6 beste gaming VPN for jevn spilling og sikkerhet

Den beste spill-VPN-en lar deg enkelt få tilgang til geo-begrensede spill, forhindre DDoS-angrep, senke ping, unngå struping og ha en suveren spillopplevelse.

Så hvis du ikke bruker en gaming VPN, kan det hende du mangler en viktig del av spilloppsettet ditt.

Tross alt vil ikke det RGB-opplyste mekaniske tastaturet, spillmusen og avanserte GPUen beskytte deg mot DDoS-angrep.

Mens du spiller et spill seriøst, vil du forvente en stabil forbindelse. Du kan imidlertid miste spillet ditt midt i mellom på grunn av noen problemer. Dessuten kan det å spille spill kontinuerlig i timevis føre til forsinkelser, dårlig internettforbindelse og andre problemer.

Men hvis du bruker en pålitelig spill-VPN, trenger du neppe å kompromittere noe. Det vil hjelpe deg å holde deg på toppen av spillerne og vinne hvert nivå. Du kan også skjule IP-adressen din og få tilgang til de nyeste online spillene som er utgitt i andre land ved å endre serverplasseringen.

Du skjønner, det er mange fordeler med å bruke en gaming VPN. Men å finne riktig spill-VPN for jevn spilling kan være vanskeligere, siden noen VPN-er kanskje ikke fungerer slik du ønsker.

Dette er grunnen til at jeg skal diskutere noen av de beste spill-VPN-ene som er tilgjengelige på markedet som tilbyr den beste tjenesten.

Men før det, la oss diskutere hva gaming VPN-er er og hvorfor du bør bruke en.

Hva er en VPN?

Virtual Private Network (VPN) er en teknologi som hjelper deg med å etablere en sikker og beskyttet forbindelse mens du bruker offentlige nettverk. Den krypterer internettrafikken din og skjuler din online identitet. Videre gjør det det vanskelig for en tredjepart å spore dine online aktiviteter eller stjele data.

Å bruke en skikkelig VPN vil øke funksjonaliteten, bedre administrasjon av private nettverk, avansert sikkerhet og mer. Du kan få tilgang til ressursene du synes er vanskelig å få tilgang til via nettleseren din.

Med enkle ord gir VPN en sikret tunnel som du kan bruke for å få tilgang til alle lands ressurser uten å vise identiteten din. Det sikrer ikke bare identiteten din, men beskytter også dataene dine mot å bli stjålet på grunn av DDoS-angrep. En VPN kan også sikre nettverket ditt når du bruker Wi-Fi.

Hvorfor trenger du en VPN for spilling?

Du kan ha glede av å spille de nyeste spillene på din PC, PlayStation eller Xbox.

Men er du klar over ditt personvern og sikkerhet?

Vel, du burde.

En premium gaming VPN vil opprettholde sikkerhetsbehovene dine og forbedre spillingen din. La oss finne ut noen av fordelene ved å bruke en gaming VPN.

Beskyttelse mot DDoS-angrep

DDoS-angrep er vanlige i nettspill og nettsteder. Hackere sender mange forespørsler om gangen for å blokkere forbindelsen, starte den ondsinnede koden deres og skaffe informasjonen de ønsker. Når du spiller med din faktiske IP-adresse, blir informasjonen din tilgjengelig som hackere kan misbruke.

Bruk av en VPN vil skjule IP-adressen din, noe som gjør det vanskelig for en hacker å få tilgang til den nøyaktige plasseringen din.

  Hvordan få NordVPN-konto gratis

Sikrer tilkoblingen din

Offentlig Wi-Fi er tilgjengelig nesten overalt, og mange spillere bruker dette nettverket til å spille spill. Men mesteparten av tiden er denne forbindelsen ikke sikker og kan resultere i mange trusler, for eksempel:

  • Wi-Fi snoking og snusing
  • Ukrypterte nettverk
  • Skadevare
  • Man-in-the-midten-angrep

En premium gaming VPN vil beskytte deg mot slike risikoer.

