Fiks Blizzard En annen installasjon som pågår i Windows 10

Feil i spillstarteren er irriterende, men uunngåelig. Venter på en annen installasjon eller oppdatering er en slik feil som oppstår når du åpner Blizzard-spillet med Battle.net-skrivebordsappen. Det indikerer tilgjengeligheten av ventende installasjoner eller oppdateringer, men fremdriften forblir statisk. Denne feilen kan oppstå i alle spill i Blizzard. Hvis du også har å gjøre med samme feil, er du på rett sted. Vi gir deg en perfekt guide som vil hjelpe deg å fikse venter på en annen installasjon eller oppdateringsfeil sammen med en annen installasjon på gang Windows 10-feil.

Hvordan fikse Blizzard En annen installasjon som pågår i Windows 10

Du kan møte dette en annen installasjon som pågår i Windows 10 på grunn av følgende årsaker.

  • På grunn av kunngjøring om nedetid eller planlagt vedlikehold fra Blizzard offisielt.
  • Tilstedeværelse av feil i Battle.net Update Agent-prosessen.
  • Aktivert peer-to-peer-modellnettverk i spillet.
  • Interferens fra tredjepartsapplikasjoner.
  • Feil klientinnstillinger
  • Utdaterte grafikkdrivere.
  • Problemer med brannmur og VPN.

Etter å ha forstått årsakene til at du venter på en annen installasjon eller oppdatering, kan du begynne med metoder for å fikse det. Vi vil starte med noen grunnleggende kontroller og deretter bevege oss mot komplekse metoder.

Hvordan sjekke nedetid

Det første du må gjøre er å sjekke om Blizzard har gitt noen kunngjøring om nedetid eller vedlikehold i din region. Du kan få denne feilen i løpet av denne tiden. Gå til for å se etter det Blizzard Twitter-side.

Hvis det er en tweet som nevner nedetid eller vedlikehold, noter tiden og åpne spillstarteren etter at den er over. Sjekk om du fortsatt står overfor problemet.

Metode 1: Kjør Battle.net med administrative rettigheter

Å bruke administrative rettigheter for å kjøre Battle.net vil gi deg full tilgang til å kjøre appen uten sikkerhetsrelaterte avbrudd. Det kan fikse feilen. Følg trinnene nedenfor for å gjøre det samme.

1. Høyreklikk Battle.net-appen og velg Kjør som administrator.

Se om problemet er løst. Hvis det løser problemet, kan du kjøre Battle.net som administrator hver gang du åpner det ved å følge trinnene nedenfor.

2. Høyreklikk på Battle.net-appen og velg Egenskaper. Det vil åpne Egenskaper-vinduet.

  Slik forhindrer du at Microsoft Edge forhåndslaster på Windows 10

3. Bytt til kategorien Kompatibilitet og merk av i boksen merket Kjør dette programmet som administrator som uthevet.

4. Klikk på Bruk og OK for å lagre endringene.

Nå hver gang du åpner Battle.net, vil den kjøres som administrator.

Metode 2: Oppdater grafikkdrivere

Grafiske drivere er en betydelig del av nettspill. For å unngå enhver form for tekniske feil er det viktig å oppdatere grafikkdrivere siden de står bak den jevne funksjonen til grafikkmaskinvaren. Det kan løse problemet i hånden. Følg guiden vår om 4 måter å oppdatere grafikkdrivere i Windows 10.

Metode 3: Oppdater Windows

Hvis problemet vedvarer, anbefaler vi at du oppdaterer Windows-PCen din, hvis den ikke er oppdatert. Windows-oppdateringer kan ofte fikse feil og problemer knyttet til kompatibilitet. Denne en annen installasjon som pågår Windows 10-feil kan skyldes inkompatibilitet mellom Blizzard og Windows. Du kan oppdatere Window PC ved å følge disse trinnene

1. Trykk på Windows + I-tastene samtidig for å starte Innstillinger.

2. Klikk på Update & Security-flisen, som vist.

3. I Windows Update-fanen klikker du på Se etter oppdateringer-knappen.

4A. Hvis en ny oppdatering er tilgjengelig, klikker du på Installer nå og følger instruksjonene for å oppdatere.

4B. Ellers, hvis Windows er oppdatert, vil det vise meldingen Du er oppdatert.

