6 beste OpenCart-vertsløsninger for liten til stor butikk

Finn din neste OpenCart-vertsplattform…

OpenCart er en åpen kildekode e-handelsplattform som kommer godt med hvis du ønsker å flytte små eller mellomstore bedrifter til den digitale plattformen på en kostnadseffektiv måte. Enkelt sagt, det er et nettbutikkadministrasjonssystem som tilbyr en smidig plattform for å drive e-handelsvirksomheten din.

Opencart-markedsplassen har mer enn 13000 moduler og temaer som kan vise seg å være en super booster for å kaste bedriften din inn i den digitale verden.

I nyere tid har OpenCart blitt det mest foretrukne butikkstyringssystemet for mange nettbaserte gründere.

Og hvorfor skulle det ikke være det?

Det kommer tross alt med sine fordeler. Ikke bare gjør det nettstedet ditt til et godt organisert og systematisk reisemål for nettshoppere, men det kan også gjøre ting problemfritt og effektivt uten at det påvirker nettstedets ytelse.

Dessuten kommer den også med fantastiske funksjoner. Fra flere betalingsforsendelsesmetoder, dens evne til å integrere med andre nettbutikknettsteder, det brukervennlige og engasjerende brukergrensesnittet, ulike maler, valuta og språk, ubegrensede kategorier, produkter og produsenter, til SEO-vennlighet, listen fortsetter og fortsetter .

Hvis du også er noen som leter etter en utmerket hostingløsning for åpen handlevogn for din e-handelsvirksomhet, har vi en utmerket liste for deg. La oss ta deg gjennom denne listen over hostingløsninger for åpne handlevogner som er tilgjengelige på markedet.

A2 Hosting

Få butikken din i gang på få minutter på A2 Hosting.

En omfattende hostingløsning som tilbyr deg ubegrenset lagring, overføring, gratis SSL-sertifikat for å sikre nettbutikken din, døgnåpen support og mye mer.

  Hvorfor PC-ens UEFI-firmware trenger sikkerhetsoppdateringer

Turbo-planen inkluderer kraftig caching og akselerasjon, noe som resulterer i 20 ganger raskere sideinnlastingstid. OpenCart anbefaler offisielt A2.

SiteGround

SiteGrounds OpenCart-vertsvibber som er kuratert kun for nettbutikken din. For å gjøre opplevelsen din rask og smidig, tilbyr Siteground flere serveralternativer, gratis CDN og avanserte bufringsalternativer.

Hostingpakken starter på $3,95 og går opp til $11,95 hver måned, hvor du får alle funksjonene for én nettside i basispakken og flere nettsteder på den høyeste pakken.

Automatisk Opencart-installasjon utføres ved hjelp av Softaculous; den er konfigurert med den nyeste PHP-versjonen og tilbyr deg tjenester og assistanse for nettstedsoverføring, domenenavnregistrering, support døgnet rundt, gratis daglig sikkerhetskopiering, MySQL-database, e-postkontoer, SSD-lagring, sikkerhet mot spam, hack og tap av data og mye mer til svært lommevennlige priser.

FastComet

FastComet er veldig rask.

En vertsleverandør som pakker mange funksjoner og viser utmerket kompatibilitet med OpenCart-plattformen.

Når vi snakker om pris, tilbyr FastComet installasjon med ett klikk, en veiledning for selvhjelp, gratis utvidelser, virusskanning, oppdagelse og fjerning av skadelig programvare, avansert sikkerhet, gratis oppgraderinger, sikkerhetskopier og restaureringer til magre $2,95/måned.

Men hvis du har mer enn ett nettsted og plassforbruket er høyt, kan du gå for SpeedUp-pakken til bare $9,95/måned. Siden det kom på markedet, har FastComet vokst eksponentielt og besittet ferdighetene og ressursene til å levere den beste vertstjenesten og erfaringen i markedet sammenlignet med andre spillere i spillet.

Skyveier

Ikke en fan av delt hosting? Og ikke så kjent med systemadministrasjon, men vil fortsatt være vert for nettskyverter som Google Cloud, AWS, DigitalOcean, Linode, Vultr?

