Hvordan fikse WOW-feil #134 dødelig tilstand

Hvis du er en spillelsker, ville du definitivt ha kommet over World of Warcraft. Dette spillet er et av de beste MMO-rollespillene med millioner av spillere i verden. Selv om dette spillet ble utgitt i 2004, styrer det hele spillimperiet med stor suksess, og det er fortsatt populært. Da Blizzard Entertainment ga ut dette spillet, var det kun tilgjengelig for Windows-operativsystemer. Senere ble det utvidet, og nå kan brukere nyte dette spillet på mange spillplattformer. Blizard gir ofte ut oppdateringer for å fikse og forhindre eventuelle feil under spillet. Likevel er det få brukere som sliter med WOW Error #134 Fatal Condition. Denne veiledningen vil hjelpe deg å lære WOW-feil #134-fiksen i detalj.

Hvordan fikse WOW-feil #134 dødelig tilstand

Det er så mange grunner knyttet til WOW-feil #134 (0x85100086) på din Windows 10-PC. Likevel er noen viktige årsaker listet opp nedenfor:

  • Battle.net mangler administratortilgang
  • Installasjonsmappe for korrupte data i spillet
  • Redigeringstillatelser mangler
  • Et antivirusprogram blokkerer noen få funksjoner i spillet eller selve spillet
  • Windows Defender-brannmur blokkerer programmet
  • Utdaterte operativsystem og PC-drivere
  • Korrupte spilldata

Les og implementer de nedenfor diskuterte metodene på din Windows 10-datamaskin for WOW-feil #134-fiks og for å forhindre det samme.

Metode 1: Grunnleggende feilsøking

Trinn 1: Start PC-en på nytt

Det generelle trikset for å løse alle de midlertidige feilene forbundet med World of Warcraft er å starte datamaskinen på nytt som vist nedenfor.

Trinn 2: Sørg for riktig nettverkstilkobling

Ustabil internettforbindelse fører til WOW-feil #134 dødelig tilstand. Du kan kjøre en hastighetstest for å vite det optimale nivået av nettverkshastighet som kreves for riktig tilkobling. Kontakt deretter Internett-leverandøren din for bedre planer.

Trinn 3: Lukk bakgrunnsoppgaver

Flere brukere har bekreftet at WOW Error #134 Fatal Condition kan løses ved å lukke alle bakgrunnsoppgavene som kjører på din PC. For å gjøre det samme, følg veiledningen vår om hvordan du avslutter oppgaven i Windows 10 og fortsett som instruert.

Metode 2: Kjør Blizzard Battle.net som administrator

Det er en av de vanligste årsakene som forårsaker WOW Error #134 Fatal Condition på din Windows 10 PC. Siden visse tillatelser og funksjoner bare kan nås hvis du har gitt administratorrettigheter til World of Warcraft-spillet, kan du fikse det på følgende måte:

  Slik fikser du Kernel_task High CPU på en Mac

1. Høyreklikk på World of Warcraft-snarveien på skrivebordet.

Merk: Du kan også navigere til installasjonskatalogen for World of Warcraft og høyreklikke på den.

2. Velg nå alternativet Egenskaper som vist.

3. Bytt deretter til Kompatibilitet-fanen og merk av i boksen Kjør dette programmet som administrator.

4. Til slutt klikker du på Bruk > OK for å lagre endringene.

Metode 3: Gi nytt navn til cache, grensesnitt og WTF-mapper

Det er få spillfiler som ligger i mapper som Cache, Interface og WTF som er ansvarlige for å lagre grunnleggende informasjon om spillet, fremdriften og innstillingene. Hvis de er korrupte, vil du møte WOW-feil #134 (0x85100086). Så du anbefales å gi nytt navn til mappene og sjekke om det fungerer.

1. Trykk Windows + E-tastene sammen for å åpne Filutforsker.

2. Naviger til C:Program Files (x86)World of Warcraft som vist.

3. Finn nå Cache-mappen og høyreklikk på den. Velg deretter Gi nytt navn som vist.

4. Gi mappen nytt navn til Cacheold.

5. Gi på samme måte nytt navn til Interface- og WTF-mappene til henholdsvis Interfaceold og WTFold. Se bildet nedenfor for klarhet.

