Hvordan slå av plassering på Life360 uten at noen vet det

Kjent for sine sikkerhetsfunksjoner, ble Life360 utviklet med et oppdrag å muliggjøre familiesporing. Bortsett fra posisjonsdeling, kan appen bestemme reisehastighet, batteriprosent på smarttelefoner, enheter i bruk eller ikke, og mye mer. Forkledd som et verktøy for nødsituasjoner bruker foreldre ofte denne appen til å overvåke barnas aktiviteter i hemmelighet. Personvern som er i forkant for tenåringer, må du lure på om man kan slå av plassering på Life360 uten at noen vet det, eller hvis du er forelder, tenker du på om du kan spore noen på Life360 uten at de vet det? Vi gir deg denne nyttige og effektive guiden som vil svare på spørsmålene dine, for eksempel forteller Life360 deg når noen sjekker posisjonen din? og mange flere rundt det samme.

Hvordan slå av plassering på Life360 uten at noen vet det

Du kan slå av plassering på telefonen din fra Innstillinger og andre plasseringsalternativer spesifikt for Life360-appen. Fortsett å lese denne artikkelen for å finne ut trinnene som viser det i detalj.

Merk: Siden smarttelefoner ikke har de samme innstillingsalternativene, varierer de fra produsent til produsent. Sørg derfor for de riktige innstillingene før du endrer noen på enheten din.

Kan du fortelle når noen sjekker posisjonen din?

Nei. Hvis du har gitt noen tilgang til posisjonen din og ennå ikke har tilbakekalt den, kan de se den siste posisjonen din uten å varsle deg. Men i dette tilfellet må du først la noen få tilgang til posisjonen din. Du kan tilbakekalle den posisjonstilgangen når du vil begrense dem fra å sjekke gjeldende posisjonsoppdateringer.

Kan du se hvor mange ganger noen sjekker posisjonen din på iPhone?

Nei, det er ikke mulig å vite hvor mange ganger posisjonen din ble sjekket av en person. Hvis du har tillatt noen å spore deg gjennom Life360-appen, kan de sjekke live-posisjonen din så mange ganger de vil uten å bli lagt merke til. Når tilgang er fremkalt, vil de ikke lenger kunne spore deg.

Forteller Life360 deg når noen sjekker posisjonen din? Varsler Life360 deg når noen sjekker posisjonen din?

Nei, Life360-appen forteller deg ikke når noen sjekker posisjonen din. Du får ikke noe varsel om noen som sjekker posisjonen din fra appen.

  Slik oppdager du skjulte overvåkingskameraer med telefonen

Hva betyr den grønne prikken på Life360?

Et grønt ikon på Life360-kartet viser at funksjonen for stasjonsdeteksjon er aktivert. Drive-deteksjon betyr at medlemmet har autorisert posisjonsdeling i sanntid. Den informerer også de andre medlemmene om upassende oppførsel, for eksempel utslett kjøring eller bruk av smarttelefoner mens du kjører.

Hva betyr den lilla prikken på Life360?

Life360 lagrer posisjonsdataene dine i selve appen. Det lilla ikonet, når det trykkes på, åpner daglig detalj (også kjent som posisjonshistorikk) til et medlem for den aktuelle dagen. Skyveknappen kan brukes til å navigere gjennom alle stedene som er besøkt i løpet av dagen, og pilene hjelper brukere med å bytte til en spesifikk datohistorikk.

Hva betyr de fargede sirklene på Life360?

Life360-appen har noen runde og flerfargede sirkler spredt over hele plattformen, noe som kan virke forvirrende, men de representerer verdifull informasjon. Vanligvis er det tre fargesirkler, nemlig grønn, lilla og oransje. Hver farge indikerer forskjellige detaljer. La oss ta en titt på betydningen deres:

1. Grønn sirkel

Den viser aktiveringen av stasjonsdeteksjon, noe som betyr at brukeren har tillatt live-sporing. Andre medlemmer vil bli varslet om farlige situasjoner mens de kjører, for eksempel unødvendig fartsovertredelse eller telefonbruk.

2. Lilla sirkel

Det er hjemmet til plasseringshistorikken til et medlem. Hvert medlem har tilgang til hvor et annet medlem befinner seg. Appen lagrer alle dine stopp i løpet av dagen, som er synlige for andre medlemmer hvis de klikker på den lilla sirkelen.

3. Oransje sirkel

Den peker på et sted som er utsatt for forbrytelser. Hvis et medlem kjører forbi et slikt sted, vises et oransje ikon på kartet.

Hva betyr det å lage en boble på Life360?

En boble er en sirkel på 1 til 25 mil radius rundt et medlem som ikke avslører den nøyaktige plasseringen til brukeren, men gir en tilnærming til hvor brukeren er i boblen. Størrelsen og varigheten av boblen kan tilpasses etter ens behov. Dette verktøyet kan redde overraskelsen din fra å bli bortskjemt.

