15 beste Galaxy Note 3 tilpassede ROM-er

Hvis du lurer på hvordan du installerer den beste tilpassede ROM-en for Galaxy Note 3 (alle varianter av Galaxy Note 3), så er du på rett sted. Her vil du se alle Galaxy Note 3-tilpassede ROM-er for enheten din. Hvis du eier en Galaxy Note 3, vet du kanskje at enheten din kjører på Android OS. Den største fordelen med Android OS er at Android er et åpen kildekode-prosjekt som lar deg legge til alt du vil. En annen fordel er at det lar alle fellesskap utvikle og tilpasse ROM for hver brukers telefon. Til å begynne med ble Galaxy Note 3 lansert av Samsung i september 2013. Samsung Galaxy Note 3 kom ut av esken med en Android-versjon av Android 4.3 Jelly Bean og senere ble versjonen oppgradert til Android 5.0 Lollipop. I denne artikkelen vil du se forskjellige beste ROM for Note 3 N9005 som er tilgjengelige på denne datoen. Før du går til emnet installering og nedlasting av tilpasset ROM, la oss få vite den faktiske forskjellen mellom lager-ROM og tilpasset ROM.

15 beste Galaxy Note 3 tilpassede ROM-er

Den tilpassede appen eller den hjemmebygde appen er den som kalles Custom ROM. Egendefinert ROM erstatter din lager-ROM i Android-operativsystemet som kommer i din Android-telefon eller Android-nettbrett. Det er laget som et helt frittstående operativsystem da det kommer med en kjerne. Dermed blir Android-operativsystemet tilpasset av noen utviklere i Android-fellesskapet ved å fjerne alt søppel og gjøre det til en ren Android-opplevelse uten forhåndsinstallerte apper eller OEM-apper. Alle feilrelaterte rapporter blir fikset av det offisielle fellesskapet og andre utviklere ved å gi en oppdatering av den tidligere tilpassede ROMen. Tilpasset ROM lar brukere oppleve den nyeste Android-versjonen selv når versjonen av operativsystemet ikke er tilgjengelig for brukerens smarttelefon.

Hvorfor vil du installere en tilpasset ROM?

Android-telefoner har blitt mye bedre etter hvert som tiden har gått over et tiår. Så, er best tilpasset ROM for Galaxy Note 3 er fortsatt verdig å bli installert på enheten din. Det er mange fordeler ved å installere den beste tilpassede ROMen for Galaxy Note 3 på enheten din. Her er mange grunner til å installere en tilpasset ROM på Android.

  • Overta eierskap av Android-telefon: Du kan kontrollere maskinvaren din ved å installere en tilpasset ROM. Du kan endre ett operativsystem fra ett til et annet, få tilgang til flere innstillinger og endre brukeropplevelsen til enheten din så lenge brukerne er fornøyde med det.

  • Tilpass alt: Du har nå full tilgang til å ta telefonen til et nytt nivå. Den største fordelen med Android er at den er fullt tilpassbar, den lar brukere bytte ut starteren, lage bevegelser og erstatte ioner.

  • Bruk av gratis og åpen kildekode-programvare: Pedant med åpen kildekode kan kjøpe en Android-telefon, kan flashe ROM-en og føle en annen opplevelse av maskinvaren din. Totalt sett vil du ha full frihet på enheten din.

  • Forlenge levetiden til telefonen din: En annen fordel med å bruke en tilpasset ROM er at den lar deg nyte den nyeste versjonen av Android etter at enheten din er ferdig. I likhet med din PC kan du bestemme hvor lenge du kan bruke enheten du har betalt for.

  • Å være mindre avhengig av selskaper: I noen tilfeller utelater store selskaper de beste funksjonene, legger til unødvendige justeringer, sender dårlig optimalisert programvare, og til og med setter inn apper som prøver å selge deg søppel.

  • Få Android-oppdateringer raskere: For de fleste kommer Android-oppdateringer vanligvis som de ikke engang vil innse med mye varsel. Men ved å bruke en tilpasset ROM kan du ta avgjørelsen din når det gjelder programvareoppdatering. De garanterer ikke det, men du får oppdateringen hvis du er heldig.

