Betyr virkelig større bedre?

Verden har offisielt gått over i iPhone-vanvidd, og vi har gått ned med det. Selv om de har vært ute i årevis med iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone XR, er sistnevnte regnet som «entry-level»-motstykket til sine avanserte søsken, fortsatt for kvalitetstelefoner som ikke bryter bank.

Hvis du har bestemt deg for iPhone Xs med høyere spesifikasjoner, men ikke vet om du skal gi deg ut for iPhone Xs Max, eller holde deg til originalen, har vi sammenlignet de to side om side. Her er alt du trenger å vite.

iPhone Xs vs Xs Max: Hva er forskjellen?

iPhone Xs vs Xs Max: Utgivelsesdato

Begge disse skjønnhetene ble avduket for verden onsdag 12. september i 2018 på Steve Jobs Theatre i Cupertino, California. iPhone Xs og iPhone Xs Maxs «budsjett»-søsken, iPhone XR, var imidlertid ikke tilgjengelig for forhåndsbestilling før 19. oktober 2018.

  Hvordan lage en oppstartbar klon av Mac-harddisken

Siden de nå har eksistert i årevis, kan du bestille dem på nettet eller gå til en Apple-butikk.

iPhone Xs vs Xs Max: Design

Designmessig er disse dårlige guttene stort sett de samme, bortsett fra en blendende åpenbar forskjell.

Kort sagt, iPhone Xs Max har en større skjerm. iPhone Xs har en True Tone OLED-skjerm på 5,8 tommer 19,5:9 aspektforhold, med 2436 x 1135 piksler (458 ppi). Skjerm-til-kropp-forholdet ligger på 82,9 %.

I mellomtiden har iPhone Xs Max en gigantisk 6,5-tommers skjerm med 19,5:9-sideforhold True Tone OLED-skjerm. Pikselmessig ser vi på 2688 x 1242 (458 ppi). Skjerm-til-kropp-forholdet til iPhone Xs Max tommer over iPhone Xs, og kommer inn på 84,4 %.

Hvis du drukner i tall, ta vårt ord for det; iPhone Xs Max er absolutt verdig Max-navnemerket. En 6,5-tommers skjerm er enorm (den største noensinne på en iPhone), og den byr på noen logistiske vanskeligheter (tenk deg å prøve å kile den slemme gutten i lommen).

  Hvordan finne prosentandelen av forskjellen mellom verdier i Excel

Likevel er stort vakkert, og iPhone Xs Max er intet unntak. Hvis du handler om å se #content på iPhone, eller bare vil surfe på internett med nettbrett-stil, er iPhone Xs Max et godt alternativ.

iPhone Xs vs iPhone Xs Max: spesifikasjoner

Det er lett å avvise skjermstørrelsen som den eneste forskjellen mellom iPhone Xs og Xs Max. Utad er det det. Men det er enda et avvik… Batteristørrelse.

iPhone Xs har et 2800 mAh batteri, med iPhone Xs Max utstyrt med en 3400 mAh motpart. Selv om disse høres ut som en imponerende oppdatering på iPhone Xs 2716 mAh-batteri, oversettes de i virkeligheten som en økning på henholdsvis 30 minutter og 90 minutter på forgjengeren. Ikke massevis, nei, men nyttig å merke seg forskjellen på papiret mellom Apples splitter nye toppmoderne iPhones.

iPhone Xs vs Xs Max: Pris

Du kan være trygg på at du betaler en premie for et premiumprodukt. iPhone Xs, som tid, tradisjon (og økonomi) tilsier, er billigere, og starter rundt på £225 for 64GB-versjonen, £264 for 256GB-versjonen, på opptil £480 for det høyeste lagringsalternativet – 512GB. Du finner 512GB-versjonen billigere, så ikke betal mer enn prisen som er oppført her.

  Lag analoge, monokrome, triade- og firefargeskjemaer

Når det gjelder iPhone Xs Max, betaler du topp dollar for det viktige «Max»-suffikset (og spesifikasjonene som følger med det). Det starter på rundt £264 for 64GB-versjonen, £327 for 256GB-versjonen, opp til rundt £354 for henholdsvis 512GB med lagringsplass.

iPhone Xs vs Xs Max: Dom

Nå du har trålet gjennom det som ser ut som flere kodelinjer (X vs Xs vs Xs Max …), du er antagelig ivrig etter et definitivt svar. Det kan vi ikke tilby deg. Hvis du har gigantiske lommer og en forkjærlighet for å se filminnhold på smarttelefonen din, velg iPhone Xs Max. Skjermen er virkelig fascinerende; det er den største noensinne på en iPhone.

På den annen side, hvis portabilitet og å holde kostnadene nede er dine prioriteter, er iPhone Xs sannsynligvis mer den rette stemningen for deg. Med priser som nå starter på £225, er det mye rimeligere enn det pleide å være.