Slik fjerner du nylig sett Netflix-programmer

Med så mange programmer og filmer tilgjengelig for strømming på Netflix, kan innholdet du nylig har sett, fylles opp raskt. Dette kan gjøre det kjedelig å søke etter et program du nylig har sett. Heldigvis kan du bare slette noe eller alt innholdet i listen over nylig sett.

Enten du ønsker å holde seeraktiviteten din privat, eller du vil strømme på et familiemedlems konto uoppdaget, viser vi deg hvordan du fjerner de nylig sett programmene dine.

Slik fjerner du nylig sett programmer fra Netflix på PC og Mac

Hvis du bruker en PC, Mac eller en nettleser på en mobilenhet, kan du følge trinnene nedenfor for å fjerne seeraktiviteten din. Hvis du har mer enn én profil, må du fjerne visningsaktiviteten for hver profil.

Besøk Netflix nettsted og følg disse instruksjonene:

  • Logg på Netflix-kontoen din, hold musepekeren over profilikonet ditt og klikk på Konto.
  • Klikk nå på pilikonet til høyre for profilen din.
  • Klikk deretter på Vis til høyre for Visningsaktivitet under delen Profil og foreldrekontroll.
  • Hvis du bare vil fjerne én episode, klikker du bare på sirkelen og velger Skjul fra historien din.
  • Du kan også skjule hele serien ved å klikke på Skjul serier? Dette vises etter at du har fjernet ett element av et sett i seerloggen din.
  • Du kan også skjule hele historien din ved å bla til bunnen og klikke på Skjul alle-alternativet.
  • Det er det; du er ferdig! Du har fjernet alt det tvilsomme innholdet fra Netflix, og du kan se programmene dine i en visshet om at du enkelt kan fjerne dem igjen.

      Bakgrunnsbrenner hjelper deg med å fjerne bakgrunn fra bilder

    Fjerning av visningslogg på iOS-mobilappen

    Dessverre har Netflix fjernet kontotilgangsalternativene for appversjonen av strømmetjenesten. Hvis du vil fjerne seerloggen fra mobilenheten din, bruk en nettleser og logg på Netflix.

  • Klikk på nettleserens menyalternativ og velg Be om skrivebordsside og følg deretter trinnene ovenfor for å fjerne loggen du nylig har sett.
  • Slik fjerner du nylig sett programmer fra Netflix på Android

    Android-brukere har fortsatt et kontoalternativ i Netflix-appen. Dette tar deg automatisk til en nettleser, men den er synlig i mobilversjonen av nettstedet, noe som gjør det mye enklere å jobbe med.

  • Åpne Netflix-appen og trykk på profilen du vil redigere.
  • Trykk nå på de tre vertikale linjene i nedre høyre hjørne.

    Merk: Du kan bli bedt om å velge en nettleser og logge på.
  • Trykk deretter på Konto.
  • Trykk på nedoverpilen ved siden av profilen din.
  • Deretter trykker du på Se aktivitet.
  • Som med instruksjonene ovenfor, kan du klikke på sirkelen med linjen i for å fjerne ett show eller klikke på Skjul alle.
  • Det er veldig enkelt å skjule seerloggen din når du først forstår oppsettet. Du må bruke en nettleser, men Safari, Chrome og til og med Samsung Internet kan utføre oppgaven.

    Slik fjerner du nylig sett Netflix-programmer på en Roku-enhet

  • Åpne Netflix-appen på Roku-hjemmesiden.
  • Klikk på en tittel du vil fjerne fra Fortsett se-listen, og rull ned i hurtigmenyen til du ser Fjern fra min liste. Velg dette for å fjerne det.
  • Du må gjenta trinnet ovenfor med alle titlene du vil fjerne fra Fortsett se-listen.
  • Å slette elementer fra Netflix-overvåkningslisten din er enkelt på en Roku-enhet, akkurat som det er på en Amazon Firestick.

    Andre Netflix-funksjoner for en bedre opplevelse

    Netflix tilbyr ganske mange måter å tilpasse innholdet ditt på. Dette betyr at det er mange funksjoner og alternativer i innstillingene. Bortsett fra å fjerne innholdet du nylig har sett, kan du også administrere videoavspillingsinnstillinger og anbefalte programmer.

    • Ved å bruke de samme navigasjonsinstruksjonene ovenfor, kan du klikke på nedoverpilen ved siden av profilen din for å få tilgang til noen ganske pene funksjoner. Du kan for eksempel slå av funksjonen for automatisk avspilling. Hvis du er typen som sovner når du ser de siste episodene av Stranger Things, kan du slå av funksjonen for automatisk avspilling for å unngå å gå glipp av episoder.
    • Hvis du vil at Netflix skal gi deg bedre anbefalinger, sørg for å rangere programmene du har sett tidligere. Ved siden av hver tittel (du kan få tilgang til dem fra visningsaktivitetsdelen ovenfor) har et tommel opp eller tommel ned-alternativ. Hvis du virkelig liker et program, gi det en tommel opp, og Netflix vil anbefale lignende innhold med lignende rangeringer.
    • Til slutt kan du oppgradere sommerabonnementet ditt for å se innhold i 4k. Ved å gi deg fire strømmer med bedre kvalitet på en gang, er det absolutt en funksjon som er verdt å nevne for den seriøse binge-watcher.
      Hvordan installere en videoringeklokke

    Har problemer?