  • Fjerne Bloatware: Noen smarttelefoner har en tendens til å komme med mer programvare enn det som trengs. Disse uønskede appene kalles bloat wares. Disse er forhåndsinstallert på din nye telefon.

  • Fremskynde alt: Noen Android-enheter kjører sakte når de blir eldre, mens noen er trege ut av esken. Å installere en tilpasset ROM er en av måtene å øke hastigheten på telefonens ytelse.

  • Få bedre batterilevetid: Batterilevetiden til smarttelefoner har forbedret seg betydelig de siste årene. Ved å bruke tilpassede ROM-er kan du forlenge batterilevetiden enda eller lenger. I tilpasset ROM trenger du ikke å forholde deg til Google play-tjenester eller andre tjenester fra Samsung, Huawei, Sony eller HTC.

  • Angre uønskede endringer: Nye Android-versjoner tilbyr bedre batteriytelse og stabilitetsforbedringer og gjør daglig bruk av telefonen mer praktisk og brukervennlig. Men ikke alle endringer er globalt elsket eller akseptert. Du kan hate måten din Android Pie krever to sveip for å få tilgang til appskuffen.

  • Bli involvert i Android-fellesskapet: Produsenter og utviklere ser på brukere som deres kunder. Du kan bli forelsket i Android og ønsker å hjelpe til med å utvikle Android-fellesskapet, men faktum er at de ikke har en jobb for deg. Men det tilpassede ROM-fellesskapet ønsker velkommen og oppmuntrer nye utviklere. Du investerer frivillig tid og samtidig får du erfaring.

Samsung Galaxy Note 3 har selv fra dagens synspunkt flott maskinvare med 3 GB RAM og en rask prosessor. Så Samsung Galaxy Note 3 er i stand til å få flere programvareoppdateringer. Den får imidlertid ingen offisielle programvareoppdateringer. Den er i den femte versjonen av Android-Lollipop. Den eneste måten å få nye programvareoppdateringer på er å installere en tilpasset ROM. Hvis du lurer på hvilken Android-versjon du bør velge, her nede er de 15 beste tilpassede ROM-ene for Samsung Galaxy Note 3.

Viktige merknader før du installerer tilpasset ROM

Nedenfor er noen punkter du bør vite før du installerer en tilpasset ROM.

  • Sørg for å sikkerhetskopiere alle enhetens data før du fortsetter.
  • Sørg for at telefonen din er 100 prosent ladet mens du installerer en tilpasset ROM.
  • Du må ha tålmodighet siden installering av en tilpasset ROM er en ganske stor prosess. Få ROM-er kan opp til 30 minutter for installasjon. Enhver unødvendig handling vil påvirke installasjonen av tilpasset ROM.

1. Havoc OS ROM

Den første tilpassede ROM-en på listen vår er Havoc OS ROM. Denne ROM-en er inspirert av Pixel og den er basert på ASOP. Denne ROM-en er ganske bra med sikte på å holde ting enkelt, rent og pent. Ytelsen til ROM-en er ganske bra, noe som er anstendig. Den har også Material Design 2.0. Hvis du støter på problemer, kan du enkelt rapportere dem direkte til utvikleren. En annen fordel er at Havoc OS kommer med massevis av funksjoner som spillmodus, lesemodus, tilpasninger i animasjon, kompass, ambient display og mye mer. Den tilhører Android versjon 10.

ROM info
ROM-navn
Havoc OS
Enhet
Android ROMsRealme 6 Pro ROMsRealme ROMer
Os versjon
Android 10.0
Kjerne
Linux 4.x
Ui Hud
AOSP
nedlasting
nedlasting
Utviklerinfo
Utviklernavn
Kevin Saiza
XDA-profilside
Profilside
Donere
N/A
Twitter
N/A
Google+
N/A
Github
N/A

2. MagMa NX ROM

MagMa NX ROX gir deg den nyeste Galaxy-telefonopplevelsen på din 9 år gamle Samsung Galaxy Note 3. Den er basert på Android-versjonen av 6.0.1 marshmallow med Dream UI på den, og den ser feilfri ut. Det er mange funksjoner, her nedenfor er noen av de mest nyttige funksjonene til MagMa NX

  • Alltid på skjermen
  • Skjerm-av-memo
  • Blått lysfilter
  • Lydfunksjoner
  • Kantskjerm

Den største ulempen med denne ROM-en er hastigheten. Dette betyr ikke at det er en treg ROM, men du kan støte på tilfeldig stamming eller etterslep under den tunge ytelsen.

