Slik sletter du PUBG-mobilkontoen din permanent

PlayerUnknown’s Battleground, også kjent som PUBG, er et spill utviklet og utgitt av PUBG Studios, et datterselskap av Krafton, som er veldig populært over hele verden. Spillet har over 100 millioner pluss nedlastinger og har samme antall aktive daglige brukere. PUBG er tilgjengelig på nesten alle plattformer som iOS, Android, Windows, PlayStation og Xbox. Det er et flerspillerspill og lar deg spille med vennene dine i et lag og kan også talechatte under spillet. Hvis du er avhengig av dette spillet og nå ønsker å slette PUBG-mobilkontoen fra Google Play, vil denne artikkelen absolutt hjelpe deg. Les denne artikkelen til slutten for å forstå hvordan du sletter PUBG-mobilkontoen din permanent. Den vil også veilede deg om å slette PUBG-konto på PC og lære om du virkelig kan slette PUBG-mobilkonto fra Facebook.

Slik sletter du PUBG-mobilkontoen din permanent

Du kan slette din PUBG mobilkonto permanent ved å kontakte PUBG mobil kundeservice fra SETTINGS. Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer det samme i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

Merk: Følgende trinn utføres på Battlegrounds Mobile India (tidligere PUBG Mobile India), og illustrasjonene er også vedlagt fra det samme spillet. Dette flerspillerspillet ble publisert av Krafton eksklusivt for spillere i India. Hvis du bruker den globale PUBG-versjonen på mobil, verifiser trinnene nedenfor før du gjør endringer i appen eller kontoen din.

  Hvordan fikse PUBG som ikke er autorisert på plattformen din

Hvorfor er PUBG populær i India?

PUBG er ikke bare populær i India, men over hele verden. Det er noen grunner til at dette spillet ble så populært i India. Årsakene er som følger:

  • PUBG fungerer på nesten alle større plattformer (Android, iOS, Windows, Xbox og PS).
  • Du kan spille dette spillet for billigere Internett og rimelige smarttelefoner med gode maskinvarespesifikasjoner i India.
  • Minste maskinvarekrav for PUBG mobile og PUBG mobile lite var 1 GB RAM.
  • Mobilversjonene av PUBG er gratis å laste ned i Play Store og App Store.
  • Spillet kommer med flott grafikk og flerspiller også.
  • Det gir en full opplevelse av krig, våpen og kjøretøy.

Når bør du slette PUBG-mobilkontoen din?

Å spille et hvilket som helst spill innenfor grensene vil ikke påvirke kroppen din mentalt og fysisk. PUBG er et morsomt spill, men hvis du er for avhengig, er det på tide å bli kvitt det. Du kan enten slette dette spillet. Hvis du vil bli kvitt dette spillet permanent, kan du tenke på å slette PUBG-mobilkontoen din. Hvis PUBG-mobilkontoen din noen gang ble hacket i dette tilfellet, bør du umiddelbart vurdere å slette kontoen din.

Hvordan kan du slette PUBG-mobilkontoen din?

Så du har endelig bestemt deg for å slette PUBG-mobilkontoen din. Sletting av en konto vil slette alle dataene dine i spillet, og når en konto er slettet, kan den ikke gjenopprettes. Følg trinnene nedenfor for hvordan du sletter PUBG-mobilkontoen din permanent:

Merknad 1: Fungerer for både iOS og Android. Sørg også for at du kjører den nyeste versjonen av spillet.

  Reparer PUBG som ikke fungerer på Windows 10

Merknad 2: Hvis du bruker en mobilemulator på PC-en, kan du også vurdere å slette PUBG-kontoen på PC-en ved hjelp av den.

1. Start PUBG mobilspill.

2. Trykk på pil opp-ikonet nederst i høyre hjørne.

3. Trykk på INNSTILLINGER.

4. Trykk på Kundeservice.

5. Fra Hjelp-skjermen trykker du på chat-ikonet øverst til høyre på skjermen.

6. Skriv inn og send melding om Slett konto, og supportteamet vil kontakte deg innen 24 timer. Slik kan du også fortsette å slette PUBG-konto på PC med en mobilemulator.

