Hvordan lage og bruke tilpassede klistremerker i Snapchat

Snapchat har en rekke funksjoner og historiespill for å tilpasse historiene dine. Mens de fleste av oss er kjent med Snapchat-filtre og AR-objektiver, er en funksjon som ofte blir oversett klistremerker. Faktisk tilbyr selskapet deg til og med muligheten til å lage tilpassede klistremerker. Så i dag skal vi ta en titt på hvordan du kan lage og bruke dine egne klistremerker på Snapchat.

Lag og bruk tilpassede klistremerker i Snapchat (2022)

Lag tilpassede Snapchat-klistremerker

1. I Snapchats brukergrensesnitt for oppretting av innlegg, åpne bildet du vil lage et klistremerke av ved å bruke galleriikonet. Trykk deretter på sakseikonet fra høyre verktøylinje. Du vil nå se muligheten for å lage et nytt klistremerke. Du kan manuelt tegne en kant for klistremerket på bildet eller bruke rektangel- eller ellipseverktøyet for å velge.

  Hvordan sende tekstmeldinger på Snapchat

2. Etter å ha valgt den delen av bildet du vil ha som klistremerke, trykk på den gule «Ferdig» for å lagre klistremerket. Du kan nå plassere klistremerket ditt hvor som helst i Snapchat-historien din.

Bruk tilpassede Snapchat-klistremerker

1. For å få tilgang til klistremerket du opprettet, trykk på klistremerkeikonet fra Snapchats historieopprettingsgrensesnitt og bytt til saksfanen. Du vil se alle klistremerkene du har laget så langt her.

2. Velg klistremerket du vil bruke i innlegget og dra for å flytte det. For å slette et klistremerke fra historien, trykk og hold klistremerket og dra det til søppelikonet som vises nederst.

  Hvordan fortelle om noen andre bruker Snapchat-kontoen din

3. Du har også muligheten til å sende klistremerker i direktemeldinger. Imidlertid sendes klistremerker som bilder i chatter. Klistremerket ditt vil sannsynligvis bli pikselert hvis du sender det i chatter.

Slett Snapchat-klistremerket ditt

For å permanent slette et Snapchat-klistremerke du opprettet, trykk på klistremerkeikonet og trykk lenge på klistremerket du hadde laget. Fra ledeteksten som vises nå, velg «Slett», og det er det. Snapchat vil nå fjerne klistremerket fra samlingen din. Du kan gjenta disse trinnene for å slette flere klistremerker på appen.

Lag dine egne personlige klistremerker på Snapchat

Så det er hvordan du kan lage dine egne klistremerker på Snapchat. Ved å bruke klistremerker kan du tilpasse og tilpasse historiene dine. Bortsett fra en rekke personlige klistremerker, kan du også lage meningsmålinger på Snapchat for å holde følgerne dine engasjert. For flere slike tips, ta en titt på artikkelen vår om de beste Snapchat-tipsene og -triksene.

  Slik sletter du klistremerker i Snapchat-appen