ROM info
ROM-navn
MagMa-NX
Enhet
Android-ROMSamsung Galaxy Note 3 (internasjonal)Samsung Galaxy Note 3-ROMSamsung-ROM
Os versjon
Android 6.0.1
Kjerne
LSSPhantom
Ui Hud
Samsung TouchWiz
nedlasting
nedlasting
Utviklerinfo
Utviklernavn
Patrick.H
XDA-profilside
Profilside
Donere
Donere
Twitter
N/A
Google+
N/A
Github
N/A

3. Android Open Kang Project

I vår liste over beste tilpassede ROM for Galaxy Note 3, neste, har vi AOKP (Android Open Kang Project). Det er det samme som Android 8.1 Oreo ROM med nylig lagt til funksjoner. Selv om den har noen etterslep som Bluetooth-tilkoblingsproblemer, feil osv., er dette best egnet for den beste ROM-en for Note 3 N9005.

ROM info
ROM-navn
Android Open Kang Project
Enhet
Android ROMsAsus Nexus 7 (2013) ROMsAsus ROMer
Os versjon
Android 9.0
Kjerne
N/A
Ui Hud
AOKP
nedlasting
nedlasting
Utviklerinfo
Utviklernavn
JT1510365
XDA-profilside
Profilside
Donere
N/A
Twitter
Twitter-side
Google+
N/A
Github
N/A

4. Offisielt Lineage OS

Offisiell Lineage OS gir Android 7 Nougat for din Samsung Galaxy Note 3. Denne beste ROM for Note 3 N9005 er en standard Android, og den gir et rent utseende og følelse. Det er den rene versjonen av Google, og den kommer uten oppblåst varer. Dermed kan en bruker oppleve telefonen ultra-jevn og rask. Ulempene med denne ROM-en er at det er noen feil i systemet, og det er noen skuffelser i funksjonen siden den kanskje ikke fungerer som forventet.

ROM info
ROM-navn
LineageOS
Enhet
Android ROMsMotorola Moto G4 Plus ROMsMotorola Moto G4 ROMsMotorola ROMs
Os versjon
Android 7.1.2
Kjerne
Linux 3.10.X
Ui Hud
Lager
nedlasting
nedlasting
Utviklerinfo
Utviklernavn
rahulsnair
XDA-profilside
Profilside
Donere
Donere
Twitter
Twitter-side
Google+
N/A
Github
Github-side

5. BootleggersROM

BootleggersROM er en annen best tilpasset ROM for Galaxy Note 3 som kommer med Android versjon 9.0 Pie er basert på ASOP med noen rettelser og patcher fra LineageOS og diverse andre versjoner. Tanken bak dette operativsystemet er å bringe mange funksjoner og nyttige apper til enheten du bruker. Denne ROM-en kommer med mange tilpassede ringetoner, temaer og fonter som gir enheten din et friskt utseende. Dette er den beste ROM-en for Samsung Galaxy Note 3.

ROM info
ROM-navn
Bootleggers
Enhet
Android ROMsXiaomi Mi 9 ROMsXiaomi ROMer
Os versjon
Android 10.0
Kjerne
N/A
Ui Hud
AOSP
nedlasting
nedlasting
Utviklerinfo
Utviklernavn
rettssak
XDA-profilside
Profilside
Donere
Donere
Twitter
N/A
Google+
N/A
Github
Github-side

6. AICP

Android Ice Cold Project er kjent av alle som AICP startet på Desire HD og deretter utviklet det seg til en moden ROM. ROM-en er alltid basert på AOKP-basert. Da AOKP stoppet utviklingen endret de kilden til Lineage OS. Denne ROM-en er ganske bra med enkle, rene og pene ting. Ytelsen til denne ROM-en er anstendig som andre. Denne ROM-en støtter mange tilpasninger, og den kommer også med Android 10 som er en fordel.

