Hvordan få 3 minutters videoer på TikTok

TikTok er en plattform der innholdsskapere, influencere, underholdere og mange flere mennesker viser frem sine ferdigheter og kreativitet. TikTok har flere spennende funksjoner, som live videostreaming, spill med andre skapere, TikTok Creator Fund Program, meldinger i appen og mye mer. Disse funksjonene lar innholdsskapere samhandle med publikum på flere måter. TikTok møter hard konkurranse fra Instagram Reels, men overgår det av flere grunner. Hvis du vil lage TikTok-videoer på 3 minutter, les denne nyttige og effektive veiledningen helt til slutten. Den vil lære deg hvordan du får 3 minutters videoer på TikTok og andre ting angående det samme.

Hvordan få 3 minutters videoer på TikTok

Mens Instagram Reels bare tilbyr maksimalt 90 sekunder med opptak, lar TikTok brukerne lage 180 sekunder lange videoer. Fortsett å lese videre for å lære hvordan du kan gjøre det på TikTok-appen din.

  Hvordan lagre TikTok-videoer på telefonen

Kan du laste opp videoer som er lengre enn 60 sekunder på TikTok?

Ja, appen har tre alternativer for videovarighet: 15 sekunder, 60 sekunder og 3 minutter. I juli 2021 begynte TikTok å teste 180 sekunder lange videoer på plattformen på grunn av deres ideologi, noe som ga innholdsskapere mer tid til å vise kreativiteten og talentet deres. Når TikTok går nedover den samme stien, ønsker TikTok nå å øke den tilbudte tiden med mer enn tre ganger, som er en 10 minutter lang video.

Kan du laste opp mer enn 1 minutts video på TikTok?

Ja, tilbake i juli 2021 rullet TikTok ut en oppdatering som gjorde det mulig for skapere å legge ut videoer som er lengre enn 3 minutter. For tiden tester de 10 minutter lange videoer for videre utvikling og tiltrekker seg uutnyttede markedsområder.

Kan du legge ut 3-minutters videoer på TikTok?

Ja, det er tre forskjellige videolengder tilgjengelig på appen: 15 sekunder, 60 sekunder og 3 minutter. TikTok begynte å teste 180-sekunders filmer på nettstedet i juli 2021. Etter samme tilnærming prøver TikTok nå å tilby videoer mer enn tre ganger så lange som 10 minutter.

Hvem får 3 minutters videoer på TikTok?

Etter juli 2021-oppdateringen kan alle lage og laste opp 3 minutter lange videoer på TikTok-appen. Hvis du ikke kan se 3-minutters videoalternativet eller ikke vet hvordan du får 3-minutters videoer på TikTok, fortsett å lese for å lære mer om det.

  Hvordan finne ut om noen så TikTok-profilen din og kontroller den

Hva er maksimal lengde på TikTok-video?

Etter kunngjøringen i februar om å tilby 10 minutter lange videoer til skaperne, er det ganske tydelig at den maksimale lengden på en TikTok-video er 10 minutter. Selv om denne funksjonen ikke har blitt rullet ut til alle ennå, vil den gradvis bli tilgjengelig for alle brukere etter at testfasen er over.

Hvorfor har jeg ikke 3 minutters video på TikTok?

Nå som 3-minutters videofunksjonen er gjort tilgjengelig for alle, kan det bare være én grunn til at du ikke har den ennå. Du kan bruke en eldre versjon av appen. Sørg for å oppdatere TikTok til den nyeste versjonen for å få tilgang til 3 minutters videoer. Det er en sjanse. Du ser også 10-minutters-alternativet hvis du oppdaterer appen din nå, ettersom TikTok er i testfasen med å gi ut en 10-minutters videofunksjon.

Hvordan lager du lengre TikToks?

TikTok jobber hele tiden med sin visjon for å la brukerne lage lengre videoer slik at de kan uttrykke seg mer. De forventer et løft i kreativiteten i løpet av deres 10-minutters videotestfase. Følg trinnene nedenfor for hvordan du lager TikTok-videoer på 3 minutter:

1. Start TikTok-appen på din Android- eller iOS-telefon.

  Instagram Reels vs. TikTok

2. Trykk på pluss-ikonet (+) nederst på skjermen.

3. Trykk på Kamera-fanen under opptaksknappen, som vist nedenfor.

4. Over fangstknappen trykker du på 3m-alternativet.

Nå kan du begynne å spille inn en video med en maksimal lengde på 3 minutter.

Hvordan justerer du sekunder på TikTok?

Hvis du er ny på TikTok eller ser etter hvordan du kan få 3 minutters videoer på TikTok, slutter søket ditt her. Følg vår trinnvise guide gitt nedenfor for å lære hvordan du justerer sekunder på TikTok uten problemer:

1. Åpne TikTok-appen på mobilenheten din.

2. Trykk på Pluss-ikonet (+) > Kamera-fanen.

3. Velg ønsket tidslengde fra de tilgjengelige alternativene, som nevnt nedenfor:

Du kan nå begynne å spille inn en video, som vil være like lang som den valgte lengden.

Hvordan får jeg mer tid på TikTok?

Skapere på TikTok er alltid på utkikk etter utfordringer og en måte å teste talentet sitt på. Det være seg å være i forkant av trendene eller til og med gi trender en ny vri. Hvis du befinner deg blant disse menneskene, vil den kommende 10-minutters videofunksjonen være en annen gjennomtenkt utfordring for deg. Følg trinnene gitt nedenfor for å lære hvordan du får 3 minutters videoer på TikTok:

1. Start TikTok-appen og trykk på Pluss-ikonet (+).

2. Trykk på Kamera-fanen > 3m, som vist nedenfor.

Nå kan du begynne å lage en video som kan vare i opptil tre minutter. Du kan velge mellom ulike verktøy som filtre, forbedring osv. for å forskjønne historien din.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne lære hvordan du får 3 minutters videoer på TikTok. Hvis du har spørsmål eller forslag, slipp dem gjerne i kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære videre.