Hindrer struping av båndbredde

Mange Internett-leverandører bremser eller struper båndbredden din av mange grunner. Avhengig av trafikken din, begrenser ISP båndbredden din. Men for en jevn spillopplevelse trenger du bedre tilkobling mens du spiller. En god VPN ville være i stand til å forhindre struping av båndbredde, slik at du kan spille favorittspillet ditt uten å gå på kompromiss med hastigheten.

Omgår geo-restriksjoner

Premium VPN-er har VPN-servere i mange regioner. Dette lar deg få tilgang til alle regioners ressurser uten å vise identiteten din. For eksempel, hvis du er i USA og ønsker å koble til britiske spillere, vil VPN vise deg veien.

Videre er noen spill utgitt i visse områder og senere spredt over hele verden. Med en gaming-VPN kan du få tilgang til disse spillene ved å endre VPN-serverplasseringen.

Funksjoner til en Gaming VPN

Mens du velger den beste spill-VPN for deg, bør du vurdere noen viktige funksjoner:

  • OS-støtte
  • Samtidige tilkoblinger
  • Båndbredde
  • Delt tunneling
  • Pengene tilbake-garanti
  • Kundeservice
  • Betalingsmetoder
  • Retningslinjer for ingen logger
  • VPN-protokoller
  • VPN-automatisering
  • Droppbryter
  • Krypteringstyper
  • Lekkasjebeskyttelse
  • Skadelig programvare og annonseblokkere
  • Alternativer for IP-adresser

La oss nå se noen beste spill-VPN-er.

OctoVPN

Få den fantastiske DDoS-beskyttede VPN-en for en utrolig spillopplevelse OctoVPN, som kommer med over 38 DDoS-beskyttede lokasjoner. Den tilbyr mye mer moro med spill-VPN enn en vanlig VPN og er tilgjengelig for Android- og iOS-enheter.

Spill favorittspillene dine online uten frykt for å tape et spill bare på grunn av dårlig tilkobling. OctaVPN beskytter internettforbindelsen din mot DDoS-angrep. Den maskerer også din fysiske plassering slik at ingen kan spore den nøyaktige plasseringen din.

OctaVPN oppdaterer regelmessig sine anti-DDoS-regler og en tilpasset brannmur slik at du blir beskyttet mot uberettigede angrep. Personvernet ditt er OctaVPNs prioritet, og derfor gir det en respektabel personvernpolicy og kryptering av militærkvalitet.

Du vil få Discord, e-post og push-varsler umiddelbart når OctaVPN oppdager et angrep på spillserveren din. Det er den eneste gaming VPN-leverandøren som ikke har noen IP-forbud på PSN. Du kan velge mellom vanlige VPN- eller private VPN-servere og sikre spillopplevelsen din.

Enten du har en enkelt enhet eller flere enheter, vil du få de samme fordelene i hver plan. Prisen for en fantastisk spillopplevelse med sikkerhet på høyt nivå starter på $4,99/måned.

ExpressVPN

Opplev minimum etterslep, lave ping, høy tilgjengelighet av internettforbindelsen din og forbedret tilkobling med ExpressVPN. Å ha ExpressVPN ved din side vil hjelpe deg mye hvis du er en online gamer. Det vil hjelpe deg å maskere IP-adressen din for å unngå DDoS-angrep.

ExpressVPN har en kill-switch, delt tunnelering, lekkasjebeskyttelse, 256-bit AES og mer slik at du kan ha en unik opplevelse mens du spiller favorittspillet ditt på nettet. Den tilbyr 94 VPN-servere i 94 land, slik at du kan nyte premium og ubegrenset båndbredde.

Omgå struping for å begrense Internett-leverandøren din fra å bremse internettforbindelsen din. Med ExpressVPN kan ikke data samles inn; derfor vil ingen båndbredde bli begrenset. Uansett hvor du er over hele kloden, kan du få tilgang til tidlig lanseringsspill og den nyeste DLC.

