Slik kobler du AirPods til Windows 11

I motsetning til populær oppfatning, kan du faktisk koble AirPods til Windows 11 og bruke den uten noen begrensninger, akkurat som andre AirPods-alternativer. Faktisk går Microsoft ut av sin vei for å tilby bredbåndstalestøtte for AirPods på Windows 11. Bare det, noen av AirPods-funksjonene og -kontrollene er ikke naturlig tilgjengelig på Windows 11, men den kan brukes til videosamtaler, se på filmer, spille musikk og spill uten problemer med ventetid. Så uten venting, la oss gå videre og lære hvordan du kobler AirPods til Windows 11.

Koble AirPods til Windows 11 (2022)

1. Først av alt, trykk på Windows 11-snarveien «Windows + A» for å åpne handlingssenteret eller hurtiginnstillinger, som de kaller det nå. Her slår du på Bluetooth på Windows 11 ved å klikke på den. Nå, høyreklikk på den og åpne «Gå til Innstillinger».

  Fiks Steam-appkonfigurasjon utilgjengelig i Windows 10

2. Klikk her på «Legg til enhet» for å koble AirPods til Windows 11.

3. Klikk deretter på «Bluetooth».

4. Åpne nå lokket på Apple AirPods og trykk og hold nede knappen på dekselet. Lyset blir hvitt og det begynner å blinke. Du kan slippe knappen nå. Det betyr at AirPods nå er synlig for Windows 11. Vær oppmerksom på at begge AirPods skal være inne i dekselet under sammenkoblingsprosessen.

5. Gå tilbake til Windows 11-PCen og AirPods vises. Klikk på den og det er alt. AirPods kobles umiddelbart til Windows 11. I tilfelle den ikke vises på toppen, bla nedover.

  Hva er "God Mode"-mappen i Windows 10, og hvordan aktiverer jeg den?

6. Du kan nå starte musikken, bli med i videosamtaler eller spille spill, og lyden vil bli rutet til AirPods. Nå som Windows 11 støtter Apples bredbåndstale (Build 22526 eller nyere, Dev-kanal), vil du få overlegen stemmekvalitet på Windows 11 med AirPods.

7. Hvis lyden ikke går gjennom AirPods, åpner du handlingssenteret igjen og klikker på pilikonet ved siden av volumglidebryteren.

8. Her velger du AirPods og lyden vil bli rutet med en gang.

9. I tilfelle du har fått den nye Bluetooth-menyen i Windows 11s hurtiginnstillinger, kan du administrere AirPods direkte fra handlingssenteret. Du trenger ikke å åpne Innstillinger-siden på Windows 11.

  Slik justerer du musens følsomhet i Windows 10

Koble AirPods til Windows 11 og nyt musikk og spill

Så det er hvordan du kan koble Apples AirPods til Windows 11 og oppleve spill og musikk uten ventetid. Selv om noen av AirPods-kontrollene ikke er tilgjengelige på Windows 11, kan du fortsatt aktivere ANC ved å trykke og holde på stammen. Dette vil slå på eller av ANC. Uansett, det er alt fra oss. Hvis du vil se Apple ProRAW- eller ProRes-mediefiler på din Windows 11-PC, følg vår koblede guide. Og for å åpne HEIF-, HEIC- eller HEVC-filer på Windows 11, har vi en praktisk veiledning for deg. Til slutt, hvis du har spørsmål, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.