5. Start spillet på nytt og sjekk om du har WOW-feil #134-fiks på din Windows 10-PC.

Metode 4: Slett WOW Cache-mappe

Flere brukere møter WOW-feil #134 Fatal Condition under oppstart, og dette problemet kan løses når cache-mappen fjernes fullstendig fra datamaskinen. Alle de midlertidige filene i spillet vil bli slettet, og neste påfølgende oppstart vil starte spillet uten noen feil. Hvis det ikke fungerte for deg å gi nytt navn til mappene, kan de kommende instruksjonene hjelpe.

1. Naviger til C:Program Files (x86)World of Warcraft > Cache-mappen som tidligere.

2. Høyreklikk på Cache-mappen og velg alternativet Slett, som vist.

Metode 5: Endre skrivebeskyttet attributt

World of Warcraft-spillet vil kjøre uten noen feil når du har gitt riktige innstillinger for egendefinerte attributter i UAC eller User Account Control. I tilfelle spillet og dets komponenter kun har skrivebeskyttede komponenter, kan du ikke endre eller oppdatere World of Warcraft. Det resulterer i WOW Error #134 Fatal Condition på din PC. I dette tilfellet endrer du skrivebeskyttet attributt for spillet som instruert nedenfor.

1. Start File Explorer og naviger til C: Program Files (x86) World of Warcraft

2. Høyreklikk her på Wow.exe-installasjonsfilen og klikk på Egenskaper.

3. Bytt til kategorien Generelt. Fjern avmerkingen i boksen merket Skrivebeskyttet neste for Attributter-delen vist uthevet nedenfor.

  Slik oppdaterer du Safari på iPhone og Mac

4. Klikk deretter på Bruk > OK for å lagre endringene.

Metode 6: Kjør Blizzard Repair Tool

Hvis du fortsatt ikke kunne finne WOW-feil #134-fiks, kan det være noen sjanser for at PC-en din har noen skadede spillfiler. Skadede filer kan fylle datamaskinen din på grunn av en overbeskyttende antiviruspakke eller på grunn av en oppdateringsfeil. Heldigvis kan du løse alle disse korrupte spillfilene automatisk ved hjelp av det innebygde verktøyet til Blizzard.

1. Naviger til katalogen til Wow.exe-installasjonsfilen og velg alternativet Kjør som administrator som vist.

2. Hvis du blir bedt om av vinduet Brukerkontokontroll, klikk på Ja for å fortsette.

3. Bytt nå til Spill-fanen øverst i vinduet og velg World of Warcraft fra listen.

4. Klikk deretter på Alternativer etterfulgt av Skann og reparer fra rullegardinlisten.

5. I neste ledetekst klikker du på Start skanning og venter til prosessen er fullført.

6. Til slutt, start spillet på nytt og sjekk om du kan fikse WOW Error #134 Fatal Condition.

Metode 7: Kjør SFC- og DISM-skanninger

Hvis det er noen manglende eller skadede filer på din Windows 10 PC, vil du møte WOW Error #134 Fatal Condition. Likevel reparerer du disse korrupte filene ved å bruke innebygde verktøy, nemlig System File Checker og Deployment Image Servicing and Management. Les vår guide om hvordan du reparerer systemfiler på Windows 10 og følg trinnene som instruert for å reparere korrupte systemfiler.

Metode 8: Slett midlertidige filer

Få brukere har antydet at å rydde litt diskplass på PC-en har hjulpet dem med å finne ut WOW-feil #134 (0x85100086). Følg guiden vår Slik sletter du midlertidige filer i Windows 10 som vil hjelpe deg med å fjerne alle unødvendige filer.

Metode 9: Oppdater Windows OS

Du kan også utrydde feil i datamaskinen og spillet ved å oppdatere operativsystemet. Implementer guiden vår Slik laster du ned og installerer siste oppdatering for Windows 10 og kobler til spillserveren din uten feil.

Metode 10: Oppdater grafikkdrivere

Siden World of Warcraft er et grafisk intensivt spill, er oppdatert og kompatibel grafikkdriver avgjørende for spillopplevelsen din. Du kan søke etter de nyeste utgivelsene av drivere fra den offisielle nettsiden, eller du kan oppdatere dem manuelt via Enhetsbehandling. Les 4 måter å oppdatere grafikkdrivere i Windows 10 for å lære mer.