    Å slette Netflix-sehistorikken din er for det meste ganske enkelt, men det er et par ting du bør vite i tilfelle du får problemer.

    Selvfølgelig har du sannsynligvis logget på riktig konto for å slette seerloggen din, men hvis du gikk gjennom prosessen og den ikke fungerte, dobbeltsjekk at du er logget på riktig. Deretter opplyser Netflix at det kan ta opptil 24 timer å fjerne historikken din på alle enheter. Hvis den ikke forsvinner umiddelbart, vent den ut eller logg på en annen enhet.

    Til slutt vil ikke et barns profil vise muligheten til å slette seerhistorikk. Uansett grunn, begrenser Netflix mindreårige fra å slette historien deres, så prøv en annen profil i stedet.

    ofte stilte spørsmål

    Her er noen flere svar på de vanligste spørsmålene dine om å administrere Netflixs nylig overvåkede liste.

    Det er nylig visning som jeg ikke så. Er dette en feil?

    Hvis du ser innhold i den nylig viste delen, er det sannsynligvis fordi noen andre bruker Netflix-profilen din. Under kontoinnstillingene kan du se påloggingsaktivitet.

    Se først etter enheter som ikke tilhører deg (eller steder som ikke er i nærheten av deg). Du kan klikke på alternativet for å logge av alle enheter og endre passordet ditt for å sikre kontoen din.

    Kan jeg bare slette en hel Netflix-profil?

    Ja, hvis du har en profil du vil fjerne (bortsett fra den kontoen ble opprettet med), kan du klikke på redigeringsalternativet fra appen og fjerne profilen med alt det lagrede innholdet.

      Horizonate er et datosentrert oppgavestyringsverktøy for små team

    Hvis jeg sletter kontoen min, blir seerloggen min slettet?

    Når du sletter Netflix-kontoen din, tar det omtrent ti måneder før alle medfølgende data forsvinner med den. Dette betyr at du kan gjenopprette kontoen din med seerloggen intakt i opptil 10 måneder etter at du kansellerer abonnementet.

    Etter at denne gjenopprettingsperioden er utløpt, kan du opprette en ny konto uten seer- eller søkehistorikk.

    Hvordan gjenoppretter jeg Continue Watching-innholdet mitt?

    Hvis du slettet seerloggen din, slettet du også Fortsett å se-innholdet. Showene og filmene du ikke har fullført ennå, vises ikke lenger i delen av Netflix som lar deg fortsette der du slapp. Ærlig talt, det ser ikke ut til å være en måte å gjenopprette innholdet hvis du slettet det, men du kan alltid begynne å se programmet igjen.

    Mange brukere har klaget over at innholdet deres fortsatte å se forsvant. Forutsatt at du ikke har slettet den, men den er borte, kan du kontakte Netflix-støtte for å få hjelp. Det er en feil som gjør at dette innholdet fjernes, for så å komme tilbake, og kanskje fjernes igjen. Fordi funksjonen gjør plattformen mye enklere å bruke, er det verdt å kontakte Netflix sin støtte for å få hjelp med denne.

    Kan du slette søkeloggen på Netflix?

    Netflix holder egentlig ikke styr på programmene og filmene du har søkt etter, så det er ingen grunn til å slette det, og derfor er det ingen mulighet til å gjøre det. Sletting av seerloggen din bør være tilstrekkelig for personvernet.

    Hvis du vil tømme søkeloggen din på Netflix fullstendig, har vi en artikkel her for å hjelpe deg med det. Når du er permanent kansellert, kan du åpne en ny konto eller bruke et annet brukernavn for å opprette en ny konto.

    Kan jeg slette hovedprofilen på kontoen min?

    Nei. Men du kan gjøre noen endringer og slette visningsloggen. Hvis du opprinnelig konfigurerte kontoen for noen andre og nå ønsker å oppdatere den for deg selv, må den opprinnelige profilen forbli.

    Klikk på redigeringsalternativet for å oppdatere navnet og profilbildet. Deretter sletter du all visningsaktivitet for å starte på nytt. Ikke bare vil dette fjerne innholdet som har blitt sett, men det vil også fjerne innholdet som fortsetter å se på og de partiske anbefalingene som er basert på tidligere streamede sjangere.

    Siste tanker

    Netflixs seerhistorikk kontrollerer også innholdet du fortsetter å se og foreslått innhold, så vær oppmerksom på det når du gjør endringer. Selvfølgelig er det fortsatt en god ting å rydde opp i Netflix-kontoen din etter år med overstadig seing mesteparten av tiden.

    Rydder du den siste overfloden av Netflix-serier? Er innholdet ikke lenger tilgjengelig? Del dine tanker i kommentarene nedenfor.