Hvordan får jeg Minecoins i Minecraft?

Spill tjener penger på en av to måter; det første kjøpet av spillet hvis det er en betalt tittel, og gjennom salg av gjenstander i spillet. Eksepsjonelt populære spill kan også selge fysiske varer, dvs. spillvarer, selv om kjøpet sannsynligvis går gjennom en nettbutikk som ikke er innebygd i spillet.

Minecoins i Minecraft

Spill som selger gjenstander i spillet; kart, skinn, ammunisjon, våpen osv. gjør det ved å bruke sin egen valuta i spillet. I Minecraft heter valutaen i spillet Minecoins.

Minecoins, som de fleste valutaer i spillet, kjøpes med ekte penger. De kan ikke tjenes inn i spillet. De kan brukes til å kjøpe varer på Minecraft Marketplace og har ingen bytteverdi utenfor den, dvs. en minecoin kan ikke brukes til å kjøpe varer på noen annen markedsplass.

  Hva er RAT Malware, og hvorfor er det så farlig?

Hvordan få Minecoins i Minecraft

Hvis du vil kjøpe noe på Minecraft Marketplace, må du først kjøpe Minecoins. Minecoins kan kjøpes direkte fra spillet. Alle versjoner av Minecraft (alle plattformer) lar deg kjøpe Minecoins og de synkroniseres med brukerprofilen din.

Følg disse trinnene for å kjøpe Minecoins i Minecraft.

Åpne Minecraft.
Gå til markedsplassen.
Øverst til høyre klikker du på plussknappen ved siden av myntikonet.

Velg en av minemyntbuntene.
Skriv inn betalingsinformasjonen din.
Når betalingen er fullført, vil minemyntene bli lagt til kontoen din.
Du kan se minecoin-saldoen din øverst til høyre ved siden av plussknappen du klikket på.

  Hvordan fikse DisplayPort til HDMI-adapter som ikke fungerer

Hvordan bruke Minecoins

Når minemynter er kjøpt og lagt til kontoen din, kan du begynne å kjøpe varer på Minecraft Marketplace.

Åpne Minecraft.
Gå til markedsplassen.
Velg en vare du vil kjøpe.
Klikk på prisen som er oppført i Minecoins for å fullføre kjøpet.
Varen vil bli lagt til beholdningen din, og du kan laste den ned.

Konklusjon

Minecraft Marketplace lar brukere kjøpe varer med valuta direkte. Du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe Minecoins først. Når du går til Marketplace, er prisen på en vare gitt i Minecoins og i din lokale valuta. Hvis du klikker på alternativet for lokal valuta, kan du betale beløpet direkte uten først å kjøpe minemynter. Valutaalternativet gjør ikke en vare billigere eller dyrere å kjøpe. Det betyr imidlertid at du ikke trenger å kjøpe en minecoin-pakke som kan ha flere mynter enn du faktisk trenger. I stedet kan du betale for bare varen og ingenting ekstra.

  Hvordan bruke Microsoft Teams hemmelige uttrykksikoner