Hvordan lage avstemninger i iMessage-gruppechatter på iPhone og iPad

Standard Messages-appen på iOS er ganske funksjonsrik. Den støtter meldingssvar, du kan merke folk, og selvfølgelig er den kryptert. En av tingene som imidlertid iMessage-brukere går glipp av, er muligheten til å lage meningsmålinger. Heldigvis betyr App Store-integrasjonen i iMessage at det stort sett finnes en app for alt. Så hvis du vil lage en meningsmåling i iMessage-gruppechatten din, er det her hvordan du går frem.

Lag avstemninger i iMessage Group Chats på iPhone og iPad (2022)

iMessage kommer med en integrert App Store som lar deg laste ned apper som du kan få tilgang til og bruke direkte fra en samtaletråd. I denne guiden skal jeg bruke en app for å lage meningsmålinger for å lage avstemninger i iMessage-gruppechatter. Selv om det er flere apper som lar deg legge til en avstemningsfunksjon til aksjemeldingsappen på iOS-enheten din, har jeg funnet «Polls for iMessage» mer brukervennlig og pålitelig. Vi har også nevnt noen av de andre appene du kan bruke til å lage iMessage-avstemninger på slutten av denne artikkelen.

  Demp Zoom-møtedeltakere, lyd og mikrofon

Du kan bruke innholdsfortegnelsen nedenfor for å navigere og hoppe videre til en seksjon som vekker din interesse.

Lag avstemninger i iMessage-gruppechatter

  • For å komme i gang, åpne Apple Messages-appen på iPhone eller iPad og gå deretter over til en gruppechat.

  • Trykk nå på «App Store»-ikonet i iMessage-appskuffen og trykk deretter på det lille forstørrelsesglassikonet ved siden av profilbildet ditt.

  • Deretter skriver du inn Polls for iMessage i søkefeltet og laster deretter ned appen akkurat som alle andre apper.

  • Deretter går du tilbake til gruppechatten. Etter det, sveip mot venstre fra høyre på appskuffen for å finne Polls for iMessage og trykk deretter på ikonet.

  • Deretter trykker du på Kom i gang. Skriv deretter inn avstemningstittelen og trykk Neste.

  • Legg nå til minst to alternativer. Du må trykke på Ferdig etter hvert alternativ.

  • Deretter trykker du på Innstillinger-ikonet nederst til høyre på skjermen og tilpasser avstemningsinnstillingene. Du kan for eksempel tillate/ikke tillate alle å sjekke hvem som stemte for hvert alternativ og tillate/ikke tillate andre å legge til alternativer i avstemningen.
  Slik deler du ting fra OneDrive

  • Når du har tilpasset iMessage-avstemningen perfekt, trykker du på tilbakeknappen (liten pil) øverst til venstre på skjermen. Til slutt, trykk Send avstemning og du er ferdig!

Last ned avstemninger for iMessage (gratis)

Andre bemerkelsesverdige iMessage-avstemningsapper du kan prøve

Avstemninger for iMessage er ikke den eneste appen du kan bruke til å lage iMessage-avstemninger. Det er imidlertid vårt valg fordi det har mange funksjoner, oppdateringer i sanntid og er gratis å bruke. Når det er sagt, hvis du vil sjekke ut andre alternativer for å lage avstemninger på iPhone-gruppechatten din, her er noen av de andre appene du kan prøve.

1. TinyPoll

Skulle du trenge mer fleksibilitet for å lage og gjøre endringer for avstemninger, kan TinyPoll være et foretrukket alternativ for deg. Appen lar deg enkelt lage en iMessage-avstemning og også justere den så mange ganger du vil. Dessuten tilbyr den også en bedre måte å holde oversikt over stemmegivningen. Husk at freemium-versjonen av appen lar deg lage bare én avstemning per dag (kun 3 alternativer per avstemning). Hvis du vil lage ubegrensede avstemninger (opptil 5 alternativer per avstemning), må du abonnere på pro-versjonen ($1,99/år).

  Slik deaktiverer du Motion Smoothing på en Roku TV

Installer: (gratis, fullversjonen er tilgjengelig for $1,99/år)

2. Avstemninger – Lag avstemninger i iMessage

«Polls» er en ganske enkel og brukervennlig iMessage-app som lar deg lage avstemninger i iMessage-gruppechatter med ønsket fleksibilitet. Avhengig av dine behov, kan du tilpasse avstemningen din og sende den i gruppechatten. Spesielt tilbyr appen en pen presentasjon av stemmeresultatet slik at du enkelt kan finne ut hvilken vei vinden blåser. Mens denne iMessage-appen er tilgjengelig gratis, må du oppgradere til premiumversjonen ($0,99/år) for å lage ubegrensede avstemninger.

Installer: (gratis, fullversjonen er tilgjengelig for $0,99/år)

Bruk avstemninger i iMessage på iOS og iPadOS

Det er gjort! Så neste gang du ikke kan bestemme deg for et emne eller ønsker å ta alle med på et forslag, sørg for å sette i gang en meningsmåling. Disse iMessage-appene er enkle og fungerer pålitelig som en innebygd funksjon. Imidlertid ville det være flott å ha en innebygd avstemningsfunksjon i aksjemeldingsappen i iOS 16? Hva synes du om det? Del dine tanker med oss. Og hvis du ønsker å låse opp det fulle potensialet til iMessage, sjekk ut disse beste iMessage-tipsene, iMessage-spillene og kule klistremerkepakker for å krydre meldingene.