  Hvordan bruke en VPN med BlueStacks

ExpressVPN lar deg spille på hvilken som helst enhet, som Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, telefon, nettbrett og PC og beskytter deg mot uønskede risikoer og angrep. Ikke begrens grensene dine når du har ExpressVPN i rutinelisten din. Spill sammen med vennene dine og bytt mellom regioner enkelt.

Få brukervennlige applikasjoner som kan forbedre spillopplevelsen din på en rekke store plattformer. Dette inkluderer sikkerhet mot kraftige DDoS-angrep, beskyttelse mot ISP-struping og optimalisering for stabilitet og hastighet.

Det spiller ingen rolle hvilken plattform du bruker for nettspillene dine; ExpressVPN er perfekt for å forbedre din skyspillopplevelse, noe som betyr tilgang til alle spill uten å bekymre deg for valg av enheter.

Velg den beste planen for deg til en startpris på $8,32/måned hvis den faktureres årlig. Du vil få støttede applikasjoner for Windows, iOS, Android, Linux og mer. Hvis du er misfornøyd med tjenesten, få full refusjon innen 30 dager etter registrering.

NordVPN

Få den raskeste spill-VPN for en jevn spillopplevelse på nettet med NordVPN. Det gir sikkerhet på høyt nivå med beskyttelse mot DDoS og skadelig programvare. Du kan også oppleve non-stop spilling sammen med ubegrenset båndbredde.

NordVPNs kraftige spill-VPN beskytter PC-en din fra å bli et offer for DDoS-angrep. Hvis du på en eller annen måte blir et mål, kobler du umiddelbart til en annen VPN-server og hopper over angrepet. Den støtter alle plattformene, inkludert Linux, macOS, Android, iOS, Windows, Android TV og mer.

Installer NordVPN på ruteren for aktiv alltid-på-beskyttelse på konsollene. En VPN-ruter kan beskytte alle enhetene som er koblet til ruteren med skuddsikker kryptering. Det sikrer spillingen din mot båndbredderegulering, og reduserer etterslep i spillprosessen.

Hvis du liker flerspillerspill, kan du ta med alle vennene dine til et enkeltrom uansett hvor de er. NordVPNs Meshnet lar deg og vennene dine koble til andre enheter direkte fra et sikkert virtuelt LAN. Dette gir vennene dine samme sikkerhet mens de spiller det samme spillet, men med mer hastighet og mindre etterslep.

NordVPN tilbyr toppmoderne kryptering for nettrafikken din og lar deg spille i personvern og sikkerhet. Du vil også få ekstra funksjoner, inkludert Threat Protection slik at du kan unngå sporere, farlige nettsteder, annonser og skadelig programvare. Du kan følge tre måter å få sikre spillaktiviteter med NordVPN, inkludert:

  • VPN-applikasjon på spillenheten din
  • Installer NordVPN i ruteren din
  • Sett opp VPN-tilkoblingen manuelt

Ta tak i avtalen i dag og benytt deg av en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Du er bare ett skritt igjen for å starte et sikkert nettspill.

Surfshark

Spill favorittspillet ditt på din foretrukne enhet og la Surfshark håndtere personvern- og sikkerhetsdelen for deg. Det hjelper deg også å skjule IP-adressen din i Discord eller andre chatter.

Surfshark kan beskytte nettspillet ditt mot DDoS-angrep, slik at du aldri trenger å se blindsiden midt i spillet. Det stopper Internett-leverandørene dine fra å strupe internettdataene dine. Når du er involvert i intense aktiviteter som å spille flerspillerspill online, vil Surfshark stoppe angrepene og aldri la deg gå på akkord med hastigheten.

Ikke bare sikkerhet, men du kan også få tidlig tilgang til de nyeste spillene ved å bytte til andre steder der det er tilgjengelig. Når du kobler til via Surfshark, kan du skjule den nøyaktige posisjonen din slik at ingen juksemakere kan spore posisjonen din og stjele informasjon.

