Beste VPN for Firefox

Ansvarsfraskrivelse: Noen sider på dette nettstedet kan inneholde en tilknyttet lenke. Dette påvirker ikke redaksjonen vår på noen måte.

Leter du etter den beste VPN-en for Firefox? Folk har forskjellige preferanser når det kommer til nettlesere, men de fleste er enige om at Google Chrome og Mozilla Firefox er de beste. Selv om Firefox er mindre populær enn Chrome, er Firefox fortsatt veldig funksjonell og sikker.

Denne nettleseren tilbyr flott tilpasning og et utvalg tilleggsprogrammer for sikkerhet, blokkering av annonser, popup-vinduer osv. Siden de fleste som bruker Firefox verdsetter sikkerhet, vil de ha en god VPN for nettleseren sin. Faktisk er det mange leverandører som tilbyr VPN-nettleserutvidelser for Firefox og andre nettlesere.

Hvordan velge den beste? Vel, du kan sammenligne ulike leverandører og velge det som passer deg best.

Begrenset tilbud: 3 måneder GRATIS!

Hvordan fungerer VPN-er i nettlesere?

Du har sikkert hørt om VPN-apper for smarttelefoner, nettbrett, datamaskiner og andre enheter. Disse er enten egnet for iOS- eller Android-operativsystemer. Ting er litt annerledes for VPN i nettlesere som Firefox.

Du må installere en nettleserutvidelse, akkurat som en annonseblokkering, for eksempel. Når VPN-utvidelsen er installert, vil nettleseren din være beskyttet og skjult fra uønsket oppmerksomhet. Du kan finne alle Firefox-nettleserutvidelsene på verktøylinjen, ved siden av Innstillinger-ikonet øverst til høyre på skjermen.

  Er en VPN virkelig verdt det? 2024 (april)

Innenfor denne utvidelsen vil du kunne endre servere du ønsker å bruke. I tilfelle du lurer på hvorfor du ikke bør bruke en stasjonær VPN-app, er det fordi de tar flere ressurser fra enheten din, i motsetning til nettleserutvidelsen.

Begrenset tilbud: 3 måneder GRATIS!

Mozilla har over 5000 nettleserutvidelser, og noen av dem er virkelig dårlige eller potensielt farlige. Noen gratis VPN-utvidelser er bare svindel som frarøver deg personvernet ditt. Hold deg til pålitelige VPN-leverandører, noen av dem kan du finne oppført nedenfor.

Beste VPN for Firefox

La oss ta en titt på noen av de beste VPN-leverandørene for Mozilla Firefox.

Begrenset tilbud: 3 måneder GRATIS!

ExpressVPN

De fleste Firefox VPN-plugins tilbyr bare en proxy, men det er ikke tilfelle med ExpressVPN. Denne plugin-en sikrer hele enheten din. Det er en enkel snarvei for å aktivere VPN. ExpressVPN fungerer på Linux, Mac, Windows, Android, iOS, Chrome og Android TV.

VPN-nettverket deres er et av de største på markedet, med over 140 serverplasseringer i over 90 land. Alle ExpressVPN-servere tillater peer-to-peer-deling, som torrenter. Du kan også fjerne blokkeringen av strømmetjenester som Amazon Prime, Hulu, Sling TV, Netflix, HBO, DAZN, etc.

En av de beste delene av denne VPN-pluginen er kill-bryteren, som kobler deg fra internett når VPN-en din er nede. Dette holder personvernet ditt intakt uansett hva. Det er også 256-bits kryptering som er ugjennomtrengelig.

  De beste VPN-ene for torrenter i 2024 (april)

Det er en policy uten logger med ExpressVPN, som gjør dataene dine enda sikrere.

NordVPN

NordVPN er en av de mest populære VPN-tjenestene. Nettverket deres spenner over mer enn 60 land og 5000 servere. De vokser og forbedres stadig, og deres Mozilla-nettleserutvidelse er et bevis på det.

Det viktigste er at denne plugin-en er veldig lett og den vil ikke påvirke tilkoblingshastigheten din. Den kommer også med en praktisk annonseblokkering som er flott for inkognitosurfing. Du vil finne installasjonsprosessen veldig enkel, ettersom du vil bruke denne plugin.

Husk at denne VPN-en er bundet til nettleseren din, og resten av enheten din vil ikke være beskyttet av den. Det er flott for folk som bruker Firefox mye og ønsker å være trygge. NordVPN er også kompatibel med Chrome, Android, macOS, iOS, Linux og Android TV.

Til slutt har NordVPN utpekt peer-to-peer (P2P) servere for torrenting. Den kan også fjerne blokkering av strømmetjenester som Sling TV, Amazon Prime, HBO, Netflix, Hulu, Showtime og BBC iPlayer. Dette kommer godt med fordi du kan bruke Nord på opptil seks enheter om gangen.

Det er et dobbelt VPN-sikkerhetslag og en nullloggpolicy. Det er heller ingen annonser.

Hotspot Shield

I motsetning til andre VPN-utvidelser for Firefox på denne listen, er Hotspot Shield gratis (minst den grunnleggende planen). En annonseblokkering, blokkering av informasjonskapsler og blokkering av skadelig programvare er også en del av denne gratis avtalen. Dessuten er båndbredden ubegrenset.

  Facebook-videoer spilles ikke av i Chrome, Firefox, Safari (LØST)

Hva er fangsten? Du får ikke velge hvilken server du skal bruke i gratisversjonen. Dette kan påvirke tilkoblingshastigheten din. Det er en premiumversjon (dvs. betalt) med bedre valg. Likevel, som en gratis plugin, gir Hotspot Shield god kryptering og personvern.

Den er kompatibel med Firefox, Chrome, Android, Windows, iOS og macOS. Det er også støtte for torrenting, og du kan fjerne blokkeringen av strømmetjenester (BBC iPlayer, Hulu, Netflix og Amazon Prime Video).

Hotspot Shield har over 2500 servere på 25 steder over hele verden. Du kan bruke den på fem enheter om gangen. Det som er bra er at det ikke støttes av annonser, selv om det er gratis. Sikkerheten er stor, med 256-bits kryptering og nullloggingspolicy.

Valget er ditt

Med alternativene som presenteres, har du det siste ordet. Tenk på budsjettet ditt for VPN og sammenlign funksjonene som tilbys. Alle VPN-utvidelsene for Firefox på denne listen fungerer utmerket; du trenger bare å finne den som passer deg best.

For en gratis VPN-plugin har Hotspot Shield ingen match. Likevel tilbyr NordVPN og ExpressVPN flere servere og bedre hastigheter. Hvilken av disse tre tjenestene foretrekker du? Etter din mening, hva er den beste VPN-en for Firefox? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.