overbevisende tilbud.

Funksjoner for alle planer inkluderer også domenepersonvern og -beskyttelse, daglige planlagte sikkerhetskopier og en 30-dagers gratis prøveversjon av Microsoft e-post.

2. Hostinger – Beste WordPress-hosting for ekstra sikkerhet

Hostinger tilbyr fire forskjellige dedikerte planer for WordPress-spesifikk hosting, og WordPress Starter-planen er et av de beste valgene for alle som ønsker å ha et WordPress-nettsted raskt oppe og kjører.

For $3,99/måned kan du bygge opptil 100 nettsteder. Du vil også motta 100 GB SSD-lagringsplass og ubegrenset båndbredde.

Hostinger tilbyr også Business WordPress ($6,99/mnd) og WordPress Pro ($11,59/mnd)-planer for nettfagfolk, og tilbyr utviklerspesifikke administrasjonsfunksjoner for alle fra en komplett blogging-nybegynner til en mer erfaren webutviklerveteran.

  Hvordan gjøre streaming av Netflix enklere ved å bruke tastatursnarveier

Uansett hvilke planer du velger, er oppsettet raskt og enkelt, og Hostinger tilbyr en WordPress-installasjonsfunksjon med ett klikk med alle tilbudene deres. Når du er logget på, er det mange brukervennlige verktøy, plugins og funksjoner for å hjelpe deg videre med oppsettprosessen og den generelle tilpasningen av nettstedet ditt.

Selvfølgelig kan du ganske enkelt dykke inn og finpusse ting på egenhånd. Hostingers kontrollpanel for webhotell, hPanel, tilbyr også en kraftig løsning for nybegynnere og profesjonelle.

I Hostingers tjenester tilbyr de også førsteklasses sikkerhetsfunksjoner for å styrke nettsteder mot potensielle sikkerhetstrusler. Hostinger tilbyr sin LiteSpeed-cache-motor – som er en pålitelig løsning blant sine jevnaldrende som Apache, NGINX eller Cloudflare-beskyttelse.

Du vil motta et gratis domene du velger, et gratis SSL-sertifikat, og løsningen lar deg opprette opptil 100 domenebaserte e-postadresser uten ekstra kostnad. WordPress-akselerasjonsfunksjoner er også til stede og er spesifikt innstilt for raskere WordPress-ytelse.

Hvis du noen gang får problemer, har Hostinger et dedikert WordPress-kundestøtteteam tilgjengelig 24/7.

3. HostGator – Beste WordPress-hosting for allsidige funksjoner

Å velge den beste WordPress-vertspakken kan virke som noe av et minefelt når det kommer til beslutninger over detaljer på lavt nivå og andre nyanser av noen av tilbudene der ute.

Imidlertid trenger du kanskje ikke noe spesielt komplisert, og det er tilfelle, uten spesielle spesielle krav i tankene, kan du ganske enkelt velge en pålitelig webvert med dyktige mellomprodukter som kan håndtere alt folk flest trenger.

HostGator leverer kraftige hostingplaner til en rimelig pris, generelt sett, og det administrerte WordPress-utvalget er intet unntak. Starter-produktet koster kanskje bare $5,95 (eller $3,98 med kampanjekoden vår) per måned i tre år, og $9,95 etterpå, men du får fortsatt en gratis nettstedsmigrering, et SSL-sertifikat, automatisk oppdagelse og fjerning av skadelig programvare, ubegrensede e-postadresser og ubegrenset lagring. og båndbredde, pluss at den kan håndtere opptil 100 000 besøk i måneden.

Ved å rampe opp til den avanserte forretningsplanen får du mer CPU-kraft, støtte for opptil tre nettsteder og 500 000 besøk i måneden, men koster fortsatt bare $9,95 ($9,18 med kampanjekoden vår) i måneden de første tre årene, deretter $22,95 månedlig etterpå.

Smart caching og et CDN er tilgjengelig for å forbedre nettstedets ytelse, 24/7-støtte hjelper deg med å holde nettstedet i gang, og overraskelsesbonusfunksjoner inkluderer gratis domenevern for å beskytte mot identitetstyveri og redusere irriterende spam.

