3 smarte måter å endre Netflix faktureringsdato

Hvorfor liker du Netflix? Er det på grunn av ulike Netflix-planer eller samlingen av fantastiske TV-serier? For meg er det den enkle tilgangen til noen eksklusive funksjoner som ingen annen OTT-plattform betjener. En slik innstilling er å endre faktureringsdatoen for et Netflix-abonnement. Så hvis månedslønnsdatoen din endres og du ønsker å omstrukturere økonomien din, forstår Netflix deg. I denne artikkelen vil vi diskutere direkte og indirekte måter å endre faktureringsdatoen din på Netflix. Så, uten mer omhu, la oss begynne.

Slik endrer du Netflix-faktureringsdato

Å endre faktureringsdatoen på Netflix er en enkel oppgave du kan gjøre fra kontoinnstillingene på Netflix. Funksjonen er imidlertid ikke tilgjengelig for alle land. Derfor må du stole på noen triks som vil endre Netflix-faktureringsdatoen på unike måter. La oss se hvordan vi kan endre datoen for betaling av Netflix-regningene dine.

Hvordan endre faktureringsdatoen på Netflix?

Netflix har holdt brukeropplevelsen ganske grei. Derfor kan du gjøre hvilken som helst oppgave på mindre enn noen få klikk. Slik endrer du faktureringsdatoen din på Netflix.

  • Logg på Netflix-kontoen din i en nettleser og gå til kontoinnstillingene.

  • Se etter «Endre faktureringsdag» på høyre side.
  • Endre datoen og klikk «Gjennomgå og bekreft.»

Hvis du endrer faktureringsdatoen på Netflix, må du betale for gapet umiddelbart. La oss si at du endrer datoen fra 1. november til 10. november; du må betale for disse ti dagene før du fortsetter med prosessen. Du kan også velge å velge siste dag i måneden hvis det hjelper deg med å holde orden på økonomien.

  Slik endrer du telefonnummeret ditt i GroupMe

Ting å huske på når du endrer faktureringsdatoen

Det er noen punkter du bør vurdere når du endrer faktureringsdatoen. Dette er noen regler og begrensninger for denne prosessen. La oss ta en titt på hvilke ting du bør huske når du endrer faktureringsdatoen på Netflix.

  • Denne metoden gjelder kun hvis du bruker et debet-/kredittkort eller PayPal for betalinger.
  • Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land.
  • Du kan ikke endre faktureringsdatoen på faktureringsdatoen. Det kan være før eller etter datoen.
  • Det er ikke mulig å endre faktureringsdatoen hvis kontoen din er på vent.
  • Du kan ikke endre faktureringsdatoen i en gratis periode.
  • Faktureringsdatoen din kan være en dag før på grunn av tidssoneforskjeller.
  • Hvis faktureringsdagen din kommer på en ikke-repeterende dato, som den 31., vil den bli belastet den siste dagen i måneden.

Hvis du leser denne artikkelen fra et land som India eller som ikke viser alternativet «endre faktureringsdato».

Hva om alternativet «Endre faktureringsdag» er utilgjengelig

Det er vanlig blant brukere å ikke ha alternativet «Endre faktureringsdag» på kontoene sine. Det er fordi denne funksjonen ikke er tilgjengelig for alle landene. Men ikke bekymre deg, her er noen sekundære alternativer som til slutt vil endre faktureringsdatoen for deg.

Avbryt og abonner på nytt på den foretrukne datoen

Ja, du leste riktig. Det er en smart måte å få en ny faktureringsdato på. Du vil fortsatt kunne nyte abonnementet ditt de resterende dagene av gjeldende plan selv etter kansellering. Etter det, vent til den foretrukne datoen kommer og start medlemskapet ditt på nytt. Hvis du har andre tanker for å miste anbefalingene dine, ikke bekymre deg. Netflix vil ikke slette informasjonen og valgene dine på ti måneder. Derfor kan du komme tilbake når som helst i perioden og starte medlemskapet på nytt feilfritt. Slik kansellerer du medlemskapet ditt på Netflix.

