Fiks e-postadressen ikke funnet i Gmail

Gmail er en av de populære e-posttjenestene som brukes av folk til å kommunisere. Du kan bruke Gmail på smarttelefonen din så vel som på PC. Det er veldig enkelt å sende e-poster fra Gmail. Men hvis du står overfor Gmail-adresse ikke funnet feil, så ikke bekymre deg! Vi gir deg en perfekt guide som vil lære deg hvordan du fikser e-postadresse ikke funnet feil. Så fortsett å lese!

Hvordan fikse e-postadresse som ikke ble funnet i Gmail

Hvis du står overfor e-postlevering undersystemadresse ikke funnet feil under sending av e-post, så har vi listet opp alle mulige feilsøkingsmetoder for å fikse dette problemet. Men før du går gjennom disse metodene, må du utføre noen foreløpige kontroller som vist i avsnittet nedenfor.

  Slik fikser du at Apple Watch ikke vibrerer for alarmer og varsler

Foreløpige kontroller

Først må du utføre noen få kontroller for å sikre at e-postadressen som er angitt er korrekt eller ikke. Her er noen foreløpige kontroller:

  • Sjekk om du har skrevet inn feil e-postadresse.
  • Hvis du har hoppet over et tegn mens du skrev inn e-postadressen, kan dette også skape nevnte problem. Så du bør sjekke e-postadressen ordentlig.
  • Hvis mottakeren har blokkert e-postadressen din, kan dette også føre til at e-postadressen ikke ble funnet. Be mottakeren om å oppheve blokkeringen av e-posten din.
  • Kopier og lim inn e-postadressen i stedet for å skrive for å unngå stavefeil.
  Ta opp skjermcaster og lagre dem som GIF-er av høy kvalitet

Nedenfor er metodene for å fikse Gmail-adresse ikke funnet-feil.

Metode 1: Sørg for at e-postadressen er tilgjengelig

Hvis e-postadressen du skrev inn har blitt slettet av eieren, kan du møte feilen Gmail-adresse ikke funnet. Så for det første må du sørge for at e-postadressen fungerer eller ikke.

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn chrome og klikk på Åpne.

2. Trykk på Ctrl + Shift + N-tastene samtidig for å åpne en fane i inkognitomodus.

3. Her går du til påloggingssiden for Gmail.

4. Hvis det er en melding om at denne kontoen nylig ble slettet og kan gjenopprettes, betyr dette at mottakerens e-post er slettet. Du kan be om en annen e-postadresse hvis dette er tilfelle.

  Hvordan laste opp filer til Microsoft Teams

Metode 2: Planlegg e-post

Hvis Gmail-serverne er nede da, vil du ikke kunne sende noen e-poster. Dette kan føre til at e-postadressen ikke ble funnet. Du kan sjekke Google Workspace Status Dashboard for å sikre at Gmail-tjenerne fungerer eller ikke.

Hvis Gmail-serverne for øyeblikket er nede, kan du planlegge e-posten din ved å følge trinnene nedenfor:

1. Naviger til Gmail og logg på kontoen din.

2. Klikk på alternativet Skriv.

3. Skriv inn e-posten din her.

4. Klikk deretter på pil ned-ikonet ved siden av Send-knappen.

5. Velg alternativet Planlegg sending.

6. Klikk nå på Velg dato og klokkeslett.

7. Velg dato og klokkeslett og klikk på Planlegg sending.

***

Vi håper veiledningen var nyttig, og at du klarte å fikse e-postadressen ikke funnet feilen. Hvis du fortsatt har spørsmål angående denne artikkelen, kan du gjerne spørre dem i kommentarfeltet.