Fix GTA 4 Seculauncher Kunne ikke starte Application 2000

GTA IV ble utgitt i 2008 for konsoller og PC av Rockstar Games. Noe av spillingen som løping, svømming og bruk av våpen var lik tidligere GTA-spill. Spillere kan låse opp nytt innhold raskt og utforske andre funksjoner i spillet. Imidlertid har spillere nylig rapportert at de så Seculauncher ikke klarte å starte applikasjon 2000 feilmelding etter påloggingsskjermen. Hvis du også har det samme problemet, er du på rett sted. Vi gir deg en perfekt guide som vil hjelpe deg å fikse GTA 4 Seculauncher mislyktes i å starte applikasjon 2000-feil.

Hvordan fikse GTA 4 Seculauncher Kunne ikke starte Application 2000

Før vi går til løsningene, la oss forstå noen mulige forklaringer på at Seculauncher ikke klarte å starte program 2000-feilen mens du startet GTA IV:

  • Utilstrekkelige administratorrettigheter: Hvis du ikke bruker Steam, bør du kjøre spillet med administratorrettigheter. Det løser problemet ved å endre spillets kjørbare.

  • Utilgjengelighet av Redist-pakken for Visual C++: Dette problemet kan være forårsaket på grunn av fraværet av Visual C++ 2005 Redist-pakken med Service Pack 1.

  • Incompatible Launcher: Hvis du bruker en gammel versjon av spillet, DVD installert, må du kanskje aktivere kompatibilitetsmodus for Windows 7 og XP for å kjøre GTA IV på riktig måte.

  • Skadede filer: Under installasjonen kan det være visse problemer med spillfilene. Noen filer kan være ødelagt eller mangler, noe som resulterer i at Seculauncher ikke startet program 2000-feil.

  • Bekrefte SecuROM riktig: Hvis du kjører dette spillet på klassiske medier, bruk det nyeste Games for Windows Live-segmentet da det hjelper med å verifisere SecuROM. Du kan også bruke IPHLPAPI.DLL-filen som kan hoppe over SecuROM-verifiseringsprosessen.

La oss gå gjennom metodene for å løse dette problemet. Prøv dem en etter en eller ettersom de passer til problemet du står overfor.

Metode 1: Kjør GTA IV som administrator

Du kan fikse dette problemet ved å endre standardoppførselen til spillets kjørbare fil og tvinge den til å kjøre med administratorrettigheter og gi fulle tillatelser. Følg trinnene nedenfor.

1. Gå til GTA IV-spillmappen og høyreklikk på spillets kjørbare eller .exe-fil.

2. Velg alternativet Kjør som administrator.

3. Hvis UAC-vinduet (User Account Control) vises, klikker du Ja.

4. Start GTA IV og se om den fungerer som den skal uten problemer.

Du kan sørge for at dette blir standardmåten for spillet å åpne hver gang ved å bruke følgende trinn:

1. Høyreklikk på den kjørbare filen.

2. Velg Egenskaper.

3. Velg kategorien Kompatibilitet.

4. Rull ned til Innstillinger-delen og velg Kjør dette programmet som administrator.

5. Klikk på Bruk og OK.

Start PC-en på nytt og spill GTA IV for å se om Seculauncher-feilen er løst.

Metode 2: Kjør spillet i kompatibilitetsmodus

Dette problemet kan noen ganger oppstå på grunn av inkompatibilitet. Noen brukere har rapportert å løse GTA 4 seculauncher mislyktes i å starte Application 2000-problemet ved å kjøre spillet i kompatibilitetsmodus. Følg disse trinnene til det samme.

1. Gå til GTA IV-mappen og høyreklikk på spillets kjørbare eller .exe-fil.

2. Velg Egenskaper > Kompatibilitet-kategorien.

3. I kategorien Kompatibilitet, merk av for Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for og velg Windows 8 eller en annen eldre versjon av Windows fra rullegardinlisten.

4. Klikk OK og bruk.

Metode 3: Installer Visual C++ Redistributable Package

Operativsystem som mangler noen primære, men kritiske bibliotekfiler inkludert i den første installasjonspakken av Rockstar Games er en vanlig årsak til dette problemet. Nedlasting og installasjon av riktig versjon av Visual C++ 2005 SP1 Redist-pakken kan løse problemet med GTA 4 seculauncher som ikke startet applikasjon 2000. Følg instruksjonene nedenfor for å gjøre det:

Merknad 1: Hvis du kjører GTA IV med Steam, kan du finne vcredist.exe-filen i Filutforsker > Steam > Steamapps > Vanlig > Grand Theft Auto IV > Installere og hoppe over å laste den ned.

