Rett opp World of Warcraft-feil 51900101 i Windows 10

Siden utgivelsen har World of Warcraft vært snakk om byen, og det forblir helt sikkert enestående i andre populære streamingspill. Likevel, som alle spill og applikasjoner, er World of Warcraft heller ikke uten feil. Det har sine egne feil, og et av de mest rapporterte problemene er WOW-feil 51900101. Dette fører til at spillet kobles fra tilfeldig, og det vil skynde deg å starte fra begynnelsen. Dette problemet er også forbundet med spillets krasjproblemer. Hvis du sliter med hvordan du løser dette problemet på din Windows 10 PC, vil denne veiledningen hjelpe deg mye med å fikse det samme. Alle metodene nevnt i denne guiden vil hjelpe deg å oppnå en stabil forbindelse til spillet uten noen feil. Så fortsett å lese!

Hvordan fikse World of Warcraft-feil 51900101 i Windows 10

Det er så mange grunner knyttet til World of Warcraft 51900101 på din Windows 10 PC. Likevel er noen viktige årsaker listet opp nedenfor.

  • Battle.net mangler administratortilgang.
  • Korrupte data i spillinstallasjonsmappen.
  • Redigeringstillatelser mangler.
  • Antivirusprogrammet blokkerer noen funksjoner i spillet eller selve spillet.
  • Windows Defender-brannmur blokkerer programmet.
  • Utdaterte operativsystem og PC-drivere.
  • Korrupte spilldata.

Gå nå videre til neste seksjon for å lære feilsøkingsmetodene for WOW WOW 51900101-feil. Les og implementer de nedenfor diskuterte metodene i din Windows 10-datamaskin for WOW-feil 51900101-fiks og for å forhindre det samme.

Grunnleggende feilsøkingsmetoder

1. Start PC-en på nytt

Det generelle trikset for å løse alle de midlertidige feilene forbundet med World of Warcraft er å starte datamaskinen på nytt. Du kan starte PC-en på nytt ved å følge trinnene.

1. Naviger til Windows Power User-menyen ved å trykke på Windows- og X-tastene samtidig.

2. Velg Slå av eller logg av.

3. Klikk til slutt på Start på nytt.

Når du har startet spillet på nytt, sjekk om du kan få tilgang til spillet uten feil.

2. Sjekk spillkrav

Hvis du står overfor WOW 51900101-problemet ved oppstart, må du sjekke de grunnleggende kravene til spillet og sørge for at PC-en din tilfredsstiller dem.

  • OS: Windows 7 64-bit.

  • CPU: Intel Core i5-760, AMD FX-8100.

  • GPU: NVIDIA GeForce GTX 560 2GB, AMD Radeon HD 7850 2GB, eller Intel HD Graphics 530 (45W TDP med 8 GB system-RAM).

  • RAM: 4 GB RAM (8 GB for integrert grafikk som Intel HD Graphics-serien).

  • Lagring: 70 GB ledig plass 7200 RPM HDD.

3. Sørg for riktig nettverkstilkobling

Ustabil internettforbindelse fører til WOW-feil 51900101, også hvis det er noen hindringer mellom ruteren og datamaskinen, kan de forstyrre det trådløse signalet og forårsake periodiske tilkoblingsproblemer. Du kan kjøre en hastighetstest for å vite det optimale nivået av nettverkshastighet som kreves for riktig tilkobling.

Sørg for at enheten din tilfredsstiller kriteriene nedenfor.

  • Finn signalstyrken til nettverket ditt, og hvis den er veldig lav, fjern alle hindringene mellom veien.
  • Unngå for mange enheter koblet til samme nettverk.
  • Kjøp alltid et modem/ruter verifisert av din Internett-leverandør (ISP), og de er fri for konflikter.
  • Ikke bruk gamle, ødelagte eller skadede kabler. Bytt ut kablene om nødvendig.
  • Sørg for at ledningene fra modemet til ruteren og modemet til veggen er stabile og ikke forstyrres.

Hvis det er noen Internett-tilkoblingsproblemer, sjekk guiden vår Slik feilsøker du nettverkstilkoblingsproblemer på Windows 10 for å feilsøke det samme.

