Slik blokkerer du noen på Messenger

Messenger er en offisiell meldingsapp fra Facebook som lar brukere sende tekst-, video- og taleanrop med alle vennene sine på Facebook og Instagram. Det er en alt-i-ett meldingsapp som er tilgjengelig gratis for nedlasting fra App Store og Play Store. Hvis en annen bruker irriterer deg på Messenger, kan du blokkere dem eller begrense dem for å minimere interaksjonene dine med dem. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å veilede hvordan du blokkerer noen på Messenger uten at de vet det, hvordan du kan chatte med noen på Facebook uten Messenger, og hvordan du bruker forsvinningsmodus på Messenger.

Slik blokkerer du noen på Messenger

Du kan blokkere en ønsket Messager-kontakt fra Kontakter-menyen i Personer-fanen. Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer det samme i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

Hvordan chatter du med noen på Facebook uten Messenger?

Følg disse trinnene for å chatte med noen på Facebook uten Messenger-appen:

  Slik fjerner du blokkering av noen på Messenger

Merk: Fungerer kun med nettversjonen av Facebook.

1. Logg inn på Facebook-kontoen din.

2. Klikk på Messenger-ikonet.

3. Klikk på Se alt i Messenger.

4. Klikk på rediger chat-ikonet for å starte en ny chat.

5. Skriv inn ønsket persons navn som du vil chatte med.

6. Klikk på profilen deres og skriv inn meldingen for å starte samtalen.

Hvordan blokkerer du noen fra å sende deg meldinger på Messenger?

For å blokkere noen på Messenger, følg disse trinnene for hvordan du blokkerer noen på Messenger:

1. Åpne Messenger-appen på telefonen.

2. Trykk på kategorien Personer fra den nederste linjen.

3. Trykk på Kontakter-ikonet øverst til høyre på skjermen.

4. Velg ønsket person fra kontaktlisten og trykk og hold profilen.

5. Velg Blokker fra menyen.

6. Trykk på Blokker meldinger og anrop.

7. Trykk på BLOKKER for å bekrefte valget og blokkere personen.

Vil noen vite om du blokkerer dem?

Nei, ingen vil umiddelbart kunne legge merke til om du blokkerte dem. Blokkering av noen varsler ikke personen, og Facebook-kontoen din mottar ingen meldinger og anrop fra den blokkerte kontoen. Men du vil fortsatt være venn med personen på Facebook. Etter noen dager vil personen begynne å legge merke til at alle meldingene de sender til deg ikke mottar noen svar, og Messenger-kontostatusen din vises alltid offline. Den eneste grunnen bak dette er at personen har blokkert deg.

Hva ser de når du blokkerer noen på Messenger?

Etter å ha visst hvordan du blokkerer noen på Messenger, vil du gjerne vite konsekvensene. Konsekvensene er:

  • Når du blokkerer noen på Messenger, kan de fortsatt se Facebook- eller Instagram-innleggene dine og kan like innlegget, kommentere det og tagge deg i innlegget deres.
  • Du og personen du blokkerte på Messenger vil ikke lenger kunne sende meldinger eller ringe.
  • Du vil ikke motta noen varsler om anrop og meldinger til den blokkerte kontoen.
  Slik slår du av varsler i Facebook Messenger

Kan du blokkere noen på Messenger uten at de vet det?

Ja, du kan blokkere noen på Messenger uten at de vet det. Blokkering av noen vil ikke sende noe varsel til personen. Personen vil ikke lenger kunne samhandle med deg på Messenger. Alle meldingene vil bli blokkert og skjult for deg. Hvis noen mobber eller irriterer deg på Messenger, bør du bruke denne blokkeringskontofunksjonen. Det er en flott sikkerhetsfunksjon.

Kan noen fortsatt se meldingen din etter at du har blokkert dem?

Ja, personen kan fortsatt dine tidligere meldinger selv etter at du blokkerer dem. Etter blokkering kan personen se de tidligere samtalene med deg. Men alle de nye meldingene han sender deg vil ikke lenger være synlige for deg.

Kan du se om noen leser meldingen din hvis du blokkerte dem?

Ja, du kan se om noen leser meldingen din hvis du blokkerte dem. Du kan bare vite statusen til disse meldingene før du blokkerer dem. Etter blokkering vil du og personen ikke kunne samhandle med hverandre. Hvis personen har lest meldingen din, vil en liten innringet versjon av vedkommendes profilbilde vises under meldingen.

Kan du blokkere noen på Messenger, men fortsatt være venner?

Ja, du kan blokkere noen på Messenger og fortsatt være venn med personen på Facebook og Instagram. Du kan velge alternativet Blokker alle meldinger og anrop på Facebook Messenger når du blokkerer. Det som vil skje er at du bare blokkerer den personen på Messenger. Du vil fortsatt være venner med dem på Facebook.

  Hvordan laste ned alle bilder fra en Messenger-samtale

Hvordan kan du vite om noen har blokkert deg på Messenger?

For å vite om noen har blokkert deg på Messenger, kan du prøve disse metodene:

  • Send en melding til personen du mistenker kan ha blokkert deg på Messenger. Hvis det er et sirkelikon uten hake, har ikke personen mottatt meldingen din. Det kan også bety at personen kan ha deaktivert kontoen sin.
  • Se etter Facebook-kontoen deres om den eksisterer eller ikke. Hvis det finnes, sjekk om de har lagt ut noe nylig eller ikke.

  • Opprett en annen konto og send dem en melding hvis du mottar et svar eller hvis meldingen sendes til personen. Da er det klart at personen har blokkert kontoen din på Messenger, og du kan ikke sende sms til vedkommende nå.

Hva er Vanish Mode på Messenger?

Vanish-modus er ende-til-ende-kryptert, og alle meldingene du sender til personen vil bli slettet fra din og personens konto når personen leser meldingen. Samtalen forblir privat, og den meldingen blir slettet etter hvert som noen fra de to leser dem. På grunn av sikkerhetsårsaker var forsvinningsmodusen på Messenger tilgjengelig på de tidligere versjonene og er ikke lenger tilgjengelig på den nyere versjonen av Facebook Messenger.

Hvordan sletter du noen fra My Messenger?

For å slette en ikke-Facebook- eller Instagram-venn, følg disse enkle trinnene:

1. Start Messenger-appen og trykk på Personer-fanen.

2. Trykk på Kontakter-ikonet.

3. Trykk og hold den ønskede kontakten og trykk på Blokker.

4. Trykk på Blokker meldinger og anrop > BLOKKER.

5. Bytt nå til Chat-fanen.

6. Trykk og hold den samme chatten for kontakten du nettopp blokkerte.

7. Trykk på Slett.

***

Vi håper at denne artikkelen har hjulpet deg med å lære hvordan du blokkerer noen på Messenger og mer om forsvinningsmodus på Messenger. Del gjerne din erfaring med å lese denne artikkelen. Hvis du har spørsmål eller forslag, vennligst slipp dem i kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære videre.