Metode 11: Installer grafikkdrivere på nytt

Hvis du fortsatt møter WOW-feil #134 (0x85100086) etter oppdatering av de grafiske driverne, installer enhetsdrivere på nytt for å fikse eventuelle inkompatibilitetsproblemer. Les vår guide Hvordan avinstallere og installere drivere på Windows 10 her.

  Hvordan prøve eksperimentelle Netflix-funksjoner

Metode 12: Tilbakestill GPU-drivere

Noen ganger kan den gjeldende versjonen av GPU-drivere forårsake konflikter om spillstart. Og i dette tilfellet må du gjenopprette tidligere versjoner av installerte drivere med prosessen som kalles tilbakeføring av drivere. Du kan enkelt rulle tilbake datamaskindriverne til deres tidligere tilstand ved å følge veiledningen vår om Hvordan tilbakestille drivere på Windows 10.

Metode 13: Tillat WOW eller Legg til ny regel i Windows Defender-brannmuren

Du vil også møte WOW-feil #134 Fatal Condition på grunn av en overbeskyttende antiviruspakke på din Windows 10-datamaskin. Det forhindrer koblingen mellom spillstarteren og serveren. På samme måte kan innebygd Windows-forsvarsbrannmur også forårsake konflikter. Derfor kan du prøve å løse det ved å bruke ett av følgende alternativer:

Alternativ I: Whitelist World of Warcraft

For å tillate World of Warcraft i Windows Defender-brannmuren, følg veiledningen vår om Tillat eller blokker apper gjennom Windows-brannmuren.

Alternativ II: Opprett ny regel i brannmur

1. Trykk på Windows-tasten og skriv inn Windows Defender-brannmur med avansert sikkerhet. Klikk deretter på Åpne.

2. Fra venstre rute klikker du på Inbound Rules som vist.

3. Deretter, fra høyre rute, klikk på Ny regel… som vist.

4. Velg alternativet Program under Hvilken type regel vil du opprette? menyen og klikk på Neste > som vist.

5. Klikk deretter på Bla gjennom…-knappen som tilsvarer Denne programbanen: som vist.

6. Naviger til C:Program Files (x86)World of Warcraft-bane og dobbeltklikk på WOW-oppsettfilen. Klikk deretter på Åpne-knappen.

7. Klikk på Neste > i vinduet New Inbound Rule Wizard.

8. Merk nå alternativet med tittelen Tillat tilkobling og klikk på Neste > som vist.

9. Sørg for å merke av i følgende bokser og klikk på Neste > som vist.

10. Til slutt legger du til et navn, f.eks. WOW, til den nye regelen din og klikker på Fullfør.

Metode 14: Installer World of Warcraft på nytt

Feilkonfigurerte filer i World of Warcraft vil føre til WOW-feil #134. Så i dette tilfellet har du ingen annen mulighet enn å installere spillet på nytt som følger:

1. Trykk på Windows-tasten og skriv inn Apper og funksjoner. Klikk deretter på Åpne.

2. Søk World of Warcraft i listen og klikk på den. Velg deretter alternativet Avinstaller.

3. Hvis du blir bedt om det, klikker du på Avinstaller igjen.

4. Når spillet er fullstendig avinstallert fra datamaskinen, trykk og hold Windows + E-tastene nede for å åpne Filutforsker.

5. Naviger nå til følgende stier én etter én og Slett alle mapper relatert til WOW.

  • C:WindowsTemp
  • C: Programfiler spilltittel
  • C:Program Files (x86)spilltittel
  • C:Program Files Common FilesBlizzard Entertainment
  • C:UsersPublicGamesgametitle
  • C:BrukereOffentlige offentlige dokumenterBlizzard Entertainmentgametitle

6. Dobbeltklikk på papirkurven fra skrivebordet og slett alle filene/mappene permanent herfra.

7. Gå deretter til Blizzards offisielle nettsted for å laste ned World of Warcraft for Windows PC.

8. Naviger til Mine nedlastinger i Filutforsker og dobbeltklikk på installasjonsfilen for å kjøre programmet.

9. Følg instruksjonene på skjermen for å installere spillet på din Windows 10 PC og fortsett å spille!

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne fikse WOW-feil #134 fatal tilstand på enheten din. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Send spørsmål eller forslag i kommentarfeltet nedenfor.