Hvordan sletter jeg utløpte Apple-abonnementer

Apple-brukere gleder seg over nettabonnement for applikasjoner som de bruker på sine iPhones. Apple tilbyr også abonnementer som Apple Music, Apple TV+, etc., som kan nytes ved å betale månedlig eller årlig. Men spørsmålet som oppstår er hva som skjer når disse abonnementene utløper og hvordan du sletter utløpte Apple-abonnementer. Denne tvilen kommer inn i mange Apple-kunder, og de vil vite svarene. Hvis du også er en av dem og lurer på hvordan du sletter utløpte abonnementer på iPhone, er du på rett sted å vite det. Så du vil også få vite om sletting av utløpte Apple-abonnementer og også hvordan du skjuler utløpte abonnementer på iPhone. Så la oss komme rett i gang med det.

Hvordan sletter jeg utløpte Apple-abonnementer

Videre i denne artikkelen vil du lære om hvordan du kansellerer Apple-abonnementer og om du kan slette utløpte Apple-abonnementer eller ikke. La oss først begynne med å forklare hva et utløpt abonnement på iPhone betyr.

  Slik sletter du Alexa-opptakene dine med stemme

Hva betyr utløpt abonnement på iPhone?

Abonnementer kan være av hvilken som helst type. De kan inkludere månedlige eller årlige abonnementer, slik at brukeren kan bruke den spesifikke applikasjonen for den angitte perioden. Hvis abonnementet ditt har gått ut eller du har sagt opp det av en eller annen grunn, regnes det som et utløpt abonnement på iPhone.

Hvordan sjekke App Store-abonnementene dine på iPhone eller iPad?

Hvis du vil sjekke appbutikk-abonnementer på iPhone eller iPad, kan du gjøre det ved å gå til Apple-kontoen din. Følg trinnene som er nevnt nedenfor:

Merk: Alle de kommende trinnene utføres på iPhone 13.

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone.

2. Trykk på Apple-ID-en din fra toppen.

3. Trykk nå på Abonnementer fra listen.

4. Her vil du se App Store-abonnementene dine.

Hvordan se og kansellere iPhone-abonnementer på iPhone og iPad?

Hvis du har flere abonnementer på Apple-gadgeten og ønsker å kansellere ett eller to på iPhone og iPad, kan du følge trinnene nedenfor for å oppnå det samme:

  Hvordan forfattere kan bruke GitHub til å lagre arbeidet sitt

1. Åpne Innstillinger og trykk på din Apple-ID.

2. Trykk på alternativet Abonnementer.

3. Trykk på ønsket abonnement du vil si opp.

4. Trykk på Avbryt abonnement.

Hvordan kansellerer jeg abonnementer fra App Store?

Bortsett fra Innstillinger på Apple-enheten din, kan du også kansellere abonnementer fra App Store. Trinnene nevnt nedenfor vil gi deg en oversikt over hvordan du gjør det:

1. Åpne App Store-appen på enheten din.

2. Trykk på Apple ID-ikonet øverst til høyre.

3. Trykk på din Apple-ID.

4. Trykk nå på Abonnementer.

5. Trykk på ønsket abonnement du vil si opp.

6. Velg alternativet Avbryt abonnement i den.

Kan du slette utløpte abonnementer på iPhone?

Nei, du kan ikke slette utløpte Apple-abonnementer. Dessverre er det ingen måte å slette utløpte abonnementer på iPhone. De kansellerte eller utløpte abonnementene forsvinner automatisk fra abonnementslisten etter en tid.

Hvordan sletter jeg Apple-abonnementshistorikk?

Hvis du er en Apple-bruker og prøver å slette Apple-abonnementshistorikken din, vil all innsats gå forgjeves fordi du ikke kan slette abonnementshistorikken på Apple-enheter. Abonnementene du kansellerte eller fikk utløpt vil automatisk forsvinne fra abonnementssiden og ingen historikk vil forbli.

  Hvordan overføre videoer til en iPad

Hvordan sletter jeg abonnementer permanent?

Du kan ikke permanent slette abonnementer på Apple-enheter. Hvis du ønsker å slippe unna alle abonnementene på Apple-produktet ditt, følger du trinnene nevnt ovenfor for å kansellere de ønskede abonnementene fra Apple-enheten din. Du kan også kontakte Apple Support for å gi deg løsningen hvis du har problemer.

Hvordan sletter jeg utløpte Apple-abonnementer på iPhone 11, 12 eller 13?

Det er ingen måte å slette utløpte Apple-abonnementer på iPhone 11, 12 eller 13. Det beste du kan gjøre er å vente til de utløpte abonnementene forsvinner av seg selv fra abonnementslisten.

Kan du slette App Store-kjøpstransaksjonshistorikk?

Nei, du kan ikke slette kjøpstransaksjonshistorikken for App Store.

Kan du skjule utløpte abonnementer fra iPhone?

Nei, du kan ikke skjule utløpte abonnementer på iPhone. Du kan imidlertid skjule kjøpte apper på Apple-enheter.

Hvordan skjule utløpte abonnementer på iPhone 11?

Dessverre kan du ikke skjule utløpte abonnementer på iPhone. Det kan ta over et år før de utløpte abonnementene forsvinner. Apple tilbyr ikke en måte å slette eller skjule utløpte abonnementer på enhetene sine.

Hvor lenge blir utløpte abonnementer på Apple ID?

Hvis du har utløpte abonnementer på Apple-ID-en din, kan det ta fra måneder til ett år før de automatisk forsvinner fra kontoen din.

***

Dette var noen av spørsmålene om hvordan du sletter utløpte Apple-abonnementer. Vi håper du var i stand til å forstå svarene på hvert spørsmål og lærte å kansellere abonnementer på din iPhone. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss hva du vil lære om neste gang.