Fiks Arma 3 referert minnefeil i Windows 10

Arma 3 er et kjent militært skytespill for enkelt- og flerspiller. Dette ekstremt realistiske spillet gir 40 varianter av våpen og omtrent 20 alternativer for kjøretøy i spillet. Ikke bare det, men Arma 3 gir også spillere en sjanse til å lage sine scenarier og kampanjer ved hjelp av den kraftige redaktøren av spillet. Men midt i alle disse fantastiske funksjonene har mange spillere støtt på refererte minnefeil mens de spiller spillet. Hvis du også har det samme problemet, har du kommet til rett sted. Vi gir deg en perfekt guide som vil hjelpe deg med å fikse Arma 3 referert minnefeil. Så, uten å utsette ytterligere, la oss komme i gang med å vite om minnet som ikke kunne leses feil og metoder som kan fikse det.

Hvordan fikse Arma 3 referert minnefeil i Windows 10

RAM-relaterte problemer eller tekniske problemer med Windows-PCen din kan ofte ødelegge spillopplevelsen din mens du spiller Arma 3. Referert minnefeil kan ofte oppstå på forskjellige Windows-PCer i ulike former. Generelt avhenger feilen av PC-konfigurasjoner og er relatert til problemer med RAM. Feilen oppstår vanligvis mens du laster ned programvare eller kjører spill som Arma 3. Siden forskjellige årsaker kan forårsake refererte minnefeil på PC-en din, la oss diskutere dem kort nedenfor:

  • Korrupte spillfiler er en av hovedårsakene til at feilen dukker opp på datamaskinen din.
  • Hvis RAM-pinner svikter på systemet ditt, kan denne feilen oppstå på PC-en.
  • Utilstrekkelige personsøkingsfiler på PC-en din kan også forårsake den refererte minnefeilen.

Nå som vi er kjent med årsakene bak feilen, kan vi nå begynne med metodene som kan hjelpe deg med å fikse Arma 3 referert minnefeilproblem.

Metode 1: Diagnostiser RAM-frekvens

I tilfelle RAM-en din svikter, kan det føre til Arma 3 referert minnefeil. Derfor er det viktig å kjøre et diagnoseverktøy for å sjekke minnet til RAM. Rettidig kontroll av RAM-frekvensen er også viktig for å sikre etterslepende problemer på PC-en din og for å oppdatere den med en høyere frekvens i tilfelle den svikter. Du kan sjekke ut vår guide om hvordan du sjekker RAM-frekvens på Windows 10 for en detaljert og trinnvis beskrivelse av metoden.

Metode 2: Forstørr virtuell minnefil

Å kjøre Arma 3 kan ta en toll på PC-en din, og det kan være vanskelig å håndtere haugedumpene som genereres av spillet. Dette problemet kan løses ved å forstørre den virtuelle minnefilen som hjelper til med å kontrollere disse heap-dumpene av Arma 3.

1. Trykk Windows + R-tastene sammen for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv sysdm.spl i det angitte feltet og trykk Enter-tasten for å åpne vinduet Systemegenskaper.

3. Bytt til kategorien Avansert og klikk på Innstillinger… under Ytelse-delen.

4. Velg kategorien Avansert og klikk på Endre… som vist nedenfor.

5. Fjern merket for Administrer automatisk sidevekslingsfilstørrelser for alle stasjoner.

6. Velg deretter ønsket stasjon og klikk på alternativknappen Egendefinert størrelse. Still inn følgende parametere som instruert nedenfor:

  • Opprinnelig størrelse (MB): 3500 MB

  • Maksimal størrelse (MB): 7000 MB

7. Klikk deretter på Set for å lagre endringene, som uthevet.

8. Til slutt, start PC-en på nytt og sjekk om minnet ikke kunne leses feilen er løst eller ikke.

Metode 3: Kjør SFC og DISM Scan

Å kjøre SFC- og DISM-skanninger reparerer korrupte filer fra Windows-registeret til systemet ditt og hjelper dermed å fikse Arma 3 referert minnefeil. Les vår guide om hvordan du reparerer systemfiler på Windows 10 for å vite mer om disse to verktøyene. Når skanningene er fullført, start PC-en på nytt og kontroller om instruksjonene ved 0x referert minneproblem er løst.

Metode 4: Juster innstillingene for NVIDIA-kontrollpanelet

Hvis du bruker et NVIDIA-grafikkort, kan du løse den refererte minnefeilen ved å justere kontrollpanelinnstillingene. Følg trinnene nevnt nedenfor for å endre innstillingene til NVIDIA:

Merk: Denne metoden er bare for brukere av NVIDIA-grafikkort.

1. Trykk Windows + R-tastene sammen for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn kontroll i det gitte feltet og trykk Enter-tasten for å åpne vinduet for kontrollpanelinnstillinger.

3. Klikk deretter på NVIDIA Kontrollpanel.

4. Klikk på Administrer 3D-innstillinger.

5. I kategorien Programinnstillinger velger du ønsket program fra rullegardinfeltet Velg et program som skal tilpasses.

6. Velg deretter alternativet Integrert grafikk fra rullegardinfeltet Velg foretrukket grafikkprosessor for dette programmet.

