Hvordan få Discord på PS4 og PS5

I fjor gjorde Sony en minoritetsinvestering i Discord og kunngjorde sitt partnerskap med meldingsgiganten for å bringe Discord- og PlayStation-opplevelsene nærmere hverandre. Som en del av denne innsatsen begynte Discord å rulle ut et alternativ for å koble PlayStation Network (PSN)-kontoen din til Discord for rik tilstedeværelse. I denne artikkelen har vi forklart hvordan du kan koble PlayStation-kontoen din til Discord og vise din PlayStation 4 (PS4) eller PlayStation 5 (PS5) spillaktivitet i Discord-profilen din. Men det du er her for å finne ut er om du kan installere Discord-appen på PS4 og PS5. Vel, svaret vil skuffe deg, men fortsett å lese for å finne ut alt om hvordan Discord fungerer på PlayStation-konsoller.

Bruk Discord på PS4 og PS5 (2022)

Vi vil ikke løpe i sirkler i denne artikkelen, men i stedet fortelle deg med en gang at det ikke finnes noen innfødt Discord-app for PS4- og PS5-konsoller. Du kan ikke installere Discord på konsollen din ennå. Men det er en måte å lese Discord-meldingene dine på PlayStation-konsollen på, sammen med noen kjedelige løsninger for å få talechat til å fungere på PS4 og PS5. Så bruk tabellen nedenfor for å finne ut hvordan det hele fungerer.

Les Discord-meldinger på PS4 og PS5

Selv om du ikke har en innebygd Discord-klient på PlayStation 4 og 5, er det en løsning som lar deg få tilgang til Discord i skrivebeskyttet modus på konsollen. Da vi testet denne metoden, kunne vi ikke sende meldinger eller bli med i talechatter. Men hvis du leter etter en måte å sjekke Discord-meldingene dine på PS4 og PS5, følg trinnene nedenfor:

1. Start PlayStation Party og åpne et chattevindu med vennen din.

2. I chatboksen skriver du «www.discord.com» og sender meldingen til en venn på PS5-en din. Du trenger ikke sende en melding til vennen din på PS4, siden den kommer med en innebygd nettleser. Du kan åpne Discord Web direkte i nettleseren på PS4-konsollen.

  Hvordan lage en Discord-kanal skrivebeskyttet

3. Du bør nå velge koblingen og vente på at PlayStation åpner koblingen i et nettleservindu.

4. Du kan deretter logge på Discord-kontoen din med legitimasjonen din og klikke på «Åpne Discord i nettleseren din» for å åpne chat-appen på PlayStation.

5. Og det er det! Du kan nå lese Discord-meldinger rett på PlayStation 4 eller PlayStation 5. Selv om denne metoden ikke er like praktisk som en innebygd klient, hjelper den deg raskt å gå gjennom meldinger fra Discord-spillvennene dine.

Løsning for å få Discord på PS4 og PS5

Mens vi søkte etter en måte å få Discord-talekanallyd med spilllyd fra PS4/PS5, snublet vi over to løsninger. Hvis du er fast på å bruke Discord på PlayStation-konsollen din og kan gå langt for det, bør disse to metodene fungere for deg. Vi vil ikke gå inn for mange detaljer om disse metodene, da de er tungvinte og helt kjedelige. I stedet foreslår vi at du venter på at den opprinnelige Discord-appen begynner å rulle ut på PS4 og PS5, noe som bør skje veldig snart i løpet av de neste 4-5 månedene.

Når det gjelder løsningene, la meg gi deg en kort beskrivelse av hvordan du kraftig kjører Discord for å snakke med venner på Playstation-konsollen din:

1. En av de mest populære måtene å bruke Discord på, spesielt for å bli med i talekanaler, mens lytting til spilllyd på PS4/PS5 krever at du kjøper en Astro MixAmp Pro TR ($129,99 på Amazon). Du trenger også et par kompatible hodetelefoner som du kan koble til via USB, sammen med en PC med Discord installert på.

Når du har alle disse tingene, må du opprette en kryssplattformforbindelse mellom PS5 og PC. På denne måten kan du snakke med vennene dine mens du spiller favorittspillet ditt på PlayStation-konsollen. Sjekk ut denne YouTube-videoen for detaljerte instruksjoner.

  Hvordan streame Netflix på Discord

2. Den andre løsningen koster ikke så mye penger, men er fortsatt tungvint. Her må du bruke PS Remote Play for å få tilgang til spillene dine på din Android- eller iOS-smarttelefon. Som forklart i en video av skaperen Octorious, lag en sekundær PS-konto, sett den som standard, og logg på PS Remote Play-appen med denne kontoen. Koble deretter hodesettet til telefonen, bli med i en Discord-talekanal og koble til PS4/PS5 ved hjelp av Remote Play-appen.

