Slik fjerner du videoer fra Fortsett å se og overvåkningsliste på Prime Video

Er det irriterende tittelkort som stirrer på deg hver gang du åpner Prime Video-kontoen din? Amazon har massevis av innhold i hver sjanger for alle. Enten det er de originale filmene eller fantastiske originale Amazon-seriene, vil du finne noe for enhver stemning. Mens du kan opprette flere profiler på Prime Video for hver bruker i huset ditt, er det tider når du begynner å se et program eller en film bare for å forlate det midtveis fordi det bare ikke er godt nok. Og så vil Prime Video fortsette å vise den filmen i fortsettelseslisten din, noe som kan være veldig irriterende. Hvis du står overfor akkurat dette problemet, her er hvordan du fjerner videoer fra fortsettelsesseerlisten på Prime Video og hvordan du også fjerner elementer fra overvåkningslisten din.

Fjern videoer fra Fortsett å se og overvåkningsliste på Prime Video

Amazon oppdaterer fortsettelseslisten din hver gang du starter et nytt program eller en ny film. Det er en verdifull funksjon for raskt å komme tilbake til en serie du ser på. Det er imidlertid like irriterende når du slipper en film fordi den er kjedelig, og den fortsatt vises foran øynene dine. I tillegg vil du begynne å få lignende forslag på Prime Video-startskjermen. På den annen side inneholder Amazon Prime Videos overvåkningsliste show som du spesifikt valgte å se senere. Du eller noen som bruker kontoen din kan ha lagt til en film til denne listen som du enten har sett eller ikke vil se lenger. Vi vil se hvordan du kan fjerne slike show fra listene for å forbedre anbefalingene dine på OTT-plattformen.

  Slik legger du inn et Google-skjema i en e-post

Slik fjerner du programmer fra Fortsett å se på Prime Video

«Fortsett å se»-listen over show er tilgjengelig på alle plattformene med Amazon Prime Video. Du kan imidlertid bare redigere denne listen fra en nettleser eller dataapplikasjon. Trinnene er identiske for begge plattformene. Så jeg valgte å bruke en nettleser for demonstrasjonen. Følg trinnene nedenfor for å fjerne elementer fra «Fortsett å se»-listen på Amazon Prime Video.

  • Åpne Prime Video-nettstedet eller -applikasjonen og logg på med legitimasjonen din og åpne profilen din.

  • Klikk på «Rediger»-alternativet ved siden av «Fortsett å se»-overskriften.

  • Klikk nå på kryssikonet på tittelen du vil fjerne fra listen.

  • Til slutt velger du «Ferdig», som ligger på samme sted der «Rediger» var tidligere.

Etter å ha fjernet tittelen, vil listen oppdateres på alle plattformene samtidig. Husk at det ikke vil påvirke filmforslagene siden du har sett den. For å sikre at du ikke får lignende anbefalinger lenger, må du fjerne elementet fra seerloggen din. Les vår detaljerte veiledning for å fjerne programmer fra seerhistorikk på Prime Video for å vite mer.

Hvordan fjerne innhold fra overvåkningsliste på Prime Video

Et program eller en film kommer under overvåkningslisten din når du legger den til manuelt. Hver plattform med Prime Video-appen lar deg legge til programmer til overvåkningslisten ved å klikke på plussikonet under tittelen. På samme måte kan du fjerne programmer fra listen fra flere enheter som Android-smarttelefoner, dataapplikasjoner, smart-TVer og nettlesere. La oss se hvordan du fjerner elementer fra overvåkningslisten på Prime Video fra hver av dem.

Fjern elementer fra overvåkningsliste ved hjelp av nettleser

Prime Video-nettstedet fungerer på samme måte i alle nettlesere. Derfor kan du bruke hva du vil for å følge trinnene.

  • Åpne Prime Video-nettstedet i nettleseren din og logg på og åpne profilen din.
  Slik legger du til Emojis i Tik Tok-videoen din

  • Klikk nå på profilikonet ditt øverst til høyre og velg «Overvåkningsliste.»

  • Hold musepekeren over tittelen du vil fjerne og klikk på listeikonet for å fjerne tittelen.

Du kan angre handlingen din i en stund hvis du ved et uhell fjernet et show. Ellers vil Amazon fjerne showet fra listen permanent. Hvis du vil legge den til på overvåkningslisten igjen, kan du søke etter tittelen og klikke på plussikonet under tittelen.

Fjern elementer fra overvåkningslisten ved å bruke Prime Video PC-appen

Dataapplikasjonene for Mac og Windows har et litt annerledes arbeidsmiljø. Jeg bruker Windows Prime Video-applikasjonen for demonstrasjon. Imidlertid er mange av trinnene like på begge plattformene. Så la oss se hvordan du fjerner show/filmer fra overvåkningslisten ved å bruke Prime Video-applikasjonen på en datamaskin.

