Hvordan se noens slettede Instagram-innlegg

Instagram er en av de topprangerte sosiale medieappene som er tilgjengelige i Play Store og App Store, som lar deg legge ut bilder og videoer i historie- og rulleformater. Disse innleggene, sammen med andre live-tjenester, er en metode for offentlig engasjement på plattformen. Og noen vil kanskje se noens slettede Instagram-innlegg som en del av dette engasjementet. Så her vil vi diskutere hvordan du får tilgang til noens slettede Instagram-innlegg i detaljerte metoder.

Hvordan se noens slettede Instagram-innlegg

Det er ikke lett å se noen andres slettede Instagram-innlegg ettersom de ble lagt ut og slettet fra den spesifikke personens konto. Men fortsett å lese denne artikkelen for å lære de alternative måtene du kan bruke for å få tilgang til Instagram-innleggene selv etter at de er slettet.

Kan du se slettede meldinger på Instagram?

Ja, du kan se slettede Instagram-innlegg og meldinger. Instagram gir deg en chatte- og personlig meldingstjeneste på sin plattform, som hjelper deg å engasjere deg bedre med publikum. Og hvis du vil ha tilgang til de slettede meldingene, kan du be om å laste ned dataene til Instagram. Etter at forespørselen er gjort, vil de sende deg en e-post med datanedlastingslenken som du kan laste ned slettede Instagram-data fra på datamaskinen din.

  Hvordan fremheve tekst i en Instagram-historie

Hvordan finner du slettet historie på Instagram? Hvordan finner jeg nylig slettede innlegg?

Hvis meldingene dine slettes, vil de forsvinne fra den eksterne enheten din, men de forblir på Instagram-serverne. Du kan se det nylig slettede innholdet på Instagram-appen din. Du kan se slettede innlegg, videoer, ruller og historier med de kommende trinnene.

Merk: Du kan bare se de slettede innleggene på Instagram-appen din med trinnene nedenfor hvis det har gått mindre enn 30 dager fra slettingen. Etter 30 dager blir disse slettede innleggene slettet permanent fra kontoen din, og du vil ikke kunne se eller gjenopprette dem.

1. Åpne Instagram-appen på telefonen.

2. Trykk på profilikonet nederst i høyre hjørne.

3. Trykk på Hamburger-ikonet fra øverste høyre hjørne.

4. Trykk på Din aktivitet-alternativet fra listen.

5. Rull ned og trykk på alternativet Nylig slettet.

6. Her vil du se de slettede innleggene med antall dager som gjenstår for dem å bli permanent slettet.

Hva skjer hvis Instagram fjerner et innlegg?

Hvis Instagram fjerner et innlegg selv, kan innleggene være svært uttrykksfulle og grafiske, og bryte retningslinjene til Instagram. Hvis den finner at innlegget ditt ikke er egnet til å være på plattformen, kan Instagram ta ned bildet ditt og sende en melding som angir det samme. Og du vil ikke kunne se eller gjenopprette innlegget på egen hånd.

  Hvordan fikse Instagram-musikk er ikke tilgjengelig i din region

Kan du se slettede Instagram-innlegg fra andre?

Nei, du kan ikke se andres slettede Instagram-innlegg på Instagram. Du kan imidlertid laste dem ned på forhånd på telefonen eller PC-en før kontoeieren sletter dem. Og du kan laste ned disse innleggene på forhånd ved hjelp av en tredjepartsapp som Instant Saver. Denne appen lar deg laste ned og se alle Instagram-innlegg, selv etter at innleggene er slettet.

Hvordan se noens slettede Instagram-innlegg? Hvordan ser du slettede innlegg på Instagram?

Som nevnt ovenfor kan du ikke se noens slettede Instagram-innlegg på Instagram-plattformen. For det må du laste ned ønsket innlegg på forhånd ved hjelp av en tredjepartsapplikasjon. Les opp veiledningene 17 beste Instagram Story Saver-apper for Android og 15 beste apper for å lagre Instagram-videoer for å finne den perfekte applikasjonen for å laste ned Instagram-innleggene på forhånd.

Beholder Instagram slettede bilder?

Ja, Instagram beholder de slettede dataene dine på sine servere i 90 dager. Du kan laste ned de slettede dataene ved hjelp av Instagram Request Download-funksjonen.

Hvordan ser du på noens arkiv på Instagram?

Du arkiverer noen av innleggene dine for å forhindre at andre ser de spesifikke innleggene, slik at bare du kan se de arkiverte innleggene. Det er imidlertid ingen måte for deg å se de arkiverte innleggene til en annen person med mindre du har deres Instagram-legitimasjon. Du kan logge på kontoen deres med legitimasjonen for å se deres arkiverte innlegg.

  Rett opp Instagram-innlegg som sitter fast ved sending

1. Åpne andres Instagram-profil ved å bruke påloggingsinformasjonen deres.

2. Trykk på Hamburger-ikonet i kontoens øverste høyre hjørne.

3. Trykk på Arkiv-alternativet.

4. Trykk på Historiearkiv og deretter Innleggsarkiv for å se deres arkiverte bilder.

Hvordan ser du slettet Instagram-historie?

Hvis du slettet kontohistorikken din, forsvinner den fra enheten din, men forblir på Instagram-serverne. Du kan se dine slettede Instagram-innlegg og historikk ved hjelp av disse trinnene:

Merk: Du kan bare se de slettede innleggene på Instagram-appen din med trinnene nedenfor hvis det har gått mindre enn 30 dager fra slettingen. Etter 30 dager blir disse slettede innleggene slettet permanent fra kontoen din, og du vil ikke kunne se eller gjenopprette dem.

1. Åpne Instagram-appen og trykk på profilikonet.

2. Trykk på Hamburger-ikonet > Ditt aktivitetsalternativ fra listen.

3. Sveip ned og trykk på Nylig slettet.

4. Slettede innlegg og historikk med antall dager som gjenstår for dem å bli permanent slettet vises på skjermen.

Hvordan henter du slettede bilder?

Du kan gjenopprette de slettede Instagram-innleggene, bildene, historiene og hjulene med de kommende trinnene:

1. Åpne Instagram-appen på telefonen.

2. Trykk på Profilikonet > Hamburgerikon.

3. Trykk på Din aktivitet > Nylig slettet.

4. Trykk nå på ønsket innlegg du vil gjenopprette.

5. Trykk på ikonet med tre prikker.

6. Trykk på alternativet Gjenopprett.

7. Trykk på Gjenopprett-alternativet igjen fra popup-vinduet for å bekrefte prosessen.

***

Vi håper at du har lært hvordan du får tilgang til noens slettede Instagram-innlegg. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss hva du vil lære om neste gang.