Hvordan lage 3D-effekter i CapCut

Nylig oppdaget en TikTok-video et «hack» for å bringe bilder til live og få dem til å virke tredimensjonale. Mange brukere har antatt at denne effekten bare vises i avanserte smarttelefoner, men dette er ikke sant. Hemmeligheten ligger i en annen app kalt CapCut. Denne appen er helt gratis, enkel å bruke, og kan hjelpe deg med å lage fantastiske bevegelige bilder.

Hvis du vil vite hvordan du lager 3D-effekter i CapCut, har du kommet til rett sted. Denne artikkelen vil forklare hvordan du gjør det på Androider og iPhones.

Hvordan lage 3D-effekter i CapCut på en iPhone

Mange iPhone-brukere har snublet over tredimensjonale bilder på TikTok og andre sosiale medieplattformer. Denne 3D-bildeeffekten lages ved å bruke «3D Zoom»-alternativet på appen kalt CapCut. I tillegg til denne effekten tilbyr appen en rekke videoredigeringsalternativer. Grunnen til at effekten ble viral på TikTok er sannsynligvis fordi TikTok og CapCut ble utviklet av samme selskap (ByteDance).

Du trenger selvfølgelig ikke ha en TikTok-profil for å dra nytte av denne fantastiske effekten. Alt du trenger er din iPhone og CapCut-appen som kan lastes ned fra App Store.

Her er hva du trenger å gjøre for å lage 3D-effekter i CapCut på iPhone:

  • Hvis du ikke allerede har gjort det, last ned CapCut-appen fra App Store.
  • Start appen og trykk på «Nytt prosjekt.» Hvis du blir bedt om det, la appen få tilgang til galleriet ditt.
  • Velg bildet du vil bruke effekten til og trykk «Legg til». Hvis du vil, kan du velge flere bilder.
  • Velg bildets rammer og velg «Stil» fra den nederste linjen.
  • Trykk på «3D Zoom.» Appen vil ta noen sekunder å generere effekten.
  • Trykk på avspillingsikonet for å se hvordan effekten ser ut på bildet ditt. Hvis du liker det, trykk på haken nederst til høyre.
  • Valgfritt: CapCut legger automatisk til et klipp på slutten av videoen. Hvis du vil fjerne den, velg den og trykk på «Slett»-alternativet nederst til høyre.
  •   Slik viser du arbeidstiden din til andre i Outlook

    Slik gjør du 3D-bildetrenden på TikTok ved hjelp av en iPhone

    3D-bildetrenden er veldig populær på TikTok. I hovedsak er det en video som består av 11 3D-bilder som endres i henhold til takten til «Phonky Town» av Playaphonk. Hvis du er ny i denne verden, synes du kanskje å lage dette er komplisert, men vi skal vise deg at det er ganske enkelt og raskt.

    Slik gjør du 3D-bildetrenden på TikTok med iPhone:

  • Åpne CapCut-appen og trykk «Nytt prosjekt.»
  • Velg 11 bilder fra galleriet ditt og velg «Legg til». Husk at de skal lastes opp i den rekkefølgen du vil at de skal vises i videoen.
  • Tid bildene til lyden som brukes for trenden. De fire første bildene skal trimmes til 0,5 sekunder, og de siste sju til 0,3 sekunder. For å gjøre dette, klikk på hvert bilde og dra sluttglidebryteren til 0,5 eller 0,3.
  • Legg til 3D-zoomeffekten til hvert bilde. For å gjøre det, velg det første bildet og velg «Stil» fra bunnmenyen. Velg «3D Zoom» og gjenta dette for de resterende bildene.
  • Legg til lyden mens upsrc=»https://wilku.top/wp-content/uploads/2022/04/1649173336_339_How-to-Create-3D-Effects-in-CapCut.png» data-recalc-dims=»1″ />
  • Valgfritt: Fjern CapCut-avslutningen ved å velge klippet og trykke på «Slett»-alternativet nederst til høyre.
  • Husk at CapCut-appen ikke er tilgjengelig over hele verden. Hvis du ikke kan installere den på iPhone, bør du prøve å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN).

    Hvordan lage 3D-effekter i CapCut på en Android

    CapCut er en app utgitt av ByteDance, den opprinnelige utvikleren av TikTok. Derfor er det ikke rart at denne appen er perfekt for å lage TikTok-videoer og sette nye trender. Mange influencere over hele verden bruker CapCut for å redigere videoene sine fordi det samsvarer med TikToks alternativer og funksjoner. Appen er gratis og enkel å bruke, selv om du er nybegynner.