4. Oppdater Windows

Du kan også utrydde feil i datamaskinen og spillet ved å oppdatere operativsystemet. Forsikre deg alltid om at du har oppdatert Windows-operativsystemet ditt og hvis det er noen oppdateringer som venter i aksjon, bruk guiden vår Hvordan laste ned og installere siste oppdatering for Windows 10

Etter å ha oppdatert Windows-operativsystemet, sjekk om du kan koble til WOW-spillserveren uten feil.

5. Oppdater grafikkdrivere

World of Warcraft, som er et grafisk intensivt spill, er grafikkdriveren din avgjørende viktig for spillopplevelsen din. Hvis driverne er utdaterte eller defekte, sørg for at du oppdaterer dem. Du kan søke etter de nyeste utgivelsene av drivere fra de offisielle nettstedene, eller du kan oppdatere dem manuelt. Følg guiden vår 4 måter å oppdatere grafikkdrivere i Windows 10 for å oppdatere driveren og sjekke om du har fikset WOW-feil 51900101.

6. Tilbakestill GPU-driveroppdateringer

Noen ganger kan gjeldende versjon av GPU-drivere forårsake WOW-feil 51900101, og i dette tilfellet må du gjenopprette tidligere versjoner av installerte drivere. Denne prosessen kalles tilbakestilling av drivere, og du kan enkelt rulle tilbake datamaskindriverne til deres tidligere tilstand ved å følge vår guide Hvordan tilbakestille drivere på Windows 10.

7. Installer grafikkdrivere på nytt

Hvis du fortsatt møter World of Warcraft 51900101 etter å ha oppdatert de grafiske driverne, må du installere enhetsdrivere på nytt for å fikse eventuelle inkompatibilitetsproblemer. Det er flere måter å installere drivere på datamaskinen på nytt. Likevel kan du enkelt installere grafiske drivere på nytt som instruert i vår guide Hvordan avinstallere og installere drivere på Windows 10.

Etter å ha installert GPU-drivere på nytt, sjekk om du kan få tilgang til World of Warcraft uten feil.

8. Deaktiver antivirus midlertidig (hvis aktuelt)

Noen inkompatible antivirusprogrammer installert på datamaskinen din vil forårsake WOW-feil 51900101. For å unngå konflikter må du sørge for sikkerhetsinnstillingene til Windows 10-datamaskinen og sjekke om de er stabile eller ikke. For å finne ut om antiviruspakken er årsaken til WOW feilkode 5190010, deaktiver den en gang og prøv å koble til et nettverk. Les guiden vår om hvordan du deaktiverer antivirus midlertidig på Windows 10 og følg instruksjonene for å deaktivere antivirusprogrammet midlertidig på PC-en.

Hvis du har en løsning på problemet etter at du har deaktivert antivirusprogrammet på datamaskinen, anbefales det å avinstallere programmet fullstendig fra PC-en. Les vår guide Tving avinstaller programmer som ikke avinstalleres i Windows 10 for å avinstallere antivirusprogrammet på datamaskinen.

Metode 1: Kjør WoW som administrator

Dette er en av de vanligste årsakene til WOW 51900101 på din Windows 10 PC. Visse tillatelser og funksjoner kan bare nås hvis du har gitt administratorrettigheter til World of Warcraft-spillet. I dette scenariet kan du fikse WOW feilkode 51900101 ved å følge instruksjonene nedenfor.

1. Høyreklikk på World of Warcraft-snarveien på skrivebordet eller naviger i installasjonsmappen og høyreklikk på den.

2. Velg nå Egenskaper.

3. Bytt deretter kategorien Kompatibilitet og merk av for Kjør dette programmet som administrator.

4. Til slutt klikker du på Bruk > OK for å lagre endringene.

Metode 2: Lukk bakgrunnsoppgaver

Flere brukere har bekreftet at WOW-feil 51900101 kan løses ved å lukke alle bakgrunnsoppgavene som kjører på din PC. For å implementere oppgaven, følg vår guide Hvordan avslutte oppgaven i Windows 10, og fortsett som instruert.

Når du har lukket alle bakgrunnsprosessene, sjekk om du var i stand til å fikse feilkode 5190010 i WOW.

Metode 3: Gi nytt navn til cache, grensesnitt og WTF-mapper

Det er få spillfiler som ligger i mapper som Cache, Interface og WTF som er ansvarlige for å lagre grunnleggende informasjon om spillet, fremdriften og innstillingene. Hvis de er korrupte, vil du møte WOW feilkode 5190010. Så du anbefales å gi nytt navn til mappene og sjekke om det fungerer.