  Slik bruker du en VPN på en Chromebook

Du kan begynne å bruke fordelene med bare tre trinn:

  • Velg en plan som passer best til dine behov
  • Last ned applikasjonen på enheten du ønsker
  • Logg Inn

Nå er du klar til å spille online spill. Den støtter Xbox, PlayStation og andre plattformer. Velg en plan fra de tilgjengelige alternativene. Du kan også velge ekstra sikkerhetsfunksjoner som varsling, søk og antivirus.

Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, be om full refusjon innen 30 dager etter kontooppretting.

IPVanish

Forbedre sikkerheten din, øk spillopplevelsen din og minimer etterslep med IPVanish VPN. Den skjuler IP-adressen din som forhindrer onlinespillet ditt fra angripere. Den raskeste måten å ødelegge en spilløkt på er de kraftige DDoS-angrepene. IPVanish har ryggen din, så du vil aldri møte slike situasjoner mens du spiller.

IPVanish forbedrer spillserverens nærhet og gjør ting jevnere. Dataene dine er alltid beskyttet mot tyverier med IPVanish-kryptering. Lag er spørsmålet når du spiller online spill, spesielt hvis opplastingshastighetene dine er inkonsekvente. IPVanish VPN-servere stabiliserer tilkoblingen din slik at du kan spille et jevnt spill.

Reduser risikoen for struping av båndbredde ved å tunnelere IPVanish-servere. Hvis du ser etter bransjeledende hastighet, er IPVanish det beste alternativet på grunn av sin WireGuard-protokoll. Den beskytter deg også mot å stjele personlig informasjon og aktivitetsovervåking ved å skjule spillaktivitetene dine.

For å sette opp en spill-VPN kan du sette opp IPVanish på enheter som kjører macOS, iOS, Windows og mer. Du kan også installere IPVanish på de valgte ruterne for å beskytte alle enhetene som er koblet til ruterne. Velg en plan nå og ta en 30-dagers risikofri prøveperiode i en årlig plan.

PureVPN

Hvis du leter etter den beste VPN-en for en jevn spillopplevelse, er PureVPN noe du leter etter. Nå kan du spille i hvilken som helst region eller server du ønsker uten begrensninger. Det vil også forhindre tilkoblingen din fra ISP-struping og beskytter spilløktene dine mot DDoS-angrep.

PureVPN lar deg spille regionbegrensede spill. Den kobles til hundrevis av servere over hele verden og gir deg umiddelbar tilgang til spillene, DLC-er, forhåndsbestillinger og mer. Du trenger ikke å betale for ekstra båndbredde; PureVPN forhindrer ISP-struping slik at du får bedre tilkobling til tross for intense aktiviteter.

Det er ingen grense hvis du bruker en VPN-server. Du kan enkelt få tilgang til alle regioners innhold uten å bli fanget. Nettspill er veldig moro til du møter etterslep, så PureVPN tilbyr et DDoS-beskyttelsestillegg for å la deg spille non-stop spill med vennene dine uten å gå på bekostning av data.

Du vil få et nettverk på over 6500 servere i mer enn 78 land med PureVPN. Så nyt ubegrenset serverbytte uten å bekymre deg for spillstopp. Den støtter alle populære plattformer, som PlayStation, Xbox, PC og mer.

Velg en hvilken som helst plan fra de tilgjengelige alternativene som starter på $1,99/måned hvis fakturert for 24 måneder. Hver plan du ser tilbyr en 31-dagers refusjonspolicy.

Konklusjon

Virtuelle private nettverk (VPN-er) er nyttige i mange nettaktiviteter, som å surfe på nettet, spille spill, se videoer og så videre. Med de økende sikkerhetstruslene er VPN en utmerket løsning for å beskytte deg mot nettrisiko som DDoS-angrep.

Enten personvern er din største bekymring eller sikkerhet, eller du bare vil ha tilgang til nettspill utgitt i andre land, er VPN-er et levedyktig alternativ. Gå derfor for den beste VPN-spillløsningen fra listen ovenfor basert på dine preferanser og spill onlinespillene dine ustoppelig.