Metode 4: Kjør Malware Scan

Noen ganger kan Blizzard-servere bli infisert av virus eller skadelig programvare. Hvis startprogrammet blir påvirket spesielt under nedlasting eller installasjon, kan det føre til at en annen installasjon pågår Windows 10-feil. Du kan se etter virus ved å skanne datamaskinen for ondsinnet advarsel og fjerne eventuelle trusler som påvirker Battle.net-klientappen. For å kjøre en virusskanning, følg veiledningen vår om Hvordan kjører jeg en virusskanning på datamaskinen min. Hvis du har funnet skadelig programvare på PC-en din, sjekk ut Slik fjerner du skadelig programvare fra PC-en din i Windows 10 og fjern dem.

Metode 5: Deaktiver antivirus midlertidig (hvis aktuelt)

Antivirusprogrammer kan påvirke nettspill ved å identifisere dem som ondsinnede og kan til og med blokkere Battle.net, noe som resulterer i oppdateringer eller feilmeldinger i installasjonsprosessen. For å fikse dette kan du deaktivere et tredjeparts antivirusprogram midlertidig ved å følge vår guide til Deaktiver antivirus midlertidig på Windows 10. Sjekk deretter om oppdateringer eller installasjonsprosesser kjører i applikasjonen. Hvis de er det, vent til de er ferdige og aktiver Antivirus igjen og start Battle.net-appen for å sjekke om du kan spille spill uten problemer.

Merk: Hvis dette ikke løser problemet. Aktiver antivirus igjen.

Metode 6: Deaktiver brannmur midlertidig (anbefales ikke)

Windows-brannmuren beskytter systemet ditt mot angrep av virus eller skadelig programvare. Noen ganger kan det begrense Blizzard-programvaren fra å kjøre. Du kan midlertidig deaktivere Windows 10-brannmuren og sjekke om feilen er løst ved å bruke veiledningen vår for å deaktivere Windows 10-brannmuren

  Hvordan eksportere Apple iCloud og iPhone-kontakter til Windows 10

Metode 7: Deaktiver VPN eller proxy

Et VPN eller virtuelt privat nettverk er en teknologi som beskytter din online identitet ved å kryptere nettverksinformasjonen din. Enkelte apper som Battle.net fungerer kanskje ikke ordentlig når de er koblet til VPN. I så fall kan du deaktivere VPN-en din ved å følge vår guide til Deaktiver VPN og Proxy på Windows 10. Når VPN eller Proxy er slått av, åpner du spillstarteren og ser om du kan fullføre spilloppdateringen og spille den. Hvis problemet er løst, kan du aktivere det igjen.

Metode 8: Stopp Battle.net Update Agent Process

Battle.net Update Agent er en lanseringsprosess designet for å sjekke om noen oppdateringer er tilgjengelige blant klientspill og installere den automatisk. Å stoppe denne prosessen kan fikse feilen, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene.

1. Trykk Ctrl + Shift + Esc-tastene sammen for å åpne Oppgavebehandling.

2. I vinduet Oppgavebehandling klikker du på Flere detaljer.

3. Gå til Prosesser-fanen. Rull ned til delen Bakgrunnsprosesser.

4. Finn og høyreklikk på Battle.net Update Agent (32 bit) og velg Avslutt oppgave for å stoppe prosessen.

Metode 9: Endre oppstartsinnstillinger

Få bakgrunnsapplikasjoner kan avbryte Battle.net-appen og forårsake en annen installasjon på gang Windows 10-feil. For å lukke slike problematiske bakgrunnsapper, start opp systemet til selektiv oppstart som vil starte PC med bare selektive applikasjoner som kjører. For å gjøre det, følg trinnene nedenfor.

1. Trykk Windows + R-tastene samtidig for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn msconfig i dialogboksen Kjør og klikk OK. Det vil åpne systemkonfigurasjonsvinduet.

3. Bytt til Boot-fanen og fjern merket i boksen merket Sikker oppstart.

4. Bytt deretter til kategorien Generelt. Velg alternativet Selektiv oppstart og fjern avmerkingen i boksen merket Last oppstartelementer.

Merk: Sørg for at Last inn systemtjenester er merket av.

5. Klikk på Bruk og OK for å lagre endringene.

Metode 10: Slett Battle.net-mappen

Noen ganger kan fjerning av visst innhold i Battle.net-mappen tilbakestille og reparere innstillingene til Battle.net-klienten. Det kan fikse feilen, og du kan gjøre det ved å følge disse trinnene

Merk: Før du bruker denne metoden, sørg for å avslutte alle prosesser relatert til Battle.net ved å bruke Task Manager.