Nå skal du kunne høre både Discord og konsolllyd via telefonen din, men du kan oppleve litt ventetid. For å redusere ventetiden foreslår skaperen å bruke lavest mulig strømkvalitet for å frigjøre båndbredde. Du kan deretter plukke opp PS-kontrolleren for å hoppe inn i handlingen mens du snakker med vennene dine på Discord.

Hvis du ikke vil ha alt dette bryet, foreslår vi at du står i kø med venner som eier en PlayStation-konsoll. Du kan deretter lage en fest og spille med venner på PS5. Bruk den tilknyttede veiledningen for å finne ut hvordan det fungerer.

Koble PlayStation Network-kontoen til Discord

Hvis du er interessert i å koble PlayStation Network til Discord og fremheve PS4/ PS5-spillstatusen din for andre å se i chat-appen, følg trinnene nedenfor:

1. Åpne Discord og klikk på tannhjulikonet Innstillinger nederst til venstre på skjermen for å åpne appens Innstillinger-side.

2. Fra venstre sidefelt på Innstillinger-siden klikker du på «Connections» for å se listen over alle tilgjengelige Discord-integrasjoner.

3. Deretter klikker du på PlayStation Networks logo under «Koble til kontoene dine» for å koble Sony-kontoen din til Discord.

4. Fra påloggingssiden som vises, logg på med PlayStation-kontoens legitimasjon og klikk «Logg på».

5. Du vil nå se PS-kontodetaljer på Discords Connections-side. Her kan du velge å vise PSN-kontoen din på profilen din og vise spillaktiviteten din som Discord-status.

6. Etter å ha koblet PlayStation-kontoen din til Discord, er dette hva vennene dine vil se når du spiller et av de beste PlayStation 5 (PS5)-spillene.

  Hvordan gå live i discord

PlayStation-status på Discord fungerer ikke? Endre personverninnstillinger på PSN

I tilfelle du ikke ser PlayStation-aktiviteten din på Discord selv etter at du har koblet til PSN-kontoen din, er sjansen stor for at det er på grunn av PSN-personverninnstillingene dine. Slik endrer du personverninnstillingene dine på PlayStation Network:

1. Åpne Sonys kontoadministrasjonsside i en nettleser og bytt til «Personverninnstillinger» fra venstre sidefelt.

2. Utvid «Personlig informasjon | Meldinger»-delen under personverninnstillinger og klikk på «Rediger»-knappen ved siden av «Nettstatus og spilles nå».

3. Endre personvernet fra «Bare venner» til «Alle», klikk «Lagre», og du er klar! Brukere kan nå se PS5/PS4-spillaktiviteten din på Discord.

ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Finnes det en Discord-app på PlayStation 5?

Nei, Discord-appen er ikke tilgjengelig på PS5. Som en del av Discords partnerskap med Sony kan du koble PlayStation Network-kontoen din til Discord. Den lar deg vise frem spillaktiviteten din til venner på chat-appen.

Spørsmål: Hvordan koble PlayStation-kontoen til Discord?

Du kan koble PlayStation-kontoen din til Discord fra Discords Connections-side. Vi har forklart trinnene for å koble sammen PlayStation- og Discord-kontoene dine i denne artikkelen.

Spørsmål: Når kommer Discord til PS5?

For øyeblikket er det ingen eksakt dato for når du kan forvente Discord-appen på PS5 og PS4. Imidlertid nevner selskapet at det vil «fortsette [the] samarbeid med PlayStation og utforsk hvordan vi i fellesskap kan skape gode felles opplevelser.»

Discord-integrering på PlayStation 5 og 4

Så det er hvordan du kan koble PlayStation-kontoen din til Discord for å vise spillaktiviteten din på kontoen din. Selv om det er flott å se at du nå kan legge til PlayStation-spill som Discord-rik tilstedeværelse, håper vi partnerskapet gir bedre resultater som en innebygd Discord PS5-app i de kommende månedene. Inntil da kan du bruke denne Discord-integrasjonen til å holde vennene dine oppdatert med alle dine spill-snanikans. Og hvis du ikke har noe imot å hoppe gjennom mange bøyler for å bruke chat-appen mens du spiller på PS4 eller PS5, kan du prøve en av løsningene vi har nevnt ovenfor. I tilfelle du er på utkikk etter nye PS5-spill å spille, sjekk vår tilknyttede guide for de beste PlayStation 5-spillene.