Kan du fortelle om noen er på telefonen sin på Life360?

Ja, telefonbruk bestemmes i tilfelle et medlem betjener telefonen mens du kjører. Deteksjon av telefonbruk gjøres ved å fange telefonens bevegelse. For eksempel hvis et medlem tar frem telefonen fra lommen. Eventuell aktivitet på telefonen blir ikke registrert eller delt med kretsen. Men, som du vet, forteller ikke Life360 deg når noen sjekker posisjonen din.

Merk: Telefonbruk observeres kun mens brukeren er i bevegelse.

Kan du fortelle om noen går på Life360?

Ja, gåing spores av appen. Når en bruker beveger seg med en hastighet på 15 miles eller over, oppdager appen at brukeren kjører. Hvis kjørehastigheten i sanntid ikke er synlig på appen, betyr det at medlemmet enten går eller løper.

Kan du spore noen på Life360 uten at de vet det?

Hvis du brukte timer på å lete etter svar på spørsmålet, kan du spore noen på Life360 uten at de vet det? Vi beklager å fortelle deg, nei, Life360 krever tillatelse fra personen du ønsker å spore før du lar deg gjøre det. Sporing er bare mulig når personen velger å bli med i kretsen din på appen villig. Appen varsler brukerne når de blir sporet eller når posisjonen deres deles med noen.

  Hvordan spille en Spotify-spilleliste med Alexa

Hvordan installerer jeg Life360 uten at noen vet det?

Hvis du er en ny bruker, trenger du ikke bekymre deg. Life360 vil ikke fortelle noen av kontaktene dine om appen ble installert av deg. Likeledes forteller ikke Life360-appen deg når noen sjekker posisjonen din. Men hvis du tidligere hadde installert det og ble med i en krets, er det en mulighet for at når du logger på igjen, blir kretsmedlemmene varslet om din tilstedeværelse på appen. For å forhindre at det skjer, slå av posisjonstjenestene i innstillingene på smarttelefonen.

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.

2. Trykk på Sted og slå av alternativet Bruk plassering.

Hvordan kan jeg bruke Life360 uten at de vet det? Hvordan kan du finne noens plassering uten at de vet det?

Akkurat som alle andre apper kan du legge til Life360 i den skjulte app-delen av telefonen for å holde den unna øynene til alle som prøver å snike seg inn på telefonen din.

Når det gjelder å finne noens plassering uten at de vet det, er det dessverre ingen måte å gjøre det på ennå. Alle stedsbaserte tjenester eller apper krever tillatelse fra brukeren før de spores. Life360 må installeres på telefonen til personen du vil spore.

Hvordan finne ut om noen forfalsker posisjonen sin på life360?

Det er ingen måte å vite om noen falske posisjonen sin på Life360, men det er noen indirekte måter å sjekke det samme. Den eneste ulempen er at du trenger telefonen deres for å bekrefte. Vi har listet opp to metoder som kan avsløre om noen forfalsker posisjonen sin:

  • Gå over til installasjonshistorikken på telefonen deres for å sjekke om de tidligere har installert noen falske GPS-apper.
  • Android-telefoneiere har også en avansert innstilling for å bruke en app til å forfalske posisjonen deres. Følg trinnene nedenfor for å se om innstillingen er slått på:

1. Gå til Innstillinger på telefonen deres.

2. Trykk på Om telefonen.

3. Trykk på Byggnummer-alternativet 7 ganger for å aktivere utvikleralternativer.

4. Trykk på Tilleggsinnstillinger.

5. Trykk på Utvikleralternativer.

6. Rull ned og trykk på appen Velg falsk plassering.

Hvis du finner noen apper knyttet til dette alternativet, brukte de dette til å forfalske posisjonen sin.

Hvordan fjerner du noen fra å se posisjonen din uten at de vet det?

Det er umulig å begrense en enkelt person fra å spore deg på Life360-appen uten at vedkommende blir varslet. Det er imidlertid flere måter å lure dem om din fastlåste posisjon på kartet og få det til å virke som en utilsiktet pause med posisjonsdeling. Prøv metodene nedenfor for å finne ut hva som fungerer best for deg:

A. Slå på flymodus

Deaktiver Internett-tilkobling og GPS ved å aktivere flymodus på telefonen. Ta en titt på trinnene nedenfor for å gjøre det:

For Android-brukere:

1. Trekk ned varslingsbrettet på telefonen ved å sveipe opp/ned.

2. Finn og trykk på flymodusikonet for å aktivere det.

For iPhone-brukere:

1. I henhold til din iPhone-modell, sveip opp/ned på skjermen for å åpne kontrollsenteret.

2. Trykk på flyikonet for å slå det på, som vist nedenfor.

  20 beste ER-diagramverktøy

B. Slå av GPS

Hvis du slår av GPS-en, stopper posisjonsdelingen til den slås på igjen. Følg trinnene nedenfor for å lære hvordan du deaktiverer GPS:

For Android-brukere:

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.

