Hvordan få hårfargefilter på Instagram

Instagram er populært blant alle sosiale medier-entusiaster for sin allsidighet når det gjelder å møte behovene til et bredt spekter av brukere. En av slike funksjoner på Instagram som driver brukere over kanten, er muligheten til å dele bildene sine med filtre brukt ved hjelp av hårfargefilteret, som er så undervurdert. Hårfargefilter Instagram er en interessant funksjon som umiddelbart kan endre hårfargen i Instagram-appen, og brukere kan dele bildene sine med filtre brukt! Dette er også en nyttig måte å bestemme hvilken hårfarge som passer deg best før du planlegger å farge permanenten din, spesielt hvis du finner deg selv i et spor når det gjelder å få det beste alternativet. Denne artikkelen vil dekke mange flere emner som er relatert til Instagram-filtre. Så, la oss dykke inn!

Hvordan få hårfargefilter på Instagram

Du kan få tilgang til et hvilket som helst hårfargefilter du ønsker fra menyen Bla gjennom effekt i HISTORIE-fanen. Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer det samme i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

  6 nye bilderedigeringsfunksjoner lagt til i Instagram v6.0-oppdatering

Hva er hårfargefilteret på Instagram?

Hårfargefilteret på Instagram er et filter som lar brukere forvandle fargen på håret til den fargen de liker.

Får hårfargefilter deg flere følgere?

Nei. Bruk av hårfargefilteret Instagram vil ikke nødvendigvis få flere følgere. Hvis du fokuserer på å nå ut til flere mennesker og få flere følgere, må du gjøre mer enn å bare dele bilder med et filter.

Hva er forskjellige Instagram-hårfargefiltre?

Brukere kan velge en rekke hårfargefilter Instagram, avhengig av humør og preferanser. Alt dette kan gjøres gjennom hårfargefilteret. Når brukerne velger hårfilteret de vil ha, kan de bytte mellom forskjellige nyanser/farger. Noen av hårfargefiltrene inkluderer hårfarge rødt, CC hårfargeendring, etc.

Hvordan får du tilgang til hårfargefilter på Instagram?

Følg trinnene nedenfor for å få tilgang til hårfargefilteret:

  Hvordan endre profilbilde på Instagram?

Merk: For både Android- og iOS Instagram-brukere.

1. Åpne Instagram-appen.

2. Trykk på + (pluss)-ikonet fra bunnen av skjermen.

3. Trykk på HISTORIE-fanen.

4. Sveip over filtrene til høyre til du kommer til slutten.

5. Trykk på Bla gjennom effekter.

Foto av Jeffrey Reed på Pexels

6. Trykk på søkeikonet fra effektgalleriet.

7. Søk etter hårfarge.

8. Trykk på ønsket hårfargefilter du vil prøve. For dette eksemplet vil vi prøve ut CC Hair Color Change av @sickmindcreative.

9. Når du er valgt, trykker du på Prøv det.

10. Trykk på ønsket farge du vil bruke.

11. Dra glidebryteren til venstre for å justere fargeintensiteten.

12. Når du er fornøyd med resultatene, trykker du på Capture-ikonet.

Hvordan kan du bytte mellom forskjellige varianter av hårfargefilter?

For å bytte mellom ulike varianter av hårfargefiltre, må du trykke på ønsket farge fra fargepanelet over fangstikonet.

Hvordan kan du bestemme hvilken hårfarge som passer deg?

Når du har valgt hårfargefilteret på Instagram, kan du eksperimentere med alle de tilgjengelige fargene som følger med hårfargefilteret.

Kan du få tilbake det originale bildet etter å ha brukt filter?

Ja og nei. Dette er to tilfeller:

  • Hvis du prøver ut filtre uten faktisk å legge dem ut, kan du bare gå tilbake og endre det til Normal.
  • Ellers kan du ikke endre filteret du brukte eller endre bildet for å få tilbake de originale bildene når bildet er lagt ut.
  Reparer Instagram Feedback påkrevd påloggingsfeil

Hva skjer hvis hårfargefilter ikke er tilgjengelig?

Hvis et bestemt hårfargefilter Instagram som du ønsker ikke er tilgjengelig, har du muligheten til å søke etter andre lignende hårfargefilter og prøve dem ut.

Kan du få hårfargefiltre utenfor Instagram ved å bruke andre apper?

Ja. Hvis du vil at innholdet ditt skal skille seg ut og være unikt, kan du få tilpassede hårfargefiltre ved hjelp av andre apper. Du kan for eksempel laste ned Filters Camera-appen And Effects fra Google Play for Android-brukere. En av de beste Instagram-filterappene er VSCO-appen. Du kan prøve å lage forskjellige hårfarger ved hjelp av VSCO, som enkelt kan brukes på Instagram.

***

Vel, det er alt det er for deg å vite om Instagram-filtre. Og hvis du liker å prøve ut for å se hvordan du ville se ut i den nye hårfargen din, kan du søke etter et hårfargefilter på Instagram og enkelt eksperimentere med hvilken farge som passer best på deg. Neste gang, overrask vennene dine og følgerne dine med Instagram-bildene dine med et filter! Det ville vært en godbit for dem. Vi håper du hadde en fantastisk tid med å lære og utforske disse fantastiske Instagram-funksjonene. Hvis du har spørsmål eller forslag, kan du dele dem i kommentarfeltet nedenfor.