ROM info
ROM-navn
AICP
Enhet
Android ROMsMotorola Moto E (2020) ROMsMotorola ROMer
Os versjon
Android 11.0
Kjerne
N/A
Ui Hud
Lager
nedlasting
nedlasting
Utviklerinfo
Utviklernavn
lehmancurtis
XDA-profilside
Profilside
Donere
N/A
Twitter
N/A
Google+
N/A
Github
N/A

7. DarkLord S7 Edge Full Port

DarkLord-serien er kjent for sin stabilitet, og denne ROM-en er fylt med funksjoner. Som navnet viser er den basert på Samsung S7 Edge Stock ROM og den kommer med Android 6 Marshmallow. Denne ROM-en er kjent for sine funksjoner, og den gir også mange tilpasninger. Den gir funksjonalitet som ligner på Samsung S7 Edge Stock ROM. Den er veldig stabil og en kapabel ROM. Den største ulempen med denne ROM-en er at den ikke støtter en videoopptaker. Det er et par rettelser for det, men det er likevel en feil.

ROM info
ROM-navn
DarkLord S7 Edge Full Port
Enhet
Android ROMsSamsung Galaxy S5 (International) ROMsSamsung Galaxy S5 ROMsSamsung ROMs
Os versjon
Android 6.0.1
Kjerne
N/A
Ui Hud
Samsung TouchWiz
nedlasting
nedlasting
Utviklerinfo
Utviklernavn
qareembizzle
XDA-profilside
Profilside
Donere
N/A
Twitter
N/A
Google+
N/A
Github
N/A

8. Resurrection Remix v7.0.2

Resurrection Remix 5.8.5 er basert på Android-versjonen av 7.1.2. Resurrection Remix kommer med flotte tilpasningsmuligheter. Disse inkluderer endringer i statuslinjen, widgets, raske veksler, widgets, app-sidefelt, låseskjerm osv. Resurrection Remix er kjent for sin stabile ROM og den forbedrer telefonens evne til å vare lenger.

ROM info
ROM-navn
Resurrection Remix
Enhet
Android ROMsRealme ROMsRealme X2 ROMs
Os versjon
Android 10.0
Kjerne
N/A
Ui Hud
Lager
nedlasting
nedlasting
Utviklerinfo
Utviklernavn
Hritwik
XDA-profilside
Profilside
Donere
N/A
Twitter
N/A
Google+
N/A
Github
N/A

9. CrDroid

CRDroid er en av de beste ROMene for Note 3 N9005 som følger med Android 10. CRDRoid for Samsung Galaxy Note 3 øker ytelsen og påliteligheten til lager Android og har også som mål å bringe de beste funksjonene som er tilgjengelige på datoen. Den har ulike funksjoner som tilpasning i låseskjermen, statuslinje, knapper og temaer. XDA er et sted hvor de fleste funksjonene til denne ROM-funksjonene finnes.

ROM info
ROM-navn
CrDroid
Enhet
Android ROMsMotorola Moto E (2020) ROMsMotorola ROMer
Os versjon
Android 11.0
Kjerne
N/A
Ui Hud
Lager
nedlasting
nedlasting
Utviklerinfo
Utviklernavn
lehmancurtis
XDA-profilside
Profilside
Donere
N/A
Twitter
N/A
Google+
N/A
Github
N/A

10. N5 Port Phronesis ROM

N5 Port Phronesis ROM er den mest stabile ROM-en for enheten din. Den største fordelen er brukergrensesnittet som er vakkert. Den har en funksjon kalt ROM-kontroll som lar deg tilpasse enheten din slik du ønsker. Den eneste feilen i denne ROM-en er NFC-feilen som vises noen ganger, og den kan være irriterende. Bortsett fra det er denne ROM-en den beste.