7. Til slutt klikker du på Bruk fra bunnen for å lagre endringene.

Metode 5: Oppdater grafikkdriveren

En utdatert eller feil grafikkdriver kan være en annen grunn til at instruksjonene ved 0x referert minnefeil dukker opp på PC-en din mens du starter Arma 3. Oppdater derfor grafikkdriveren ved hjelp av vår guide om 4 måter å oppdatere grafikkdriver i Windows på. 10.

Metode 6: Oppdater Windows OS

Oppdatering av operativsystemet er også viktig når det gjelder å kjøre Arma 3 uten at minnet ikke kunne leses på systemet ditt. Det hjelper med å løse problemer med korrupte filer og reparere dem. Derfor er det viktig å oppdatere Windows, og du kan gjøre det ved hjelp av vår guide om hvordan du laster ned og installerer siste oppdatering for Windows 10.

Metode 7: Utfør Clean Boot

Unødvendige programmer som kjører i bakgrunnen eller tredjepartsprosesser kan være en årsak til problemer med referert minne som til slutt blokkerer Arma 3 fra å kjøre på PC-en. Å utføre en ren oppstart på Windows hjelper med å lukke alle disse prosessene eller eventuelle problemer som forårsaker dette problemet. Du kan sjekke veiledningen vår om Utfør ren oppstart i Windows 10 og implementere det samme for systemet ditt for å løse minnefeilen som ikke kunne leses.

Metode 8: Installer Arma 3 på nytt og fjern korrupte filer

Som diskutert ovenfor, kan korrupte remanente filer være en av årsakene til instruksjonene ved 0x referert minnefeil. Spillere kan møte Arma 3 som krasjer mens de spiller den. Så den beste mulige løsningen for problemet er å installere spillet på nytt og fjerne eventuelle korrupte filer med dataene som kan påvirke installasjonen.

1. Trykk Windows + R-tastene sammen for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv appwiz.cpl i det angitte feltet og trykk Enter-tasten.

3. I Programmer og funksjoner-menyen, finn og høyreklikk på Arma 3-programmet fra listen og klikk på Avinstaller/endre fra kontekstmenyen.

4. Følg deretter instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstalleringsprosessen.

5. Trykk nå Windows + E-tastene sammen for å åpne Filutforsker-applikasjonen.

6A. Naviger deretter til følgende sti:

Users*YOUR USERNAME*DocumentsArma 3

Merk: Her er DITT BRUKERNAVN et eksempel. Du kan erstatte det med det faktiske brukernavnet.

6B. Naviger til følgende sti hvis du bruker Steam for å åpne spillet.

Program files (x86)SteamSteamAppscommonArma 3

7. Finn og høyreklikk på Arma 3-mappen og klikk på Slett, som vist.

8. Fortsett deretter med å starte PC-en på nytt.

9. Last ned Arma 3-spillet på din PC og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonsprosessen.

10. Til slutt starter du spillet ved å bruke installasjonsprogrammet (Steam) i administratormodus. Se om denne metoden løste minnet kunne ikke leses feil for deg.

Metode 9: Gjenopprett Windows

Hvis du vil kjøre PC-en uten Arma 3 referert minnefeil, kan du også velge å gjenopprette systemet. Du kan utføre denne metoden uten å miste dataene dine ved hjelp av systembeskyttelse som oppretter og lagrer gjenopprettingspunkter på datamaskinen. For å vite mer om det, kan du sjekke guiden vår om hvordan du bruker systemgjenoppretting på Windows 10.

Metode 10: Tilbakestill Windows

Tilbakestilling av Windows-PCen er siste utvei hvis du fortsetter å se at minnefeilen ikke kunne leses selv etter å ha prøvd alle de ovennevnte metodene. Denne metoden vil slette alle applikasjoner og drivere som er installert på standard OS-stasjonen, bortsett fra de forhåndsinstallerte. Så, sikkerhetskopier alle viktige data til en ekstern stasjon eller skylagring før du utfører denne metoden, og opprett også et systemgjenopprettingspunkt. Du kan tilbakestille PC-en og til og med beholde dataene dine. For det, sjekk ut vår guide om hvordan du tilbakestiller Windows 10 uten å miste data.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvordan kan jeg sjekke helsen til RAM-en min?

Ans. Du kan sjekke RAM-helsen din ved å kjøre et Windows-minnediagnoseverktøy på systemet.

Q2. Hva er et referanseminne?

Ans. Referanseminne er et langtidsminne til systemet ditt som genererer en referanse til minnet for å ha en tilnærming til kommandert informasjon.

Q3. Hvorfor blir RAM skadet?

Ans. RAM på systemet ditt blir skadet hvis det fjernes mens systemet er slått på eller mens hovedkortet er gjenværende oppladet og RAM fjernes.

Q4. Kan RAM-en repareres?

Ans. Ja, RAM kan repareres av en kompetent tekniker som har ekspertise på å reparere datamaskiner og deres maskinvare.

Q5. Hvordan kan jeg fikse RAM?

Ans. Du kan fikse RAM ved å tømme cachen, starte systemet på nytt, oppdatere programvaren til den nyeste versjonen og slette ubrukte utvidelser.

***

Vi håper at vår guide hjalp deg med å fikse Arma 3 referert minnefeil. Fortell oss hvilken av metodene som var mest nyttig for å gjøre det. Hvis du har flere spørsmål om emnet eller forslag om et annet emne, legg dem igjen nedenfor i kommentarfeltet.

  Hvordan laste ned Google Maps for Windows 11