Slik kansellerer du Amazon Prime Video-abonnement

Bruker du ikke Amazon Prime Video-abonnementet ditt til sitt fulle potensial? Prime Video er vert for enormt innhold på plattformen. Det er noen flotte Amazon Original-filmer og TV-serier. Dessuten kan du alltid finne nytt innhold hvis du logger på Prime Video fra et annet land. Men hvis du prøver å kutte ned på oppetiden og spare noen få dollar mens du er i gang, kan du enkelt kansellere Prime Video-abonnementet ditt.

Hvordan kansellere Prime Video (2022)

Amazon distribuerer Prime Video-abonnementet som en individuell tjeneste i noen land og som en samlet pakke i andre. Pakken består vanligvis av Prime Video, Prime Delivery, Amazon Music og mer. Så hvis du har bestemt deg for å ta farvel med alle disse tjenestene, kansellerer du Prime Video-abonnementet ditt her.

Hva skjer når du kansellerer Prime Video-abonnement?

Før vi fjerner oss fra Prime-tilgang til Amazon Services, la oss se på noen punkter du bør huske på når du endrer ditt Amazon Prime Video-medlemskap.

  • Hvis du bruker en pakke med Prime Services, vil det å kansellere ett abonnement også påvirke andre. Følgelig vil du ikke kunne bruke noen Prime-tjeneste med mindre du gjenopptar planen din.
  • Prime-abonnementsfordelene dine bortfaller ikke før siste dato for din nåværende abonnementsplan.
  • Du kan ikke kansellere et abonnement administrert av en tredjepartstjeneste som et sim-kortselskap eller et abonnement du har med en enhet. Hvis du ønsker å kansellere en slik plan, vennligst ta kontakt med tredjepartsselskapets kundeservice.
  • Du kan ikke avslutte medlemskapet hvis du ikke har gjentakende betalinger aktivert. Tjenesten kjøpt med en engangsbetaling avsluttes automatisk når din nåværende plan utløper. Så det er ikke nødvendig å avbryte det uansett.
  • Noen land som Canada har fjernet muligheten for å kansellere Prime Video-medlemskapet via metodene beskrevet nedenfor. I slike tilfeller, vennligst ta kontakt med Amazons kundeservice for ytterligere hjelp.
  28 beste gratis bilderedigeringsprogramvare for PC

Slik kansellerer du Amazon Prime Video-abonnement på nettet

Alle de primære kontoinnstillingene knyttet til Amazon-kontoen din krever at du logger på med en nettleser. Prime Video bruker den samme prosessen også. Selv om du prøver å åpne innstillinger på en Prime Video-skrivebordsapplikasjon eller et nettsted, vil det omdirigere deg til Amazons hovedside på slutten. Så vi starter direkte derfra.

  • Åpne Amazon-nettstedet i nettleseren din. Hold deretter musepekeren over alternativet Konto og lister øverst til høyre og klikk på påloggingsknappen.

  • Fyll inn påloggingsdetaljer og logg på Amazon-kontoen din.

  • Hold nå musepekeren igjen på Konto og lister og velg Medlemskap og abonnementer.
  Blåskjermfeil under installasjon av NVIDIA-drivere? (FIKSET)

  • Klikk på Prime Membership Setting-knappen fra kontoens liste over tjenester du abonnerer på.

  • Klikk nå på delen Administrer medlemskap øverst på skjermen.

  • Til slutt velger du Avslutt medlemskap.

Amazon vil be deg bekrefte valget ditt om å kansellere Prime Video-medlemskapet. Etter bekreftelse vil abonnementet ditt bli avsluttet og vil ikke bli fornyet etter utløpet av gjeldende plan. Du kan fortsatt bruke Prime Video-plattformen frem til siste dato i faktureringssyklusen.

Slik kansellerer du Prime Video-abonnement ved hjelp av Smartphone-appen

Heldigvis lar Amazon-appen for Android- og iPhone-smarttelefoner deg enkelt endre Prime Video-innstillingene. Trinnene kan variere litt avhengig av landet ditt og enheten du bruker. Så her er hvordan du kansellerer Prime Video-abonnementet ditt ved å bruke en smarttelefon.

  • Åpne Amazon-appen på telefonen.
  • Nå åpner du kontoinnstillingene ved å trykke på profilikonet.

  • Her velger du Medlemskap og abonnement.

  • Trykk nå på innstillingsknappen for Prime-medlemskap fra den tilgjengelige listen over abonnementer.

  • Trykk på Administrer medlemskap-alternativet for å åpne en rullegardin og trykk på Medlemskap.

  • Til slutt klikker du på Avslutt medlemskap-knappen.

Hvis du blir bedt om det, bekreft valget ditt, og Amazon vil avslutte Prime Video-abonnementet ditt. Du kan sjekke siste dato for gjeldende plan i rullegardinmenyen for å vite hvor mange dager som fortsatt er tilgjengelige for å dra nytte av tjenesten.

  Slik blir du med på et Microsoft Teams-møte uten appen

ofte stilte spørsmål

Kan jeg si opp prime video-medlemskapet mitt når som helst?

Ja, du kan si opp Prime Video-abonnementet ditt når som helst. I tillegg, hvis du har betalt for abonnementet med et kredittkort og kansellerer det innen tre dager, vil Amazon refundere deg alle pengene dine. Ellers kan du bruke Prime Video-abonnementet til siste dato i faktureringssyklusen. Dessverre kan du ikke kansellere planen direkte hvis den administreres av en tredjepartstjeneste som en mobildataleverandør.

Hvordan kansellerer jeg min gratis prøveversjon av Amazon Prime?

Du kan raskt melde deg av Amazon Primes gratisabonnement fra kontoinnstillingene på Amazon-nettstedet. Les de detaljerte trinnene nevnt i artikkelen for rask navigering. Amazon har nylig stoppet den gratis Prime-medlemstjenesten siden prisøkningen på slutten av 2021.

Hvorfor kan jeg ikke se alternativet for sluttmedlemskap på Prime Video-kontoen min?

Alternativet for sluttmedlemskap er utilgjengelig under visse omstendigheter. Du finner ikke Avslutt medlemskap-knappen hvis du har brukt én enkelt betalingsmetode og deaktivert automatisk fornyelse. På samme måte kan du også se avbryt automatisk fornyelse i stedet for å avslutte medlemskapet. Ved å sperre automatisk fornyelse stopper du betalingene, og Prime Video-abonnementet ditt vil automatisk bli kansellert ved slutten av faktureringssyklusen.

Kanseller Amazon Prime Video-abonnement raskt

Amazon har gjort det ganske enkelt å kansellere Prime Video-abonnementet ditt ved å bruke Amazon-kontoen din. Dessverre kan du ikke åpne disse innstillingene fra hvilken som helst enhet uten nettleser av sikkerhetsgrunner. Vi så hvordan du avslutter Prime Video-medlemskapet ditt og diskuterte noen viktige punkter mens vi gjorde det i denne artikkelen. Du kan også lese vår guide om å si opp et Netflix-abonnement hvis du er på digital detox. Jeg håper du finner denne artikkelen nyttig. Kommenter gjerne eventuelle spørsmål, så hjelper jeg deg gjerne.