1. Gå til Visual C++ 2005 oppdateringsside og klikk på den røde Last ned-knappen etter å ha valgt språk.

2. Velg vcredist_x86.exe eller vcredist_x64.exe avhengig av systemegenskaper.

3. Klikk på Neste for å laste den ned.

4. Etter nedlasting, kjør vcredist.exe og installer Microsoft Visual C++ 2005 SP1 ved å følge instruksjonene på skjermen.

5. Start til slutt PC-en på nytt etter at installasjonen er fullført og sjekk om GTA IV Seculauncher-problemet 2000 er løst.

Merknad 1: Du kan kreve DirectX 10 installert på PC-en din for at denne metoden skal fungere. Hvis du ikke har det, kan du laste det ned fra offesiell nettside.

Merknad 2: Hvis du fortsatt står overfor problemet, sjekk om du har installert .NET Framework 3.5 SP1 Runtime. Hvis ikke, last den ned fra offesiell nettside og installer den og prøv igjen etter at du har startet PC-en på nytt.

Metode 4: Bekreft integriteten til spillfiler

Spillere som kjører spillet med Steam har uttalt at problemet med GTA 4 Seculauncher ikke klarte å starte applikasjon 2000 ble løst etter at de validerte cache-integriteten ved å bruke Steam-innstillinger. Følg disse instruksjonene for å gjøre det samme.

1. Naviger til Library-fanen på Steam-klienten din.

2. Fra listen over spill, høyreklikk på GTA IV.

3. Gå til Egenskaper.

4. Gå til fanen Lokale filer i vinduet Egenskaper.

5. Velg alternativet Verify Integrity of Game Files…

Metode 5: Oppdater GFWL

Siden gamle spill var påkrevd for å bruke SecuROM, vil de ikke kjøre ordentlig hvis du har en utdatert Games for Windows Live-klient. Oppdatering kan løse problemet. Vanligvis oppdateres den automatisk, men i noen eldre Windows-versjoner kan du gjøre det manuelt ved å følge disse trinnene.

1. Last ned siste oppsett av GFWL.

2. Pakk ut zip-filen og kjør .exe-filen.

3. Følg instruksjonene på skjermen og installer programmet. Bekreft eventuelle spørsmål du møter under denne prosessen.

Merk: Du kan også gjøre denne prosessen ved å gå til Programfiler > Steam > Steamapps > Vanlig > Grand theft auto iv > installasjonsprogram og kjøre xliveredist.msi.

Metode 6: Omgå SecuROM

Hvis du vil hoppe over nedlasting eller oppdatering av Games for Windows Live-klienten, kan du laste ned IPHLPAPI.DLL-filen direkte for å unngå verifisering av SecuRom. Følg disse trinnene for å fikse GTA 4 seculauncher kunne ikke starte Application 2000-problemet.

1. Last ned IPHLPAPI.DLL-filen fra offisiell side.

2. Pakk ut den nedlastede filen i samme katalog som GTA 4 .exe-filen er til stede.

Prøv å kjøre spillet på nytt og sjekk om problemet er løst.

Problemet må løses nå. Hvis du fortsatt har problemer, kan du lappe spillet helt ved å laste ned den nyeste GTA IV-oppdateringen fra her og kjører setup.exe.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvordan kan du løse Seculauncher-problemet i Grand Theft Auto IV?

Svar: En inkompatibilitet med GTA IV installerte spillfiler kan muligens være årsaken til problemet. Hvis du har problemer med dette på Steam, tving starteren til å kjøre en integritetssjekk og laste ned eventuelle manglende filer som kan være kilden til problemet.

Q2. Hvordan kan du lagre GTA 4 hvis du ikke har Windows Live?

Svar: Du kan opprette en frakoblet profil ved å klikke på Opprett frakoblet profil. Fyll inn brukernavn, e-post og passord opprette Social Club-konto. Klikk på Send-knappen. Nå kan du bruke en Social Club-konto for å lagre GTA 4.

Q3. Kan GTA 4 spilles på en PC?

Svar: Ja, du kan kjøre det med Steam, men det krever avanserte spesifikasjoner og dedikert grafikkort for å fungere ordentlig.

Q4. Er GTA 4 PC-versjon en grus?

Svar: Grand Theft Auto IV er ikke optimalisert for PC. Den er fylt med feil og bildefrekvensproblemer, noe som gjør den ustabil å kjøre på PC.

***

Vi håper at denne informasjonen var nyttig for å fikse at GTA 4 seculauncher ikke startet applikasjon 2000. Gi oss beskjed om hvilken teknikk som var mest vellykket for deg. Legg igjen spørsmål eller forslag i delen nedenfor.

  Hvordan fikse GTA Online som sitter fast på lasteskjermen