Hvordan fikse spillkrasj etter at PUBG-logoen vises

PUBG er et massivt spill og ikke bare når det gjelder spillere. Det er komplekst utover kampene og spillene som arrangeres og spilles hver dag. På toppen av det får spillet jevnlige oppdateringer og forbedringer for å holde det ferskt. Dens grunnleggende maskinvarekrav endres ikke til tross for alt dette.

Spillet krasjer etter at PUBG-logoen vises

PUBG er en app, og som enhver app kan den også krasje. Krasjet kan være et resultat av en dårlig installert eller dårlig utviklet oppdatering, eller det kan være et problem med systemet ditt. Hvis spillet krasjer hver gang du åpner PUBG, og du ikke klarer å komme forbi spillets logo, kan du prøve reparasjonene nedenfor.

Oppdater spillet

Sørg for at PUBG er oppdatert. Hvis spillet ikke er oppdatert, vil du ikke kunne spille det. Du kan kanskje starte den, men den vil avsluttes før du så mye som kan se en lasteskjerm.

  Hvordan fikse feilen "mislyktes i å initialisere STEAM" på PUBG

Åpne Steam.
Gå til biblioteket.
Velg PUBG fra kolonnen til venstre.
I ruten til høyre velger du alternativet Oppdater.
Vent til oppdateringen lastes ned og installeres.
Når det er installert, åpner du spillet.

Oppdater Steam

I likhet med spill er også Steam en app, og den oppdateres jevnlig. Steam-oppdateringer blokkerer vanligvis ikke spill fra å kjøre, men det er en god idé å holde det oppdatert fordi et spill kanskje ikke kjører hvis det oppdager at Steam-klienten din ikke er oppdatert.

Åpne Steam.
Gå til Steam>Se etter oppdateringer.
Last ned de tilgjengelige oppdateringene og start Steam-klienten på nytt.
Åpne PUBG og den skal lastes.

Bekreft PUBG-filer

Spillfiler kan bli ødelagt. Dette kan skje når spillet oppdateres, når Steam oppdaterer, eller når operativsystemet ditt oppdateres, blant annet. Med Steam-spill er filkorrupsjonen ganske enkel å fikse.

Åpne Steam.
Gå til biblioteket.
Høyreklikk PUBG i kolonnen til venstre og velg Egenskaper.
Gå til fanen Lokale filer.
Klikk på Bekreft integriteten til spillfiler.
La Steam sjekke filene og fikse eventuelle problemer den finner.

  Hvordan fikse PUBG som ikke er autorisert på plattformen din

Oppdater drivere

PUBG trenger en GPU for å kjøre jevnt, og GPUen din må kjøre de nyeste driverne som er tilgjengelige for den. En grunn til at spillet plutselig slutter å fungere er fordi det har oppdatert, men GPU-driverne har ikke gjort det.

Åpne Enhetsbehandling.
Utvid Skjermadaptere.
Høyreklikk din GPU og velg Oppdater driver fra hurtigmenyen.
Søk på nettet etter driveroppdateringer og installer dem.

Merk: Det kan være en god idé å bruke Nvidia GeForce Experience-appen eller AMD Combined Chipset and Radeon Graphics driverinstallasjonsprogrammet for å installere de nyeste driverne hvis Device Manager ikke finner noe.

Maskinvareendringer

PUBG er ikke ment å kjøre på low-end systemer. Det kan til og med ha problemer med å kjøre på et mellomlagssystem hvis grafikkinnstillingene er satt for høyt. I dette tilfellet velger noen spillere å overklokke sin GPU. Overklokking av en GPU er ganske vanlig i spillfellesskapet, men det er noe som må gjøres riktig. Selv da kan ikke alle spill kjøre bra på en overklokket GPU. Hvis du nylig har overklokket GPUen din, kan det hende de nye innstillingene ikke er egnet til å kjøre PUBG. Tilbakestill den til fabrikkinnstillingene, og du skal kunne spille spillet.

  Hvordan få PUBG gratis på Steam [Legal method]

Ren installering av PUBG

Hvis alt annet mislykkes, kan problemet løses ved å installere PUBG på nytt. Denne løsningen er kjedelig fordi du må laste ned spillet på nytt, og det er ganske stort i størrelse.

Åpne Kontrollpanel.
Gå til Programmer>Avinstaller et program.
Velg PUBG og klikk på Avinstaller-knappen.
Når spillet er avinstallert, last det ned på nytt på Steam.

Konklusjon

PUBG er et spill, men spill er på slutten av dagen apper. De er utsatt for problemer som alle andre apper, inkludert krasj. Hvis spillet er den eneste appen som krasjer, bør en ren installasjon fikse det. Hvis du kjører apper som kan anses som juksevare av PUBG, avslutt dem og installer deretter spillet.