      Slik legger du til og sletter Disney+-brukerprofiler

    Alternativet 3D-effekt er bare en av de imponerende funksjonene CapCut tilbyr. Dette alternativet lar deg få bildene dine til å se tredimensjonale ut. Slik lager du 3D-effekter i CapCut på Android-telefonen din:

  • Hvis du ikke allerede har gjort det, last ned CapCut-appen fra Play Store.
  • Åpne appen og trykk «Nytt prosjekt.» Du må kanskje gi appen tilgang til galleriet ditt. Ellers vil du ikke kunne bruke den.
  • Velg bildet du vil redigere og velg «Legg til». Hvis du vil, kan du velge flere bilder.
  • Trykk på bildets rammer, rull i bunnmenyen og velg «Stil».
  • Trykk på «3D Zoom». Vent noen sekunder til appen genererer effekten.
  • Velg avspillingsknappen for å se hvordan effekten ser ut. Hvis du er fornøyd med det, velger du haken nederst til høyre.
  • Tips: CapCut legger til et klipp med appens logo til videoen din. Heldigvis kan du enkelt fjerne den hvis du ikke liker den. Bare velg klippet og velg «Slett» nederst.

    Slik gjør du 3D-bildetrenden på TikTok ved å bruke Android

    3D-fototrenden er for tiden en av de mest populære TikTok-trendene. Hva handler denne trenden om? Den forvandler bildene dine til tredimensjonale landskap. Som de fleste TikTok-trender, kombinerer denne bilder med musikk. De fleste brukere dubber bildene sine til «Phonky Town» av Playaphonk.

    Hvis du vil følge denne trenden, men ikke er sikker på hvordan, viser vi deg det. Alt du trenger er CapCut-appen og Android-telefonen din. Følg disse trinnene for å gjøre 3D-bildetrenden på Android:

  • Start CapCut-appen og velg «Nytt prosjekt.» Hvis du ikke har det, last ned appen fra Play Store.
  • Velg 11 bilder fra telefonen og velg «Legg til». Vær forsiktig med hvordan du velger bildene fordi du ikke kan endre rekkefølgen senere.
  • Beskjær bildenes lengde for å matche lyden. Tid de fire første bildene til 0,5 sekunder og de resterende sju til 0,3 sekunder. Gjør dette ved å klikke på hvert bildes ramme og dra sluttglidebryteren til 0,5 eller 0,3.
  • Velg det første bildet, bla gjennom bunnmenyen og trykk på «Stil». Gjenta trinnene for de resterende bildene.
  • Legg til lyden i videoen din mens upsrc=»https://wilku.top/wp-content/uploads/2022/04/1649173340_600_How-to-Create-3D-Effects-in-CapCut.png» data-recalc-dims= «1»/>
  •   Hvor mange spillere kan spille samtidig på Switch?

    Merk: CapCut legger til en avslutning på hver video som standard. Denne avslutningen inneholder appens logo. Hvis du ikke vil ha det i videoen, velg avslutningens klipp og trykk på «Slett» nederst til høyre.

    Dessverre er ikke CapCut tilgjengelig i alle land. Hvis du ikke kan laste den ned fra Play Store, anbefaler vi å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN).

    Vanlige spørsmål

    Kan jeg bruke CapCut på datamaskinen min?

    CapCut er kun tilgjengelig som en mobilapp, og du kan installere den på Android eller iPhone. Appen har fortsatt ikke en desktopversjon. Dette betyr selvfølgelig ikke at det ikke finnes måter å få tilgang til appen på datamaskinen din. Du kan bruke emulatorer som BlueStacks for å kjøre appen på din Windows- eller Mac-datamaskin.

    Er CapCut alltid gratis?

    Alle CapCuts funksjoner er helt gratis. Appen tilbyr ikke en betalt versjon. Hvis du ikke får tilgang til noen av funksjonene, kan det være på grunn av din region. I slike tilfeller kan du prøve å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN) og velge et sted der alle funksjoner er tilgjengelige.

    Følg trenden

    3D-fototrenden er blant de mest populære TikTok-trendene. Selv om det kan virke komplisert i starten, er trenden lett å skape hvis du har de riktige verktøyene. CapCut og smarttelefonen din er alt du trenger for å lage interessante videoer på bare noen få minutter.

    Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du bruker 3D-effekten i CapCut og at du har klart å gi bildene dine et profesjonelt preg.

    Legger du ut TikTok-videoer eller bare ser du dem? Hva er din favoritt og minst favoritt TikTok-trend? Fortell oss i kommentarfeltet nedenfor.