ROM info
ROM-navn
Phronesis
Enhet
Android-ROMSamsung Galaxy Note 3 (internasjonal)Samsung Galaxy Note 3-ROMSamsung-ROM
Os versjon
Android 5.1.1
Kjerne
Lager
Ui Hud
Samsung TouchWiz
nedlasting
nedlasting
Utviklerinfo
Utviklernavn
oluwaponmile
XDA-profilside
Profilside
Donere
N/A
Twitter
N/A
Google+
N/A
Github
N/A

11. Overlegen OS

Det overlegne operativsystemet kommer med raske innstillinger, animasjoner, en låseskjerm og mange andre tilpasninger som gjør det til den beste tilpassede ROM-en for Galaxy Note 3. Den største fordelen er det aggressive batteriet og live-visningen. Superior OS er basert på Android Pie så vel som Android 10.

ROM info
ROM-navn
Overlegen OS
Enhet
Android ROMsRealme 6 ROMsRealme ROMer
Os versjon
Android 11.0
Kjerne
Linux 4. x
Ui Hud
AOSP
nedlasting
nedlasting
Utviklerinfo
Utviklernavn
Yillié
XDA-profilside
Profilside
Donere
N/A
Twitter
N/A
Google+
N/A
Github
N/A

12. ViperOS

ViperOS er kjent for sin stabilitet og mange nyttige funksjoner. Denne beste ROM-en for Note 3 N9005 passer best for deg hvis du leter etter en stabil ROM med testede funksjoner av fellesskapet på XDA, ingen bloatware og minimalt med feil.

om info
ROM-navn
ViperOS
Enhet
Android ROMSamsung Galaxy J2 ROMSamsung ROM
Os versjon
Android 7.1.2
Kjerne
N/A
Ui Hud
Lager
nedlasting
nedlasting
Utviklerinfo
Utviklernavn
Nullkode
XDA-profilside
Profilside
Donere
N/A
Twitter
N/A
Google+
N/A
Github
N/A

13. Paranoid Android

Paranoid Android er også en av de beste ROM-ene, da den dekker alle aspekter som ytelse, batterilevetid og funksjonalitet sammenlignet med andre ROM-er. Den har mange funksjoner for Galaxy Note 3, som inkluderer heving for å våkne, pulserende lys og mye mer.

ROM info
ROM-navn
Paranoid Android
Enhet
Android ROMsRealme ROMsRealme X2 Pro ROMer
Os versjon
Android 10.0
Kjerne
Linux 4.14.x
Ui Hud
Lager
nedlasting
nedlasting
Utviklerinfo
Utviklernavn
gt20
XDA-profilside
Profilside
Donere
N/A
Twitter
N/A
Google+
N/A
Github
N/A

14. DotOS

DotOS er forkortet Droid On Time Operating System. DotOS ble utviklet av fellesskapet og teammedlemmer; Ganesh Varma og Kuber Sharma. DotOS kommer med mange funksjoner og tilpasninger.

ROM info
ROM-navn
DotOS
Enhet
Android ROMsRealme 6 ROMsRealme ROMer
Os versjon
Android 11.0
Kjerne
N/A
Ui Hud
AOSP
nedlasting
nedlasting
Utviklerinfo
Utviklernavn
ManshuTyagi
XDA-profilside
Profilside
Donere
N/A
Twitter
N/A
Google+
N/A
Github
N/A

15. Mokee OS

Mokee OS er en åpen kildekode tilpasset ROM som er basert på ASOP. Den ble først utviklet av en liten gruppe kinesiske utviklere som var under Jellybean-utrullingen. Det var det første steget i Kina inn i Android-verdenen med åpen kildekode. Denne ROM-en kommer med få tilpasninger, noe som er en fordel for brukerne som forventer en lager-ROM.

ROM info
ROM-navn
Mokee OS
Enhet
Android ROMerLenovo P2 ROMerLenovo ROMer
Os versjon
Android 10.0
Kjerne
N/A
Ui Hud
AOSP
nedlasting
nedlasting
Utviklerinfo
Utviklernavn
alirazaagha
XDA-profilside
Profilside
Donere
N/A
Twitter
Twitter-side
Google+
N/A
Github
N/A

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig for å finne de beste Galaxy Note 3-tilpassede ROM-ene på enheten din. Fortell oss hvordan denne artikkelen hjalp deg best. Også, hvis du har spørsmål/forslag angående denne artikkelen, kan du gjerne slippe dem i kommentarfeltet.

  Photoshopped eller ikke? Tre måter å finne ut om et bilde er ekte eller falskt