Slik aktiverer du faner for filutforsker på Windows 11

I det siste har Microsoft lagt til flere lovende nye funksjoner til Windows 11 som brukere har ventet på i årevis. Microsoft har nå aktivert faner i File Explorer på Windows 11 som de fleste brukere sikkert kommer til å elske. Vi har allerede satt sammen en liste over kommende Windows 11-funksjoner som inkluderer det nye Task Manager-grensesnittet, ny Bluetooth-meny, etc., så sjekk ut listen for mer informasjon. Forresten, det fanebaserte brukergrensesnittet i File Explorer er for øyeblikket skjult i Windows 11, men vi gir deg en veiledning om hvordan du slår på denne funksjonen med en gang. Så uten forsinkelser, la oss gå videre og lære hvordan du aktiverer faner i Filutforsker på Windows 11.

Aktiver faner i Windows 11 Filutforsker (2022)

1. Alternativet for å aktivere faner i filutforskeren er tilgjengelig på den nyeste Windows 11-bygget (22572, 9. mars) i Dev-kanalen. Så sørg for at du er registrert i Dev-kanalen til Windows 11 Insider-programmet og oppdater til siste OS-bygg.

  Den populære Android Content Transfer-appen Pushbullet kommer til Windows

2. Deretter må du sette opp ViveTool, som lar deg få faner i Filutforsker. Åpen denne lenken og last ned den siste ZIP-filen.

3. Høyreklikk på ZIP-filen og velg alternativet «Extract All» fra kontekstmenyen. Høyreklikk deretter på den utpakkede mappen, og velg alternativet «Kopier som bane».

4. Deretter åpner du ledeteksten med administratorrettigheter. Du kan gjøre det ved å søke etter «CMD» i Windows-søk og velge alternativet «Kjør som administrator». Det er viktig å åpne kommandoprompt med administratorrettigheter, ellers får du en feilmelding mens du kjører kommandoen for å aktivere faner i Windows 11 Filutforsker.

  (Fiks) CLOCK WATCHDOG TIMEOUT-feil på Windows 10

5. I ledetekstvinduet skriver du cd og limer inn banen du kopierte ovenfor. Høyreklikk på CMD-vinduet for å lime inn banen. Det vil se omtrent ut som skjermbildet nedenfor. Merk: filbanen vil være annerledes for din PC. Du vil flytte til ViveTool-mappen i ledeteksten ved å bruke denne kommandoen.

cd "C:UsersArjunDownloadsViVeTool-v0.2.1"

6. Til slutt, utfør kommandoen nedenfor. Det vil aktivere det nye brukergrensesnittet med faner i filutforskeren på Windows 11. Start PC-en på nytt.

vivetool addconfig 34370472 2

7. Og her er det – faner i Filutforsker, fungerer feilfritt i Windows 11. Merk at muligheten til å omorganisere faner i Filutforsker for øyeblikket ikke støttes, og du kan ikke trekke ut faner for å lage et eget vindu ( som du kan gjøre med de fleste beste Windows-nettlesere) for en bestemt mappe. Funksjonen er halvferdig akkurat nå, men vi forventer at Microsoft forbedrer den før utgivelse til alle stabile brukere.

  Hvordan endre standard nettleser på Windows 11

Fanebasert brukergrensesnitt i filutforsker kommer endelig til Windows 11

Så det er hvordan du kan få faner til å fungere i Windows 11 Filutforsker. Du trenger ikke lenger bruke den populære tredjeparts Files-appen (Gratis) for å bruke et fanebasert grensesnitt i filutforskeren. Uansett, det er alt fra oss. Hvis du vil aktivere den nye Bluetooth-menyen i Hurtiginnstillinger på Windows 11, følg vår tilknyttede veiledning. Og hvis du ønsker å angi at Windows 11-oppgavelinjeikonene aldri skal kombineres, har vi også en smart løsning for det. Til slutt, hvis du har spørsmål, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.