Slik viser du bilder fra Android-telefonen din på Chromebook

Google annonserte nylig en ny utgivelsessyklus for Chrome OS for å levere nye funksjoner så snart som mulig. Nå vil du motta en stabil Chrome OS-oppdatering med nye funksjoner og verktøy hver fjerde uke. Blant de beste Chromebook-funksjonene er muligheten til å se bilder fra Android-telefonen din på Chromebook. Det er en del av en oppdatering til Phone Hub i Chrome OS, og Google har også brakt varsler fra Android-smarttelefonen din til Chromebook. Det er en fin ny funksjon, og i denne artikkelen har vi forklart hvordan du kan se bilder fra Android-telefonen din på Chromebook. Så uten ytterligere forsinkelser, la oss gå videre og finne de siste bildene fra Android-enheten din på den bærbare Chrome OS-datamaskinen.

Se bilder fra Android-telefonen din på Chromebook (2022)

Muligheten til å se bilder fra Android-telefonen din på Chromebook er lagt til med utgivelsen av Chrome OS 103. Den er tilgjengelig i den stabile kanalen, så du trenger ikke å bytte kanal eller aktivere Chrome OS-flagg. Så la oss se hvordan denne funksjonen fungerer:

  Slik aktiverer du mørk modus på klubbhuset (Android og iPhone)

Krav for å se Android-telefonbilder på Chromebook

  • Som du kan forvente, er det mest grunnleggende kravet for å bruke denne funksjonen å holde Bluetooth aktivert på både Android-smarttelefonen og Chromebook.
  • I tillegg må du ha samme Google-konto logget på både Chromebook og Android-telefonen.

Slik kobler du Android-telefon til Chromebook

Når det er sagt, la oss først gå gjennom trinnene for å koble en Android-telefon til Chrome OS-enheten din. Her er trinnene du må følge for å Phone Hub på Chromebooken din:

1. Først åpner du Hurtiginnstillinger-panelet fra nederste høyre hjørne. Klikk her på «tannhjul»-ikonet for å åpne Innstillinger.

2. Gå til «Tilkoblede enheter» på venstre sidefelt på Innstillinger-siden. Klikk nå på «Konfigurer» ved siden av «Android-telefon» i høyre rute.

3. Etter det klikker du på «Godta og fortsett» når du ser navnet på Android-smarttelefonen din under «Enhet oppdaget»-delen.

4. Deretter skriver du inn passordet for Google-kontoen din for å bekrefte.

5. Vent noen minutter, og du vil motta et varsel på Android-enheten din som sier «Koblet til Chromebook». Det betyr at Android-telefonen din nå er koblet til Chromebooken din, og du kan se telefonvarsler og bilder på PC-en. Men det er fortsatt et par trinn du må følge for å aktivere disse funksjonene, så trykk på varselet.

  Tilpassbar kalender som følger arbeidsuken din [Android]

Se bildene til Android-telefonen din på Chromebook

6. Du kan også åpne Innstillinger på Android-telefonen din og gå til «Bluetooth and Device Connection». Trykk deretter på «Chromebook». Her aktiverer du «Bilder og media»-bryteren. Dette lar deg se nylige bilder og andre mediefiler fra Android-telefonen din på Chromebook.

7. Gå nå tilbake til Chromebook. Gå til «Tilkoblede enheter» Innstillinger-siden og klikk på Android-telefonens navn.

8. Etter det klikker du på «Konfigurer» ved siden av «Nylige bilder og varsler».

9. Klikk på «Neste», og du vil motta en melding på Android-smarttelefonen din for å bekrefte at du ønsker å dele media med Chrome OS-enheten din.

10. Trykk på «Tillat» på Android-smarttelefonen din, og du er nesten ferdig.

11. Aktiver «Nylige bilder»-bryteren på Chromebooken. Hvis du også ønsker å motta varsler fra Android-enheten din på Chromebooken, aktiverer du bryteren for «Varsler» også.

11. Et telefonikon vil nå vises på Chrome OS-hyllen. Klikk på den, og du kan se bilder fra Android-telefonen din på Chromebook.

12. Ved å klikke på bildet lastes det ned til Chromebooken din. Du finner bildet under mappen «Nedlastinger». Så dette er hvordan du kan laste ned bilder fra Android-telefonen din på Chromebook.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvordan se nylige bilder fra Android-telefon på Chromebook?

  Fiks Netflix-lyd og bilde ute av synkronisering på Android

Chromebooken din skal være på Chrome OS 103-versjonen i den stabile kanalen. Og du må aktivere Phone Hub fra Innstillinger-menyen. For detaljerte instruksjoner, følg vår guide.

Hvor mange nyere bilder kan du laste ned fra Android-telefonen din på Chromebook?

Foreløpig kan Phone Hub på Chromebook bare vise 4 nylige bilder, noe som er skuffende og irriterende.

Hvordan får jeg Chromebooken min til å gjenkjenne Android-telefonen min?

Du må ha samme Google-konto på Chromebook og Android-telefonen. Bortsett fra det, hold Bluetooth aktivert på begge enhetene dine. Nå, fortsett og konfigurer telefonhubben fra Innstillinger. Du kan følge guiden vår for detaljerte trinn.

Kan jeg overføre bilder fra telefonen til Chromebooken min?

Ja, bortsett fra Phone Hub, kan du bruke photos.google.com i Chrome-nettleseren for å se og laste ned alle bildene dine. Du kan også koble iPhone til Chromebook og overføre bilder.

Se nylige bilder fra Android-telefon på Chromebook

Dette er trinnene du må følge for å aktivere Phone Hub på Chromebooken og se nylige bilder fra Android-telefonen din. Jeg liker implementeringen, men det hadde vært bedre om Google tillot deg tilgang til mer enn 4 bilder. En liten begrensning på bare 4 bilder er irriterende og gjør det mindre nyttig. Uansett, det er alt fra oss. Hvis du vil aktivere den nye Chrome OS-starteren på Chromebooken din, har vi en praktisk guide som er koblet til her. Og for å aktivere den skjulte papirkurven (papirkurven) på Chromebooken, følg veiledningen vår. Til slutt, hvis du har spørsmål, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.