  • Åpne Prime Video-appen og logg på kontoen din.

  • Klikk på de tre vertikale linjene øverst til venstre på skjermen for å åpne menyen.

  • Velg nå alternativet «Overvåkningsliste». (På Mac velger du My Stuff-alternativet nederst til høyre.)

  • Hold markøren over tittelen du vil fjerne fra overvåkningslisten og klikk på listeikonet.

Det er det. Du har fjernet filmen/TV-programmet fra overvåkningslisten. Appen viser TV-serier og filmer separat. Derfor må du velge kategorien øverst til venstre på skjermen for å finne den riktige tittelen.

Fjern elementer fra overvåkningslisten på iPhone og Android

Mange seere velger å se underholdningsinnhold på en smarttelefon. Derfor har alle store strømmeplattformer som YouTube, Netflix, Amazon Prime og flere smarttelefonapplikasjoner. Prime Video-smarttelefonapplikasjonen er tilgjengelig for Android- og iOS-enheter. Det fungerer på samme måte på begge plattformene. Derfor bruker jeg Android-versjonen for demonstrasjonen. Her er hvordan du fjerner elementer fra overvåkningslisten din ved å bruke Prime Video-smarttelefonapplikasjonen.

  • Åpne Prime Video-applikasjonen på telefonen.
  • Trykk på Mine ting-delen nederst til høyre.

  • Klikk på de tre vertikale prikkene foran tittelen du vil fjerne.

  • Velg alternativet «Fjern fra overvåkningsliste».

Det er alt. Amazon vil snart oppdatere listen på tvers av alle enhetene du bruker. Hvis du fortsatt ser innholdet i listen, lukker du appen og starter den på nytt.

  Slik bruker du Outlooks online inline-oversettelsesfunksjon

Fjern elementer fra overvåkningslisten på Prime Video fra Smart TV/Apple TV

Mange smarte TV-er med en forventning om få har lignende funksjoner. Likevel er prosessen med å fjerne et element fra Prime Video-kontoen din ved hjelp av en smart-TV nesten identisk. Jeg bruker en LG smart-TV til demonstrasjonen. Du kan imidlertid følge de samme trinnene for enhver smart-TV, inkludert Apple TV.

  • Åpne Prime Video-applikasjonen på TV-en.
  • Nå, naviger til delen «Mine ting» på menyen.

  • Ta med utvalget på tittelen du vil fjerne.

  • Klikk deretter på den grønne knappen på smart-TV-fjernkontrollen. Ellers sveiper du opp eller trykker lenge på midtknappen på Apple TV-fjernkontrollen. Noen fjernkontroller har et ekstra trinn med å åpne det virtuelle tastaturet for å velge den grønne fargeknappen.

  • Når alternativene er tilgjengelige, velg «Fjern fra overvåkningsliste» og trykk på «Ok»-knappen på fjernkontrollen.

Det er det. Du har nå fjernet en tittel fra overvåkningslisten på Prime Video-kontoen din ved hjelp av en smart-TV. Det eneste trinnet som vil variere for hver smart-TV er å åpne alternativmenyen. Bortsett fra det vil alle trinnene være like siden Amazon Prime lar oss fjerne et show fra overvåkningslisten fra alle enheter som har Prime Video-appen.

ofte stilte spørsmål

Hva er den raskeste metoden for å fjerne et program fra overvåkningslisten på Prime Video?

Du kan navigere til overvåkningslisten manuelt eller søke direkte etter programmet du vil fjerne. Når du har åpnet programinformasjonen, kan du klikke på listeikonet eller alternativknappen for å fjerne tittelen fra overvåkningslisten. Denne metoden fungerer på alle enheter.

Hvordan skjuler du det du har sett på Prime Video?

Hvis du ikke vil at noen andre skal vite hva du har sett på Amazon Prime Video, er det eneste alternativet å fjerne det fra seerloggen din.

Hvor er fortsettelseslisten på Prime Video?

Fortsett å se-listen vises under banneret til de nye programmene på Prime Video-startskjermen. Det er den første karusellen på film-/TV-serielisten. Hvis du ikke ser det, har du enten ikke sett noe nytt ennå, eller så støtter ikke enheten din funksjonen.

Fjern «Fortsett å se» og «Overvåkningsliste» på Prime Video enkelt

Så det er alle måtene du kan fjerne programmer og filmer fra «Fortsett å se»-listen eller fra overvåkningslisten på Prime Video-kontoen din. Selv om det bare er én måte å fjerne programmer fra fortsette å se karusellen, er det å fjerne ting fra overvåkningslisten en funksjon som er tilgjengelig på stort sett alle smartenheter du eier. Så, synes du ofte at du ønsker å fjerne programmer fra fortsettelsesseerlisten din på Prime Video? Og er du klar over andre metoder som vi bør nevne på denne listen? Gi oss beskjed i kommentarene.