Hva skjer etter at du har slettet PUBG-mobilkonto?

Etter å ha visst hvordan du sletter PUBG-mobilkontoen din permanent, bør du også vite konsekvensene. Når du har slettet PUBG-mobilkontoen din, er konsekvensene:

  • Du kan ikke gjenopprette den igjen. Å slette en PUBG-konto er en enveisprosess. Det kan ikke angres.
  • Kontoen du har slettet vil slette alle dine prestasjoner i spillet, skins, mynter og andre data knyttet til kontoen din.
  • PUBG-spillerprofilen din blir usynlig for alle vennene dine i spillet.

Så tenk på nytt før du sletter PUBG-kontoen på PC eller mobil.

Kan du få tilbake dataene dine etter å ha slettet kontoen?

Nei, du kan ikke få tilbake dataene dine når du har bedt om å slette PUBG-mobilkontoen din. Alle dataene som var knyttet til kontoen din vil bli slettet permanent. Du kan laste ned dataene dine før du sletter kontoen din. Sletting av PUBG-mobilkontoen er en enveisprosess og kan ikke angres.

Kan du slette dataene dine i spillet uten å slette kontoen?

Nei, du kan ikke slette dataene dine i spillet uten å slette PUBG-kontoen din. Det er ingen mulighet til å gjøre det. Selv om du prøver å avinstallere spillet eller slette dataene, vil alle dataene som er koblet gjennom kontoen din komme tilbake når du logger på igjen.

  Hvordan blir jeg med på en PUBG-testserver

Hvordan sletter jeg PUBG-mobilkonto fra Google Play permanent?

Du kan slette PUBG-mobilkontoen ved å følge disse enkle trinnene for hvordan du sletter PUBG-mobilkontoen permanent fra Google Play:

1. Åpne Play Spill-appen på mobilen.

2. Trykk på ikonet med tre prikker i øvre høyre hjørne.

3. Trykk på Innstillinger.

4. Fra Innstillinger-menyen, trykk på Slett Play Spill-konto og data.

5. Trykk på Slett-alternativet ved siden av PUBG Mobile.

6. Trykk på Slett permanent fra popup-vinduet for å slette kontoen permanent.

Kan du slette PUBG-mobilkonto fra Facebook permanent?

Det er ingen måte du kan slette PUBG mobilkonto fra Facebook. Facebook har ingen rettigheter over PUBG mobil til å manipulere brukerens data og kontoer. Du kan koble fra din tilkoblede PUBG-mobilkonto fra Facebook, men du kan ikke slette den. Fremgangsmåten for det er som følger:

Merk: Sørg for at PUBG-mobilkontoen din er koblet til Facebook-kontoen din.

1. Åpne PUBG-mobilappen og trykk på pil opp-ikonet.

2. Trykk på INNSTILLINGER.

3. Trykk på Koble fra kontoer under Kontoinnstillinger.

4. Trykk på Ja fra forespørselen for å koble fra Facebook-kontoen din fra PUBG mobil.

5. Åpne Facebook-kontoen din i nettleseren.

6. Klikk på profilikonet > Innstillinger og personvern > Innstillinger, som vist nedenfor.

7. Rull ned i venstre rute og klikk på Apper og nettsteder.

8. Klikk på Fjern ved siden av PUBG Mobile for å koble fra PUBG-mobilkontoen.

9. Igjen klikker du Fjern fra popup-vinduet for bekreftelse.

Kan du koble fra PUBG-mobilkontoen din fra spillet?

Ja, du kan koble fra PUBG-mobilkontoen din fra spillet. I tidligere versjoner var det mulighet for innlogging som gjest. Du kan enkelt koble fra Facebook- og Google-kontoene dine ved å bruke PUBG-mobilspillet. Men i den nyeste versjonen kan du bare koble fra Facebook-kontoen din fra spillet.

***

Så vi håper du har forstått hvordan du sletter PUBG-mobilkontoen din permanent med de detaljerte trinnene for å hjelpe deg. Du kan gi oss spørsmål om denne artikkelen eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.