1. Lukk alle prosesser som kjører i bakgrunnen som instruert i metoden ovenfor og trykk Windows + E-tastene sammen for å åpne Filutforsker.

2. Naviger nå til følgende stedsbane som vist.

C:Program Files (x86) World of Warcraft

3. Finn nå følgende mapper og høyreklikk på dem. Deretter velger du Gi nytt navn som vist.

4. Gi nytt navn til mappene til noe som henholdsvis Cacheold, Interfaceold, WTFold.

5. Når du har gitt nytt navn til disse mappene, start spillet på nytt og sjekk om du kan fikse feilkode 5190010 på din Windows 10 PC.

Metode 4: Slett WOW Cache-mappe

Flere brukere møter WOW-feil 51900101 under oppstarten, og dette problemet kan løses når cache-mappen fjernes fullstendig fra datamaskinen din. Alle de midlertidige filene i spillet vil bli slettet og neste påfølgende oppstart vil starte spillet uten noen feil. Hvis det ikke fungerer for deg å gi nytt navn til mappene, vil instruksjonene nedenfor hjelpe deg med det.

1. Gå til World of Warcraft-mappen som instruert i metode 3 ovenfor.

2. Høyreklikk deretter på Cache-mappen og velg Slett-alternativet som vist.

Sjekk om du har fikset World of Warcraft 51900101 feil.

Metode 5: Endre skrivebeskyttet attributt

World of Warcraft-spillet vil kjøre uten feil når du har gitt riktige innstillinger for egendefinerte attributter i UAC (User Account Control). Hvis i tilfelle spillet og dets komponenter bare har skrivebeskyttede komponenter, kan du ikke endre eller oppdatere World of Warcraft. Dette resulterer i WOW 51900101 på din PC. I dette tilfellet endrer du skrivebeskyttet attributt for spillet som instruert nedenfor.

1. Start File Explorer og åpne World of Warcraft-mappen.

2. Høyreklikk nå Wow.exe-installasjonsfilen og velg Egenskaper.

3. Bytt nå til Generelt-fanen og fjern merket i boksen ved siden av Skrivebeskyttet ved siden av Attributter-delen som vist.

4. Klikk deretter på Bruk > OK for å lagre endringene.

Metode 6: Reparer systemfiler

Hvis det er noen manglende eller skadede filer på din Windows 10-PC, vil du møte WOW-feil 51900101. Likevel reparerer du disse korrupte filene ved å bruke innebygde verktøy, nemlig System File Checker og Deployment Image Servicing and Management. Les vår guide om hvordan du reparerer systemfiler på Windows 10 og følg trinnene som instruert for å reparere alle dine korrupte filer.

Når du har fullført skanningen, vil den vise en av disse meldingene:

  • Windows Resource Protection fant ingen integritetsbrudd.
  • Windows Resource Protection kunne ikke utføre den forespurte operasjonen.
  • Windows Resource Protection fant korrupte filer og reparerte dem.
  • Windows Resource Protection fant korrupte filer, men klarte ikke å fikse noen av dem.

Vent på bekreftelsen 100 % fullført og sjekk om datamaskinen din er i stand til å fikse WOW feilkode 5190010.

Metode 7: Kjør Full Diskopprydding

Få brukere har foreslått at å rydde litt diskplass på PC-en har hjulpet dem med å finne ut WOW-feilkode 5190010. Dette vil gjøre det mulig for datamaskinen å installere nye filer når det er nødvendig, noe som vil hjelpe deg med å fikse problemet.

Hvis det er minimum tilgjengelig plass på datamaskinen din som bidrar til den diskuterte feilkoden i WOW, følg veiledningen vår for å bruke Diskopprydding i Windows 10 som hjelper deg med å fjerne alle unødvendige filer på datamaskinen.

Metode 8: Kjør Blizzard Repair Tool

Hvis du fortsatt ikke kunne fikse WOW-feil 51900101, kan det være noen sjanser for at PC-en din har noen skadede spillfiler. Skadede filer kan fylle datamaskinen din på grunn av en overbeskyttende antiviruspakke eller på grunn av en oppdateringsfeil. Heldigvis kan du løse alle disse korrupte spillfilene automatisk ved hjelp av et innebygd verktøy fra Blizzard. Her er noen instruksjoner for å kjøre Battle.net Repair-verktøyet.

