Slik fikser du svart flekk på iPhone-skjermen

iPhones er et av de mest brukte produktene til Apple Inc. på grunn av deres førsteklasses kvalitet, flere fantastiske funksjoner og den pålitelige sikkerheten de gir. Folk foretrekker å bruke iPhone mer. Men med denne premium kvaliteten kommer en premium pris, noe som betyr at de er ganske kostbare, og selv å få små skader på disse telefonene kan koste deg hundrevis av dollar. Så hvis du leter etter en løsning for å fikse svarte flekker på telefonskjermen, er du på rett sted. I denne artikkelen vil vi se på hvilke tiltak du kan ta for å fikse svart flekk på iPhone-skjermen.

Slik fikser du svart flekk på iPhone-skjermen

Fortsett å lese denne artikkelen for å finne de forskjellige måtene å fikse de svarte flekkene på iPhone-skjermen.

Hvorfor vises svarte flekker på telefonskjermen min?

Det kan være flere årsaker bak dette problemet. Noen av dem er som følger.

  • Pikslene i den delen av iPhone-skjermen din er døde fordi du kanskje har mistet den et sted.
  • Det må være noen programvarefeil på iPhone.
  • Pikslene ble ikke ladet skikkelig. Du kan prøve å starte telefonen på nytt, noe som sannsynligvis vil løse problemet.
  Tømmer Adobe Creative Cloud batteriet for raskt? Her er hva du skal gjøre

Kan døde piksler forsvinne? Kan døde piksler fikses?

Ja, de døde pikslene kan fikses. Hvis du ikke har mistet telefonen et sted og fortsatt er døde piksler, kan du prøve å starte telefonen på nytt eller oppdatere enheten. Det vil sannsynligvis løse problemet ditt.

Kan svarte flekker på telefonen fikses?

Ja, svarte flekker oppstår i utgangspunktet når pikslene er døde på skjermen. Dette kan være på grunn av programvarefeil, eller du kan ha mistet telefonen et sted. Hvis du har mistet telefonen, kan skjermen din ha blitt skadet fra innsiden, og du må besøke enhetens omsorgssenter for å reparere den.

Hvordan fikser jeg svarte flekker på telefonskjermen min?

Det avhenger av hva som har forårsaket at de svarte flekkene oppstår. Følg trinnene nedenfor for å fikse svart flekk på iPhone-skjermen:

  • Hvis du har mistet den et sted, er skjermvisningen sannsynligvis skadet fra innsiden, og du må besøke enhetens omsorgssenter for å erstatte den.
  • Hvis du ikke har droppet det, kan det være noen programvarefeil. Du kan prøve å oppdatere enhetsprogramvaren fra innstillingene eller starte enheten på nytt, og problemet vil bli løst.
  Slik kansellerer du Xbox Game Pass-abonnementet

Besøk iPhone-reparasjonssiden i nettleseren vår for å lære mer om tjenestene og kostnadene.

Kan iPhone Black Spots fikses?

Ja, svarte flekker på iPhone kan fikses, men bare hvis du ikke har mistet den et sted. Og hvis du har gjort det, er det best å besøke Apple Store i nærheten og be dem fikse det for deg. Men hvis du ikke har droppet det et sted, kan du prøve å oppdatere programvaren hvis den er tilgjengelig (mange brukere har rapportert at iOS 13 forårsaker slike feil) eller til og med prøve en enkel omstart. Besøk Apple Find Locations-siden i nettleseren din for å finne nærmeste Apple Store for å formidle og få løst skjermproblemet.

Hvordan fikser jeg svart flekk på iPhone-skjermen? Hvordan blir jeg kvitt svarte flekker på iPhone-skjermen min?

Du kan vurdere å følge metodene nedenfor for å fikse svart flekk på iPhone-skjermen:

Merknad 1: Følg trinnene nedenfor på egen risiko, da det kan forårsake mer skade på enhetene dine. Den beste måten er å besøke Apple Store i nærheten og be dem reparere den for deg.

  • Du kan prøve å oppdatere systemprogramvaren fra iPhone-innstillingene hvis det er noen programvarefeil.
  • Du kan slå av iPhone, legge den under solskinnet en stund og slå den på igjen. Dette kan løse problemet.
  • Bruk iPhone til batteriet er over, og koble den til laderen. Når den er ladet, må problemet ditt ha blitt løst.
  • Slå av iPhone og legg den i en pakke fylt med ris i 12 timer. Hvis det er litt vann i enheten som forårsaker den svarte flekken, vil den suge vannet fra den, og problemet ditt er løst.
  Hvordan gå på en detox på sosiale medier

Merknad 2: Noen foreslår at du bruker varmepistolen for å fjerne den svarte flekken, men dette kan til og med føre til at enhetens batteri svikter. Eller hvis du gir mer varme til enheten, kan det føre til at den er død for alltid. Ikke bruk denne metoden da den er farlig for telefonen din og personen som utfører den også.

Så hvis løsningene ovenfor ikke fungerer, besøk Apple Store eller tjenesteleverandører nær deg.

Hvor mye koster det å fikse en svart flekk på iPhone-skjermen?

Det kan koste rundt $50–$150. Men det avhenger igjen av årsaken bak skaden. Hvis skjermen er helt borte og må byttes ut, vil prisen variere avhengig av enhetsmodellen din. Men hvis det krever litt innsats og ingen ekstra maskinvareenhet må kjøpes, vil kostnaden ikke overstige $100.

***

Vi håper at denne artikkelen var nyttig, og at du har lært å fikse problemet med svart flekk på iPhone-skjermen. Fortell oss hvilken metode som hjalp deg best. Send dine spørsmål eller forslag i kommentarfeltet, hvis noen. Fortell oss også hva du vil lære videre.