1. Trykk på Windows + E-tastene for å åpne Filutforsker.

2. Velg Vis fra menylinjen og merk av for Skjulte elementer som vist.

3. Naviger til C:ProgramData-banen i Filutforsker.

4. Høyreklikk på Battle.net-mappen og velg Slett for å fjerne den.

  Topp 30 beste IRC-klienter for Windows

5. Når mappen er slettet, start Battle.net-appen på nytt

Metode 11: Angi standard DNS

Hvis du har endret DNS- eller domenenavnsysteminnstillinger, kan det være det som forårsaker feilen i Battle.net. Du kan gå tilbake til standard DNS-innstillinger og kjøre Battle.net for å sjekke dette. For å gjøre det, følg trinnene nedenfor.

1. Trykk Windows + R-tastene sammen for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn ncpa.cpl i dialogboksen Kjør og trykk Enter. Det vil åpne Nettverkstilkoblinger.

3. Dobbeltklikk på aktiv nettverksadapter som uthevet på nettverkstilkoblinger.

4. I popup-vinduet Wi-Fi Status eller Network Adapter klikker du på Egenskaper.

5. Finn og merk av i boksen merket Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4). Klikk deretter på Egenskaper som vist for å åpne egenskapsvinduet.

6. I kategorien Generelt velger du Få en IP-adresse automatisk og alternativet Få automatisk DNS-serveradresse. Klikk OK for å bekrefte endringene.

Etter det, åpne Battle.net-appen og sjekk om feilen er løst.

Merk: Hvis du fortsatt står overfor problemet, prøv å deaktivere Hamachi Adapter i nettverkstilkobling hvis du bruker den. Det kan fikse Battle.net som venter på et annet installasjons- eller oppdateringsproblem.

Metode 12: Deaktiver Peer-to-Peer

Et peer-to-peer-nettverksalternativ kan fungere som en barriere for spillstarter på grunn av ulike sikkerhetsproblemer og forårsake feilen. Prøv å deaktivere peer-to-peer-alternativet i spillet, da det kan løse problemet. For å gjøre det, følg trinnene nedenfor.

1. Start Battle.net spillstarter.

2. Klikk Blizzard-ikonet øverst til venstre på skjermen som vist.

3. Velg alternativet Innstillinger.

4. Velg alternativet Nedlastinger i venstre rute.

5. Fjern merket for Aktiver node-til-node-alternativ under Nettverksbåndbredde og klikk Ferdig for å lagre endringene.

Start appen på nytt og sjekk om du har fikset Battle.net som venter på et annet installasjons- eller oppdateringsproblem eller ikke.

Metode 13: Avinstaller Battle.net

Hvis ingen av de ovennevnte metodene fungerer for deg, er dette det siste alternativet. Avinstaller Battle.net-applikasjonen fra PC-en og installer den på nytt. Utdatert Battle.net-app kan forårsake feilen, og manuell installasjon av den nyeste versjonen av appen kan fikse denne Battle.net som venter på et nytt installasjons- eller oppdateringsproblem. Her er hvordan du gjør det for å fikse Battle.net en annen installasjon som pågår i Windows 10.

1. Trykk på Windows-tasten og skriv inn kontrollpanel, og klikk deretter på Åpne.

2. Angi Vis etter > Kategori og velg Programinnstilling.

3. Klikk på Avinstaller et program under Programmer og funksjoner.

4. Høyreklikk på Battle.net-programmet og klikk Avinstaller/endre.

5. Klikk på alternativet Ja, avinstaller for å bekrefte avinstalleringsprosessen.

6. Etter å ha avinstallert appen, gå til offisiell Battle.net-nettside for å laste ned den nyeste versjonen.

7. Klikk på Last ned for Windows. Den vil laste ned filen Battle.net-setup.exe.

8. Kjør Battle.net-setup.exe. Velg ønsket språk og klikk på Fortsett.

9. Klikk på Endre hvis du vil endre installasjonsplasseringen. Klikk på Fortsett.

10. Vent til installasjonsprosessen er fullført.

11. Når den er installert, fyll ut Battle.net-legitimasjon for å logge på.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du klarte å fikse en annen installasjon på gang i Windows 10. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Hvis du har spørsmål eller forslag, send dem gjerne i kommentarfeltet.