Fix System UI har stoppet svart skjerm på Android

System UI er en applikasjon for Android som muliggjør tilpasning i mobile enheter og tillater endringer i skjermvisningen. Akkurat som alle andre applikasjoner, har systemgrensesnittet blitt sett å møte noen tekniske problemer. En av dem er system-UI har stoppet Black Screen. Hvis du også har å gjøre med com. Android.systemui har stoppet problemet, du er på rett sted. Vi gir deg en perfekt guide som vil hjelpe deg å vite hvordan du fikser, dessverre har systemgrensesnittet sluttet å fungere i Android.

Slik fikser du systemgrensesnittet har stoppet svart skjerm på Android

Mange faktorer fører til feil i systemets brukergrensesnitt, hvor noen problemer er relatert til Android-enheter, andre skyldes eksterne faktorer. La oss se på noen fremtredende årsaker til hvorfor com. Android.systemui har stoppet:

  • En av hovedårsakene til at systemgrensesnittet ikke fungerer, er en korrupt telefonoppdatering, noe som resulterer i en feil i systemgrensesnittet.
  • En annen grunn er feil installerte Google-apper eller oppdateringsproblemer med Google, noe som resulterer i problemer med systemgrensesnittet.
  • Noen ganger slutter også systemgrensesnittet å svare når du prøver å sikkerhetskopiere data på enheten, noe som forårsaker feil.
  • Utilstrekkelig plass på Android-enheten er enda en vanlig årsak til feil i systemets brukergrensesnitt.
  • Hvis Android-telefonen din har korrupte filer eller applikasjoner, kan det føre til at systemgrensesnittet ikke fungerer.
  • En av de eksterne faktorene som påvirker hvordan systemets brukergrensesnitt fungerer på en Android-enhet, er SD-kortet. Hvis SD-kortet ikke er riktig installert eller ødelagt, kan det forårsake problemer.

Mens noen tekniske problemer i Android-enheter er midlertidige. Andre som systemgrensesnittet har stoppet svart skjerm tar litt tid å løse. Det er noen ganger vanskelig å få enheten tilbake til normal når com.android.systemui har stoppet. Likevel er vi her med noen idiotsikre metoder for å hjelpe deg med å komme deg ut av dette problemet.

Merk: Siden smarttelefoner ikke har de samme innstillingsalternativene, og de varierer fra produsent til produsent, må du sørge for de riktige innstillingene før du endrer noen. Alle metodene nedenfor er utført på Vivo 1920.

  Kontroller Android-appers internettilgang fullstendig

Metode 1: Start enheten på nytt

Å starte telefonen på nytt er sannsynligvis den enkleste metoden av alle og er en umiddelbar løsning når du vil vite hvordan du fikser, dessverre har systemgrensesnittet sluttet å fungere i Android. Følg trinnene nevnt nedenfor for å utføre det.

1. Trykk lenge på strømknappen på hver side av smarttelefonen.

2. Trykk på Restart-alternativet på skjermen.

Metode 2: Oppdater telefon-OS

Feil i driften av systemets brukergrensesnitt kan oppstå på grunn av den gamle versjonen av programvaren på enheten. Derfor, hvis du ønsker å løse problemet, sørg for at telefonen din er oppdatert. For å gjøre det, følg instruksjonene nedenfor:

1. Åpne Innstillinger på smarttelefonen.

2. Trykk på Systemoppdatering.

3A. Hvis det er en oppdatering tilgjengelig, trykk på Last ned og installer for å installere den nyeste versjonen.

3B. Hvis enheten er oppdatert, vil den vise Systemet er allerede siste versjon.

Metode 3: Rydd lagringsplass på enheten

Noen ganger er problemet som fører til feil i systemgrensesnittet utilstrekkelig lagringsplass på enheten. Derfor anbefales det å fjerne plass fra telefonen. Slik fikser du dessverre systemgrensesnittet har sluttet å fungere i Android ved å tømme enhetens lagringsplass som vist i de gitte trinnene nedenfor:

1. Åpne Innstillinger på smarttelefonen.

2. Trykk på RAM & lagringsplass.

3. Trykk på Rydd opp lagringsplass.

4. Trykk på Rydd ved siden av Sjelden brukte apper.

Merk: Du kan også trykke på Rydd i alt-alternativet øverst.

Merk: Du kan også frigjøre plass ved å slette bilder eller ekstra videoer fra galleriet ditt. Det vil skape mer plass til enheten din.

Metode 4: Logg på Google-kontoen

Muligheten for at systemgrensesnittet har stoppet svart skjerm kan skyldes en feil i Google-appens oppdatering. Følg derfor trinnene nedenfor for å løse problemet.

1. Åpne Innstillinger på Android-enheten din.

2. Trykk på Kontoer og synkronisering.

3. Velg Google-kontoen du vil fjerne fra enheten.

4. Trykk på Slett konto.

5. Trykk på OK for å bekrefte.

6. Skriv inn e-post eller telefon for å logge på Google-kontoen din på enheten igjen.

  Kan du bruke AirDrop på en Windows-PC eller Android-telefon?