  • Gå til kontoinnstillingene dine på Netflix.
  Slik deaktiverer du Motion Smoothing på en Roku TV

  • Klikk deretter på «Avbryt medlemskap» i delen Medlemskap og fakturering.

  • Til slutt bekrefter du kanselleringen på neste side.

Hvis du ikke bruker en automatisk betalingsmetode, kan du glemme medlemskapet en stund. Netflix vil sette kontoen din på vent med mindre du betaler beløpet for den kommende måneden. På denne måten må du bare betale når du vil se noe. Gitt det, vil abonnementet være aktivt i de neste 30 dagene fra betalingsdagen. Men du blir ikke belastet unødvendig selv om du ikke bruker Netflix.

Endre plan for å endre faktureringsdato

Se for deg Netflix som en lønnet ansatt. Din forhåndsbetalte betaling fordeles likt for hver dag i måneden. Hva det betyr er at hvis du endrer din nåværende plan, vil faktureringssyklusen endre seg litt. La oss si at faktureringsdagen din er den 9. i hver måned, og at du bruker standardavtalen. Nå bestemmer du deg for å oppgradere planen din til Premium, som koster nesten det dobbelte av standardplanen. Siden Netflix vil at du skal nyte premiumfordeler uten tilbakeslag, oppgraderer den planen din umiddelbart. I bytte trekker den tilbake neste faktureringsdato.

Hvis abonnementsverdien dobles, kan du forvente at neste faktureringsdag inntreffer i halvtid fra gjeldende dato. Så hvis du endrer planen ti dager før forfallsdatoen, vil neste faktureringsdag bli den 4. eller 5. dagen. Dette regnestykket kan være vanskelig; derfor må du sjekke det manuelt ved å gå til «Endre plan»-siden (besøk).

  Hvordan lage en tilpasset navigasjonsrute i Outlook

Et annet bemerkelsesverdig poeng er at dette trikset bare gjelder hvis du oppgraderer planen. Det vil ikke være noen forskjell i faktureringsdatoen hvis du nedgraderer planen. Så hvis du bestemmer deg for å nedgradere planen din, vil den tre i kraft i neste abonnementsperiode. Du vil fortsatt ha alle fordelene med gjeldende plan for den løpende måneden.

Du kan raskt endre Netflix-faktureringsdatoen din fra kontoinnstillingene, og krever at du betaler beløpet for gapet umiddelbart. Denne metoden er imidlertid bare tilgjengelig i begrensede land. I slike tilfeller anbefaler jeg at du kansellerer abonnementet og tar en pause en stund før du starter det på nytt på ønsket dato. I mellomtiden, hvis du også ønsker å oppgradere planen din, endres Netflix-faktureringsdatoen automatisk.

Endre Netflix faktureringsdato: Vanlige spørsmål

Hva skjer hvis jeg kansellerer Netflix før faktureringsdatoen?

Du vil kunne bruke Netflix til den nåværende planen din avsluttes, selv om du kansellerer abonnementet. Endringene trer i kraft etter den siste dagen i gjeldende syklus.

Lader Netflix automatisk?

Ja, de gjentakende betalingene faktureres og debiteres månedlig. Du kan imidlertid raskt stoppe automatiske betalinger fra banken din for å unngå unødvendige faktureringer.

Hvor mange dager gir Netflix deg til å betale?

Hvis din nåværende plan er oppbrukt og du ikke har betalt den neste avgiften, vil Netflix holde kontoen din i ti måneder. Du kan starte medlemskapet på nytt når som helst i den perioden uten å betale for de tapte månedene.

Fordeler med å endre Netflix-faktureringsdato

Så det er hvordan du enkelt kan endre Netflix-betalingsdatoen. Selv om vi skulle ønske at funksjonen var tilgjengelig i alle land, finnes det løsninger du kan bruke hvis den ikke er tilgjengelig i ditt land eller din region. Dessuten kan du til og med endre Netflix-regionen din hvis du vil og få bedre priser, tilleggsfunksjoner og eksklusivt innhold hvis du ønsker det. Så, planlegger du å endre Netflix-faktureringsdatoen din? Gi oss beskjed i kommentarene.