Vi har hatt gode erfaringer med HostGators tjeneste, men hvis du ikke er så heldig, er det en sjenerøs 45-dagers pengene-tilbake-garanti som et sikkerhetsnett. Som med andre hostingselskaper, vil ikke dette dekke noen domeneregistreringsavgifter, men det er fortsatt en bedre avtale enn du ofte finner andre steder.

Hvordan vi tester hver WordPress-vertsleverandør

Våre anmeldere får den fulle opplevelsen av hver WordPress-vertstjeneste ved å registrere seg, opprette en konto og sjekke hva hver leverandør gjør for å hjelpe nye brukere. På sjekklisten går vi gjennom brukervennlighet, funksjoner og hva hver WordPress-vertstjeneste tilbyr for sine prisplaner.

  Hvordan bruke en balansert komposisjon for sterkere bilder

Vi veier opp detaljene om hva du får, og hva du ikke får, og rangerer hver WordPress-vertsleverandør basert på kvaliteten på funksjonene og måten den presterer på.

Våre anmeldere utfører tester på hastighet, oppetid og pålitelighet på hver WordPress-vertsleverandør som er oppført ovenfor som skapte grunnlaget som denne listen ble bygget på.

Med WordPress-hosting, siden det er en form for webhotell optimalisert for å drive WordPress-nettsteder, tester vi verktøyene og tjenestene som er spesielt skreddersydd for WordPress-nettsteder for å plukke ut det beste av det beste.

Funksjoner som gratis nettsidemigrering, SSL og gratis domene, og selvfølgelig 24/7 kundestøtte, er noen av hovedtilbudene våre anmeldere ser etter for å kompilere listen over den beste WordPress-vertsleverandøren.

For åpenhetens skyld søkte våre anmeldere også etter det positive og negative ved hver WordPress-vertsleverandør, slik at du har en klar forståelse av hva du kan forvente.

Hvordan bør du velge en WordPress-vertsleverandør?

Hvis du ikke har tid eller teknisk erfaring til å håndtere alle de tekniske ins-and-outs ved å kjøre WordPress-operasjonen din, foretrekker du kanskje å kjøpe en administrert WordPress-vertsplan, og la hostingselskapet håndtere ting for deg.

Verten vil ofte importere din tidligere WordPress-blogg, hvis du har en. Vanligvis får du noen forhåndsinstallerte temaer og plugins for å forenkle tilpasningen.

Det bør i det minste være et alternativ for å automatisk oppdatere nettstedet, en sikkerhetstjeneste som SiteLock vil være tilgjengelig for å holde bloggen din skadefri, og vi forventer 24/7 support fra et team med ekte WordPress-kunnskap.

De beste vertene går enda lenger, optimaliserer serverne sine for å øke WordPress-ytelsen, og noen ganger legger de inn ekstrautstyr som et innholdsleveringsnettverk (CDN) for å levere store hastigheter over hele verden (eller det er i alle fall ideen).

Hva er fordelene med WordPress-hosting?

WordPress-hosting gjør WordPress raskere, enklere og sikrere.

For å holde et nettsted sikkert og yte best mulig, må du oppdatere det regelmessig. Alternativet Managed WordPress Hosting gjør det enkelt med automatiske oppdateringer for plugins, temaer, PHP-versjon og selve WordPress for å hjelpe prosjekter å kjøre mer jevnt. WordPress Pro er også tilgjengelig for profesjonelle kunder som utviklere, designere og byråer med høyere ytelseskrav – det gir raskest mulig oppsett på dedikert skyinfrastruktur.

Er WordPress-hosting verdt det?

Helt sikkert. Et WordPress-nettsted er en viktig ressurs for mange bedrifter og brukere, så det er viktig at det er så optimalisert, så sikkert og kjører så effektivt som mulig.

WordPress Hosting gir alt som trengs for en problemfri WordPress-side. Det fjerner stresset med oppsett og vedlikehold, noe som betyr at kundene kan konsentrere seg om det som virkelig betyr noe – å drive virksomheten eller lage innhold for nettstedet deres – mens WordPress-vertsleverandøren tar seg av alt annet.