Metode 5: Avinstaller tredjepartsapper

System-UI på Android-enheter slutter vanligvis å fungere på grunn av tredjepartsapper på telefonen. Dette problemet kan løses ved å avinstallere disse appene. Gå gjennom trinnene nedenfor for å vite hvordan du kan gjøre det samme:

1. Finn en tredjepartsapp.

2. Trykk lenge på app-widgeten.

3. Trykk på Avinstaller på popup-skjermen.

4. Trykk på Avinstaller for å bekrefte.

Metode 6: Avinstaller Google App Update

Android-enheter er avhengige av Goggle-kontoer, og oppdateringen deres kan føre til at telefonen er treg eller kan føre til at systemets brukergrensesnitt har stoppet svart skjerm. Hvis du nylig har oppdatert Google-appen din, kan feilen i systemgrensesnittet skyldes det. La oss se nærmere på noen trinn for å hjelpe deg med å få telefonen tilbake til normalen.

1. Åpne Innstillinger på telefonen.

2. Trykk på Apper og tillatelser.

3. Trykk deretter på App manager.

4. Trykk nå på Google.

5. Trykk på Deaktiver.

6. Trykk på OK for å bekrefte.

Metode 7: Tilbakestill appinnstillinger

Noen ganger kan innebygde apper på en Android-enhet skape feil og dermed føre til at systemets brukergrensesnitt ikke svarer. Hvis dette er tilfellet med telefonen din, følg trinnene nevnt nedenfor for å løse dette problemet:

1. Start Innstillinger på enheten.

2. Trykk på Apper og tillatelser.

3. Trykk på App manager i den.

4. Trykk på ikonet med tre prikker øverst i høyre hjørne.

5. På popup-skjermen trykker du på Tilbakestill apppreferanser.

6. Trykk på Tilbakestill apper.

Metode 8: Tøm enhetsbuffer

Noen ganger kan det å tømme hurtigbufferen være en løsning på at systemgrensesnittet ikke fungerer. Bufferen kan ta mye lagringsplass på en Android-enhet, noe som resulterer i at systemgrensesnittet stopper. Så tøm hurtigbufferen fra telefonen din ved hjelp av trinnene nevnt nedenfor:

1. Trykk lenge på strømknappen på telefonen.

2. Trykk på Slå av på skjermen.

3. Når telefonen er slått av, trykk og hold inne strømknappen og volum ned-knappen samtidig.

4. Trykk nå på Gjenopprettingsmodus.

5. Trykk på Slett data på skjermen som vises.

6. Trykk på Tøm hurtigbuffer.

7. Trykk på OK for å bekrefte.

Metode 9: Start på nytt i sikkermodus

På grunn av programvareproblemer er det en mulighet for at systemets brukergrensesnitt kan slås av, noe som skaper ulempe for brukeren. Derfor er en av de beste måtene å bli kvitt problemet på å starte enheten på nytt i sikker modus. Dette kan gjøres ved å bruke følgende trinn:

  Den populære Android Content Transfer-appen Pushbullet kommer til Windows

1. Trykk lenge på strømknappen på smarttelefonen.

2. Trykk på Start på nytt.

3. Når Android-symbolet forsvinner nederst, trykk og hold volum ned-knappen.

Nå vil mobilen din starte i sikker modus.

Metode 10: Tilbakestill enheten

Hvis du har prøvd alle andre metoder, og fortsatt står overfor problemet med at systemgrensesnittet ikke svarer, er det på tide å prøve siste utvei, som er å tilbakestille enheten. Tilbakestilling resulterer i fornyelse av enheten og hjelper til med å fjerne alle unødvendige data som forårsaker feil i systemets brukergrensesnitt. Så følg trinnene nevnt nedenfor for å tilbakestille enheten din for å fikse System UI har stoppet problemet med svart skjerm.

Merk: Sikkerhetskopier alle dataene og filene dine før du utfører denne metoden på enheten.

1. Åpne Innstillinger på Android-enheten din.

2. Trykk på Systemadministrasjon.

3. Trykk på Backup & Reset.

4. Trykk på Slett alle data i den.

5. Velg Formater telefonlagring og trykk på Fjern nå.

6. Angi telefonmønsteret eller PIN-koden, hvis noen.

7. Trykk på Bekreft.

Hvorfor trenger du systemgrensesnitt i Android-enheter?

Muligheten til å endre og tilpasse enheter er det en bruker beundrer mest, og det er det systemgrensesnittet handler om for Android-enheter. Se nedenfor på noen årsaker til behovet for systemgrensesnitt:

  • Tilpasning gir en bedre og forbedret opplevelse mens du bruker en Android-telefon, og derfor blir behovet for systemgrensesnitt verdsatt.
  • Den leverer også kundetilfredshet til det fulle, på grunn av funksjonene.
  • Det muliggjør tilpasning uten bruk av tredjepartsapper.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Kan jeg fjerne systemgrensesnittet fra Android-telefonen min?

Ans. Ja, systemgrensesnittet kan fjernes fra Android-telefoner. Hvis du ikke lenger trenger tilpasningstjenester eller endringer i manuset, kan du fjerne det. Fjerning av den kan imidlertid påvirke smarttelefonens funksjon og føre til at den henger.

Q2. Vil systemgrensesnittet ødelegge telefonen min?

Ans. Nei, systemgrensesnittet vil ikke ødelegge enheten din. Selv om utilstrekkelig lagring, cache og eksterne faktorer kan være årsaken bak en korrupt enhet.

Q3. Kan jeg endre brukergrensesnittet på telefonen min?

Ans. Ja, du kan endre systemgrensesnittet på Android-enheten din i delen Administrer applikasjoner på telefonen.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du var i stand til å fikse systemgrensesnittet har stoppet svart skjerm på Android. Fortell oss hvilken av de ovennevnte metodene som fungerte best for deg. Hvis du har spørsmål eller forslag, vennligst slipp dem i kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære videre.