1. Som du gjorde tidligere, naviger til katalogen til Wow.exe-oppsettfilen og velg Kjør som administrator som vist.

2. Hvis du blir bedt om av vinduet Brukerkontokontroll, klikker du Ja for å fortsette.

3. Bytt nå til Spill-fanen øverst i vinduet og velg World of Warcraft fra listen.

4. Klikk deretter på Alternativer etterfulgt av Skann og reparer fra rullegardinlisten.

5. I den neste ledeteksten klikker du på Begynn skanning og venter til prosessen er fullført.

6. Til slutt, start spillet på nytt og sjekk om du kan fikse WOW 51900101-feilen.

Metode 9: Endre Windows Defender-brannmurinnstillinger

Du vil også møte WOW 51900101, på grunn av en overreaktiv eller overbeskyttende antiviruspakke på din Windows 10-datamaskin. Dette forhindrer koblingen mellom spillstarteren og serveren. Så for å fikse dette problemet, kan du hviteliste World of Warcraft i brannmurinnstillingene eller deaktivere problemet midlertidig.

Alternativ I: Hviteliste World of Warcraft

For å tillate World of Warcraft i din Windows Defender-brannmur, følg vår veiledning Tillat eller blokker apper gjennom Windows-brannmuren og implementer trinnene som instruert.

Alternativ II: Deaktiver brannmur (anbefales ikke)

Hvis du ikke vet hvordan du deaktiverer Windows Defender-brannmuren, vil vår guide Hvordan deaktivere Windows 10-brannmuren hjelpe deg med det.

Alternativ III: Opprett ny regel i brannmur

1. Trykk på Windows-tasten og skriv inn Windows Defender-brannmur med avansert sikkerhet. Klikk deretter Åpne.

2. Nå, i venstre rute, klikk på Inbound Rules som vist.

3. Deretter, i høyre rute, klikker du på Ny regel… som vist.

4. Pass på at du velger Program-alternativet under Hvilken type regel vil du opprette? menyen og klikk Neste> som vist.

5. Klikk deretter Bla gjennom…-knappen som tilsvarer Denne programbanen: som vist.

6. Naviger deretter til C:Program Files (x86) World of Warcraft-bane og dobbeltklikk på oppsettfilen. Klikk deretter på Åpne-knappen.

7. Deretter klikker du Neste > i vinduet New Inbound Rule Wizard-vinduet som vist.

8. Velg nå alternativknappen ved siden av Tillat tilkobling og klikk Neste > som vist.

9. Sørg for at boksene Domene, Privat, Offentlig er valgt, og klikk på Neste > som vist.

10. Legg til et navn til den nye regelen din og klikk Fullfør.

Ferdig! Sjekk om du har rettet feilkode 5190010 i WOW er rettet eller ikke.

Metode 10: Installer World of Warcraft på nytt

Eventuelle feilkonfigurerte filer i World of Warcraft vil føre til WOW 51900101 selv om du har fulgt alle de ovenfor omtalte metodene og oppdatert alle ventende handlinger. Så i dette tilfellet har du ingen annen mulighet enn å installere spillet på nytt. Her er hvordan du gjør det.

1. Trykk på Windows-tasten og skriv inn Apper og funksjoner. Klikk deretter Åpne.

2. Søk nå i World of Warcraft i listen og klikk på den. Deretter velger du Avinstaller.

3. Hvis du blir bedt om det, klikker du på Avinstaller igjen.

4. Gå deretter til Blizzards offisielle side for å laste ned World of Warcraft for Windows PC.

5. Klikk deretter på Last ned for Windows og vent til spillet er installert på PC-en.

6. Naviger til Mine nedlastinger i Filutforsker og dobbeltklikk på installasjonsfilen for å kjøre programmet.

7. Følg instruksjonene på skjermen for å installere spillet på din Windows 10 PC.

8. Til slutt, restart spillet, og nå vil du ha fikset WOW feilkode 5190010.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne fikse WOW-feil 51900101 i Windows 10. Fortell oss hvilken metode som fungerte best for deg. Også, hvis du har spørsmål/forslag angående denne artikkelen, kan du gjerne slippe dem i kommentarfeltet.

  Slik setter du opp og tester mikrofonen din i Windows 11