  Google Camera v2.2-oppdatering gir timer, panoramamoduser og sideforhold

Møt Cloudways

En administrert vertsplattform tilbyr et alternativ til å velge hvor du vil være vert for nettstedet ditt. Med mer enn 60 datasenteralternativer er jeg sikker på at du vil finne et sted å være vert for nær målgruppen din.

Cloudways er bedriftsklar, så enten du er en solo-entreprenør eller en mellomstor til stor bedrift, er det greit å være vert for OpenCart-siden din hos dem.

Få en fantastisk rabatt ved å bruke kampanjekoden – tipsbilk.net

TMD Hosting

TMD Hosting tilbyr en fullt administrert OpenCart-hosting som er enkel å komme i gang med, kjøre og selge tingene dine på nettet. Den er superrask og pålitelig, med over 10 års erfaring under ermene.

Installasjon og migrering: De tilbyr OpenCart-programvareinstallasjon og nettstedets migrering hvis det er vert et annet sted, gratis. Utvid funksjonene og funksjonene til OpenCart med gratis utvidelsesinstallasjoner.

Integrasjoner: De støtter integrasjon med Square for betalingsbehandling, import/eksportverktøy, plugins for bloggen din, SEO, bildebehandling, hurtigutsjekking, NitroPack og andre utvidelser i hundrevis, uansett hva du trenger gratis.

Utseende og oppdateringer: For å gi nettstedet ditt et fantastisk utseende, tilbyr TMD Hosting gratis OpenCart-temainstallasjoner, det være seg journaltema, Securax, Shoppica og mer, avhengig av hva som er kompatibelt. Hold nettstedet ditt oppdatert og sikkert med de gratis OpenCart-oppdateringene de tilbyr deg.

Ytelse: Med 3 lag med cache, inkludert APC, Varnish og OPCache over førsteklasses SSD-maskinvare, sikrer TMD Hosting lastehastighet opptil 16 ganger raskere. De bruker beste praksis for å konfigurere vertsplanen din med PHP7 for maksimal ytelse.

  Slik fikser du at Apple Watch ikke vibrerer for alarmer og varsler

Sikkerhet: For å beskytte nettstedet ditt tilbyr de aktiv beskyttelse mot skadelig programvare og en nettbasert brannmur fra BitNinja for å sikre seg mot trusler på nettet. De tilbyr gratis daglige sikkerhetskopier og standard SSH-tilgang og git-versjonskontroll for å holde styr på endringene dine.

Priser: Kostnaden for TMD Hosting starter på $2,95/måned for 1 side, ubegrenset SSD-plass og båndbredde, gratis domene, cPanel og flere funksjoner, sammen med en 60-dagers pengene-tilbake-garanti.

AWS

AWS (Amazon Web Services) tilbyr en sky-VM der du kan administrere installasjon, oppsett og alt selv. Hvis du er dyktig, så er det utrolig da det gir deg full kontroll. Du kan velge hvilket sted du vil være vert for nettstedet ditt og serverkonfigurasjonen.

Men ikke bekymre deg hvis du ikke er sikker på skyadministrasjon. Du kan utnytte løsninger fra iSenseLabs eller Bitnami gjennom AWS-markedsplassen. Du kan få butikken din i gang på ~15–30 minutter på AWS-infrastruktur.

Bitnami-løsningen er også tilgjengelig på Google Cloud Platform (GCP) hvis du liker Google mer enn AWS.

Konklusjon

Jeg vet det er utfordrende å starte en nettbutikk; det er derfor jeg har presentert den beste vertsplattformen fra delt til skyen slik at du kan velge basert på dine krav. Vær trygg, å velge noen av de ovennevnte vil ikke skuffe deg. Dessuten tilbyr den oppførte delte vertsplattformen en pengene-tilbake-garanti, så hvis du ikke er fornøyd, kan du be om refusjon.

Ser du etter OpenCart-alternativ? Prøv BigCommerce