2. Trykk på Sted, som vist.

3. Slå av bryteren for alternativet Bruk plassering.

For iPhone-brukere:

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone.

2. Trykk på Generelt.

3. Trykk på Personvern > Stedstjenester og slå den av.

C. Slett konto

Hvis du ønsker å slette posisjonshistorikken din permanent fra Life360-appen og ikke etterlate noen spor, følg trinnene nedenfor for å vite hvordan du sletter Life360-kontoen din:

1. Åpne Life360-appen på telefonen.

2. Trykk på tannhjulikonet Innstillinger fra øverste venstre hjørne, som vist nedenfor.

3. Trykk på Konto.

4. Trykk på Slett konto, som vist nedenfor.

Du er klar nå. Dataene dine på Life360-appen vil nå slutte å eksistere. Ingen av kretsene vil ha tilgang til posisjonsloggen din eller kjørehendelser.

Hvordan slå av plassering på Life360 uten at noen vet det?

Life360 er foreldrenes himmel, og hvorfor ikke? Når det tillater sporing hele døgnet med så mange funksjoner, vil de garantert dra full nytte av det for å spionere på barna sine. Hvis himmelen deres får deg til å føle deg som et helvete, og du lurer på hvordan du slår av plassering på Life360 uten at noen vet det? Vi har dekket deg. Sjekk ut de mange måtene gitt nedenfor for å lære hvordan du slår av plassering på Life360 uten at noen vet det:

Alternativ I: Aktiver flymodus

Aktivering av flymodus kobler deg fra internett, noe som igjen betyr at GPS-posisjonen til telefonen din deaktiveres. Det er en enkel prosess, ta en titt nedenfor:

For Android-brukere:

1. Sveip opp/ned på skjermen for å få tilgang til varslingspanelet.

2. Se etter flyikonet og trykk på det for å slå det på.

For iPhone-brukere:

1. Sveip opp/ned i henhold til din iPhone-modell.

2. Klikk på flyikonet for å aktivere det.

Alternativ II: Slå av mobildata, Motion Fitness og Background App Refresh

Disse tillatelsene kreves av Life360 for at den skal kunne utføre arbeidet sitt. Deaktivering av disse sikrer personvern og beskyttelse fra foreldre. Følg trinnene nedenfor:

Merk: Denne funksjonen er eksklusiv for iPhone-brukere.

1. Gå til iPhone-innstillinger.

2. Gå over til Apper-alternativet > Life360.

3. Slå av alternativet for Fitness Tracking i Motion & Fitness-menyen, som vist.

4. Fortsett deretter med å slå av bryterne for alternativene Bakgrunnsappoppdatering og Mobildata.

Hvis du slår av disse funksjonene, forhindrer Life360 å overvåke aktiviteten din, og den vil vise internettforbindelsesproblemet på appen.

Alternativ III: Slett Life360-konto

Hvis du sletter kontoen din permanent fra appen, vil det ikke etterlates spor for kretsmedlemmer. Følg disse enkle trinnene for å lære hvordan du sletter Life360-kontoen din:

1. Åpne Life360-appen.

2. Trykk på og åpne Innstillinger-menyen.

3. Trykk på Kontoer > Slett konto.

Du er god til å gå. Dataene dine på Life360-appen er slettet og kretsmedlemmer vil ikke lenger ha tilgang til posisjonsloggen din eller kjørehendelser.

Alternativ IV: Deaktiver posisjonstjenester

Når posisjonstjenester er deaktivert, kan ingen av appene spore deg i sanntid lenger. Følg trinnene for å gjøre det samme:

For Android-brukere:

1. Åpne innstillingene på telefonen.

2. Trykk på Location > Use Location-alternativet for å slå den av.

For iPhone-brukere:

1. Åpne Innstillinger-appen og trykk på Generelt.

2. Velg Personvern.

3. Klikk på Stedstjenester og slå det av.

Alternativ V: Deaktiver nøyaktig plassering

Når denne funksjonen er slått på, leverer den nøyaktige posisjonen din til appene. Hvis du slår den av, deler du den omtrentlige posisjonen din med kretsmedlemmene. Finn ut hvordan du deaktiverer denne funksjonen nedenfor:

Merk: Gjelder kun for iPhone-brukere.

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone.

2. Trykk på Personvern > Stedstjenester.

3. Velg Life360 fra listen over tillatte apper for plasseringstillatelse.

4. Trykk på alternativet Nøyaktig plassering for å slå av bryteren.

***

Så vi håper du har forstått hvorfor Life360 ikke forteller deg når noen sjekker posisjonen din og hvordan du slår av posisjonen på Life360 uten at noen vet det med de detaljerte trinnene for å hjelpe deg. Du kan gi oss spørsmål om denne artikkelen eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.